Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть книжных магазинов Клуб семейного досуга

127 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

25.01.19
Олег Третьяков
Херсон, Ушакова проспект, 35А
(Перекладено Google) Протягом року завжди знаходилися книги, які підходять під мої жорсткі критерії пошуку. Приємно відзначити хорошу, але ненав'язливу роботу продавців-консультантів. Наявність безготівкового розрахунку і системи знижок для клієнтів Клубу, широкий і якісний книжковий асортимент, ввічливий персонал, негайна заміна шлюбу (з сотні куплених книг лише одна попалася з дефектом) - все це становить гарну картину з позитивними емоціями після кожного його відвідування. (Оригінал) В течении года всегда находились книги, подходящие под мои строгие критерии поиска. Приятно отметить хорошую, но ненавязчивую работу продавцов-консультантов. Наличие безналичного расчёта и системы скидок для клиентов Клуба, широкий и качественный книжный ассортимент, вежливый персонал, немедленная замена брака (из сотни купленных книг лишь одна попалась с дефектом) - всё это составляет хорошую картину с положительными эмоциями после каждого его посещения.
25.01.19
keynan blake abed
Херсон, Ушакова проспект, 35А
(Перекладено Google) Я просто гуляю (Оригінал) I just walking by
25.01.19
михаил пугачев
Херсон, Ушакова проспект, 35А
(Перекладено Google) Обслуговування помітно погіршився (Оригінал) Обслуживание заметно ухудшилось
25.01.19
Алексей Даниленко
Херсон, Ушакова проспект, 35А
(Перекладено Google) Найгірший персонал який мені попадався. Закрилися раніше покладеного часу. Розмовляли через двері. Вітатися не вміють. Про клієнтоорієнтованість нічого не чули (Оригінал) Самый худший персонал который мне попадался. Закрылись раньше положенного времени. Разговаривали через дверь. Здороваться не умеют. Про клиентоориентированность ничего не слышали
25.01.19
Nastіa Molodiy
Киев, Маршала Малиновского улица, 12Оболонь
чудовий вибір книг
25.01.19
Игорь Новоселецкий
Киев, Маршала Малиновского улица, 12Оболонь
(Перекладено Google) Широкий вибір книг. Купив всю колекцію Відьмака в подарунок отримав плакат (в одному з замовлень. Приємно) Хочеться бачити книги перекладені російською. Чи не знайшов Хемінгуея ... Дуже шкода. (Навіть на укр.) (Оригінал) Широкий выбор книг. Купил всю коллекцию Ведьмака в подарок получил плакат (в одном из заказов. Приятно) Хочется видеть книги переведеные на русский. Не нашел Хемингуэя... Очень жалко. (Даже на укр.)
25.01.19
Женя Угрюмов
Киев, Маршала Малиновского улица, 12Оболонь
(Перекладено Google) Моя родина є членом цього клубу протягом 15 років. Це прекрасне місце для всіх, хто любить читати книги, наше життя є безжалісним і погано без книг. Там гарна атмосфера, компетентний персонал. (Оригінал) My family is member of this club during 15 years. This is beautiful place for everyone who likes reading books, our life are borig and bad without books. There're nice atmosphere, competent staff.
25.01.19
Вова Давиденко
Киев, Маршала Малиновского улица, 12Оболонь
Мені подобається, завжди хочу туди повертатися))
25.01.19
Женя Угрюмов
Киев, Большая Васильковская улица, 72Олимпийская
(Перекладено Google) Моя родина є членом цього клубу протягом 12 років. Дійсно, це чудова, надійна, сучасна компанія в українському книжковому бізнесі. Насправді, я радий користуватися послугами Книжкового клубу. (Оригінал) My family are member of this club during 12 years. Really, this is wonderful, reliable, modern company in the Ukrainian book business. In fact, I'm happy using services of Book Club.
25.01.19
Наталия Шкарупская
Киев, Большая Васильковская улица, 72Олимпийская
(Перекладено Google) Хороший магазин мережі харківського Книжкового клубу. Знаходиться на цокольному поверсі торгового центру. Виходячи з метро потрібно триматися правої сторони, покажчиків не помітно, я їх побачила, коли піднялася на рівень вище. Трохи невдале розташування, але при бажанні знайти можна. Я намагаюся робити клубні покупки саме в мережі магазинів, зазвичай їздила в Європорт, який знаходиться на південній стороні залізничного вокзалу, але на початку грудня його закрили і довелося їхати сюди. Магазин, як і більшість магазинів цієї мережі невеликий за розміром, але все зрозуміло і розподілено за категоріями, якщо що то не можеш знайти, привітні дівчата консультанти допоможуть знайти, що шукаєш. Розрахунок як готівкою, так і картою. Магазином задоволена, рекомендую. (Оригінал) Хороший магазин сети харьковского Книжного клуба. Находится на цокольном этаже торгового центра. Выходя из метро нужно держаться правой стороны, указателей не заметно, я их увидела, когда поднялась на уровень выше. Немного неудачное расположение, но при желании найти можно. Я стараюсь совершать клубные покупки как раз в сети магазинов, обычно ездила в Европорт, который находится на южной стороне железнодорожного вокзала, но в начале декабря его закрыли и пришлось ехать сюда. Магазин, как и большинство магазинов этой сети небольшой по размеру, но все понятно и распределено по категориям, если что то не можешь найти, приветливые девушки консультанты помогут найти, что ищешь. Расчет как наличными, так и картой. Магазином довольна, рекомендую.
25.01.19
Dasha Shigaeva
Киев, Большая Васильковская улица, 72Олимпийская
(Перекладено Google) Невеликий асортимент, але дійсно низькі ціни (Оригінал) Small assortment, but really low prices
25.12.18
kaktus .
Херсон, Ушакова проспект, 35А
(Перекладено Google) Просто добре)) (Оригінал) Просто хорошо))
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти