Ваш городВинница?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Детский парк развлечений Детская Планета на Каменецкой

170 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

06.08.19
Даня Скопич
Хмельницкий, Каменецкая улица, 17
(Translated by Google) Cool but need to diversify the place (Original) Прикольно но надо разнообразить место
31.07.19
Віталій Рижук
хорошее место для детских развлечений в самом сердце города Хмельницкий вас печальнее множество аттракционов, вкусная пицца, приятная атмосфера.
30.07.19
Alex Martunjuk
Хмельницкий, Каменецкая улица, 17
(Translated by Google) The place of fun (Original) Місце веселощів
20.07.19
Anna Freid
Хмельницкий, Каменецкая улица, 17
(Translated by Google) Children like) (Original) Детям нравится)
20.07.19
Серёга Укр
Хмельницкий, Каменецкая улица, 17
(Translated by Google) I smoke and that's my right. And there is no place for smoking !!! (. I have such an assessment. And service is zero !!! (Original) Я курю и это моё право. А место для курения нет!!!(. От меня такая отценка. И обслуживание ноль!!!
17.07.19
Наталія Гаврилюк
гарний розважальний центр для діток
29.06.19
Саша Коваль
Відвідуємо цей заклад не вперше... І я все чекала що мені сподобається...але ж ні!
1. 🍔жахливішого вигляду і смаку бургера не буває (
2.🍕-ну нащо дітям стільки олії у ній
3.🍟 ще можна миритися
4.🥝🍌🍎🍊 кусочки всі настільки різні (на прикладі ківі: то псіханули на 2 см в товщину то 3 мм) 5.🥤компоти,узвари - солодкі ,холодні. 6.🍻🍺..пиво ...я розумію що це дитячий заклад..але поясніть : два лише види пива,а от горілка, віскі,коньяк безліч видів.. 7. чистота закладу не на першому місці..на першому звісно цінааа💵💵 8. кабінки далеко від майданчиків..де ті діти ніколи не видно. І це ще не все..
13:19 01 авг.Дитяча Планета Хмельницький
Дякуємо за відгук! Нам важлива кожна думка!
29.06.19
Сашенька Зюбрий
Відвідуємо цей заклад не вперше... І я все чекала що мені сподобається...але ж ні!
1. 🍔жахливішого вигляду і смаку бургера не буває (
2.🍕-ну нащо дітям стільки олії у ній
3.🍟 ще можна миритися
4.🥝🍌🍎🍊 кусочки всі настільки різні (на прикладі ківі: то псіханули на 2 см в товщину то 3 мм) 5.🥤компоти,узвари - солодкі ,холодні. 6.🍻🍺..пиво ...я розумію що це дитячий заклад..але поясніть : два лише види пива,а от горілка, віскі,коньяк безліч видів.. 7. чистота закладу не на першому місці..на першому звісно цінааа💵💵 8. кабінки далеко від майданчиків..де ті діти ніколи не видно. І це ще не все..
20.06.19
Вика Земба
Хмельницкий, Каменецкая улица, 17
👍😊
20.06.19
Вадік Дудар
Хмельницкий, Каменецкая улица, 17
(Translated by Google) The best place for your children (Original) Найкраще місце для ваших дітей
18.06.19
Катерина
более 100 отзывов
6
Хмельницкий, Каменецкая улица, 17
Была здесь с детьми не один раз, всегда классно проводим время.
20.05.19
Юлія Лісова
Хмельницкий, Каменецкая улица, 17
(Translated by Google) Very high prices in the menu. The same juice garden for 15 UAH in the store maximum 7 UAH. Fried potatoes are too much salt, I'm still silent as it is for children to eat. Pizza is better, but the cook still has to grow and grow. (Original) Дуже високі ціни у меню. Той же сік садочок за 15 грн-у магазині максимум 7грн. Картопля фрі-забагато солі,мовчу вже як її дітям їсти. Піца-вже краще,але кухарю ще рости й рости.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти