Ваш городЗапорожье?
Изменить

Отзывы - Сеть гипермаркетов АШАН

3441 отзыв

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

25.04.20
Мария Дивлетова
просроченные продукты в магазине
10:53 27 апр.Ашан
Доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Уточніть, будь ласка, гіпермаркет і дату, коли це сталось? З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
25.04.20
Ціпик Тетяна
Сьогодні в Ашані на Чорновола до мого чеку було приписано виноград синій на суму 78 грн,якого я не купувала.Касир Наталія Черніко.Я вже не кажу про те,що на касі і...
25.04.20
Andriy Kit
От чим класний LIDL! У будь якій країні, у кожному магазині усі товари розставлені в однакових місцях. Будь-то в Німеччині, будь-то в Британій, Польщі, Болгарії чи Греції... заходиш у LIDL і маєш один стандарт. І ти не намотуєш 9 кіл пекла у пошуках товару.
А у львівському Ашані знову почалась сезонна гра, заховай товар від покупця. Вкотре усе кардинально переставляють. Це у них такі маркетологи затянуті? Чи вони так персонал, що завинив, карають?
То може передайте хтось їхньому маркетологу, що якщо мені не потрібна помада і підгузники, то я їх не візьму, байдуже де би ви їх не поставили, хоч до голови касира їх примотайте. А час свій я ціную і дуже бережу!!! І якщо я не буду знаходити потрібний мені товар, поїду в АТБ чи метро. Все просто, мій час = гроші, які я вам не привезу))))
00:09 27 апр.Viktoriia Stadnik-Tymun
👏 достали уже эти перестановки. делаю выбор в пользу других магазинов.
24.04.20
Гость
АШАНовский автобус Красногорск Ашан возит петух какой то. Либо увольняйте лопнутого либо по другому с ним надо общаться... Номер дырявого УЕ919_77RUS.Примите меры. А цветному этому передайте что его обработуютвскоре
24.04.20
Bilka Puhnasta
В мене за старе замовлення в інтернет-магазині Ашан, яке було давно проплачене і забране, знову зняли кошти і не повертаю! Я зверталась з запитом до кол центру вже декілька раз протягом тижня, проте ситуація досі не вирішена. Мій перший запит, який я зробила в день коли зняли кошти, був взагалі проігнорований! Другий запит нарешті зафіксували на наступний день після мого другого дзвінка, і обіцяли передзвонити, проте так і не передзвонили. Тому я вимушена була знову дзвонити сама. Далі, то система не працює, то взагалі оператори трубку не беруть. Сьогодні оператор знову сказала, що чекайте. Проте я не можу зрозуміти, чому я мають чекати. В системі Ашан сталася якась помилка і БЕЗ МОГО ВІДОМА І ЗГОДИ БУЛО ПЕРЕОФОРМЛЕНЕ СТАРЕ ЗАМОВЛЕННЯ І ЗНЯТІ КОШТИ З КАРТКИ! Це не моя помилка, а помилка компанії Ашан! Тому, якщо мені не повернуть гроші і не передзвонять протягом 3х днів, я розцінюю цю ситуацію як ШАХРАСТВО ЗІ СТОРОНИ КОМПАНІЇ АШАН, І ВИМУШЕНА БУДУ ЗВЕРТАТИСЬ ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ! Для покупців інтернет-магазину Ашан: будьте пильні, слідкуйте за своїми замовленнями і коштами які у вас знімають! І пам'ятайте, якщо ви робите замовлення в інтернет-магазині Ашан, то ризикуєте потрапити в подібну до моєї ситуацію.
13:58 24 апр.Ашан
Доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Уточніть, будь ласка, дані для ідентифікації замовлення: ПІБ, номер замовлення, номер мобільного телефону та місто. З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
23.04.20
Покупатель
Кофе просрочен более чем на месяцПодменяют ценники. Товар, продающийся со скидкой - на кассе пробивается по полной стоимости.Ценник подменили в течении 15 мин. Доказать можно, только если...
23.04.20
Marina Frankovskaya
Ай-яй-яй, Ашан ! В пакете картофеля, купленного у вас в Океан плазе бьіл найден БОЛЬШОЙ КАМЕНЬ визуально похожий на картофель! То есть, платим деньги за камни. Чек, фото, картофель и камень в наличии.
13:15 23 апр.Ашан
Доброго дня! Дякуємо за Ваше звернення та приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Передали інформацію адміністрації магазину. Невдовзі повернемося до Вас із відповіддю. З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
23.04.20
Андрій
Отримав на електронну пошту пропозицію від "Ашан" щодо заміни бонусної картки з 1% бонусів при купівлі товарів на 2% плюс додатково ще 2% у разі використання її в якості кредитної...
18.04.20
Андрей Москалец
На чеке в 2020 грн. Разница с ценниками почти в 300грн. В большую сторону. И это только по позициям, которые точно помню. Салат на ценник 34грн (даже есть на коробке), в чеке 58. Таблетки для пмм 460грн. В чеке 560. Я никому не рекомендую Ашан. Возмущён. И пора бы вводить ответственность за неправильный ценник. Не просто возможность купить по указанной на ценник цене, а штрафы
17.04.20
Жанна Гнатів
Проводять чесні розіграші кошиків з продуктами. Молодці. Я от виграла до свята. Дякую! Бажаю вам успіхів. Ви дійсно найкращий магазин - асортимент і якість власних торгових марок на висоті - так тримати)
17.04.20
Iryna Lytvyn
Онлайн сервіс не працює належно, зайти у кабінет та зарєструвати картку - неможливо вже кілька місяців. Телефонний сервіс також не працює - після 5-10 хв. очікування з"єднання з оператором, тупо скидають кожного разу. Дуже розчарована сервісом. Вже мовчу про кілька разів придбані неякісні товари в Ашані на Здолбунівській (тухла заморожена риба та мариновані гриби з проржавілою кришкою), проте їх хоч можна було повернути біля касової зони.
15:03 21 апр.Ашан
Уточніть, будь ласка, інформацію.Щодо роботи онлайн сервісу: яка помилка виникає при вході в ОК, та при реєстрації карти (прохання вказати емейл та номер карти ПЛ).Щодо якості товару, потрібні дата і час покупки, ТМ товару, номер чеку покупки, і де було виявлено неякісність - в магазині чи вдома.
17.04.20
Ирина Литвин
Онлайн сервіс не працює належно, зайти у кабінет та зарєструвати картку - неможливо вже кілька місяців. Телефонний сервіс також не працює - після 5-10 хв. очікування з"єднання з оператором, тупо скидають кожного разу. Дуже розчарована сервісом. Вже мовчу про кілька разів придбані неякісні товари в Ашані на Здолбунівській (тухла заморожена риба та мариновані гриби з проржавілою кришкою), проте їх хоч можна було повернути біля касової зони.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти