Ваш городВинница?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Детский парк развлечений Детская Планета на Каменецкой

170 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

04.04.18
Вікторія Цісар
Подобається що дітям є де погратись, багато видів занять: і ролики, і батут, і гірки, і машинки, і тарзанка. Не раджу, зовсім не раджу замовляти страви: дорого, продукти зіпсовані, не смачно, зовсім не смачно, не додають замовлених страв. Навіть картопляне пюре просто огидне.... .
09.02.18
Iryna Palenychka-Shulym
Святкували день народження нашої донечки.
Взагальному все сподобалось... були нюанси які не сподобались, але позитивних більше!
Дякуємо що ви є!
Кімната фешн просто бомба для дівчаток!
Зняла зірочку за торт який замовляла.... я чекала що він буде не схожий на цей який я хотіла... але він був ДУЖЕ не схожий...але зате дуже насміялись з нього😂.... Читала,що у вас є претензії до тортів у відгуках і я сама коли замовляла чула що зробили зовсім інший не такий який замовляли... невже так важко знайти декоратора тортів... 650грн. до 2кг. тортик і такий декор,що я б сама зліпила гарніше і акуратніше.... це просто був жах а не декор!!!
12:58 23 февр.Дитяча Планета Хмельницький
Дуже дякуємо Вам і за приємні слова і за Ваше зауваження! Обов'язково займемось вирішенням Вашого запитання! А Вас раді будемо бачити знову у нашому закладі :)
09.02.18
Iryna Palenychka-Shulym
Святкували день народження нашої донечки.
Взагальному все сподобалось... були нюанси які не сподобались, але позитивних більше!
Дякуємо що ви є!
Кімната фешн просто бомба для дівчаток!
Зняла зірочку за торт який замовляла.... я чекала що він буде не схожий на цей який я хотіла... але він був ДУЖЕ не схожий...але зате дуже насміялись з нього😂.... Читала,що у вас є претензії до тортів у відгуках і я сама коли замовляла чула що зробили зовсім інший не такий який замовляли... невже так важко знайти декоратора тортів... 650грн. до 2кг. тортик і такий декор,що я б сама зліпила гарніше і акуратніше.... це просто був жах а не декор!!!
22.01.18
Яр Галина
Отличный отдых! Замечательно провели время и дети, и взрослые!)
22.01.18
Орлова Людмила
Були в вас в тому році і нам не дуже сподобалося. Персонал був ввічливий. Дітям було де погратися. Але найгірше це страви які замовляли(бургери з картоплею фрі і піца).Всі бургери які ми замовляли були підгорілі, а котлети пересолені. Діти залишились голодні. А заплатили чималу суму. Тому ціна і якість у вас не відповідають.
22.01.18
Вікторія Дейчук-Бережанська
Відвідуємо "Дитячу Планету" дуже часто. Дитині вже 2 роки. Враховані всі дрібнички! Тішить дуже кімната мами і дитини🖒🖒
Все подобається і нам, дорослим, і дитина просто в захваті�🖒🖒🖒
Але!!! Чистота!� це жах! Чисто там було ще в квітні 2017 року. Таке відчуття, що прибирається тільки в легкодоступних місцях. В лабіринті бруд не тільки під пальцями відчувається, а там його неозброєним оком видно. Аж "фу-бєє"�Між східцями пилюка аж шматками (і видно, що вона не від початку робочого дня), купа волосся, сміття. Носочки в дитини дуже брудні, не говорячи вже про ручки. Коли приходимо додому - весь одяг одразу в пральну машину. У тому ж лабіринті м'ячики всюди, але тільки не в потрібних місцях. Коли старші дітки там граються, закидають їх у різні куточки. Їх же можна повитягувати звідти. Це ж не батьки повинні робити...� І останнє, "охоронці" порядку на батутах� чи як правильно назвати, перестали дивитись за порядком. Відлежують боки в телефоні або влаштовують особисте життя, обговорюючи плани на вечір.
21.01.18
Сніжана Шостацька
" Дитяча Планета" - сама назва говорить про те, що заклад створено для дітей. Були неодноразово, дітям дуже подобається. Після кожних відвідин в них масса емоцій, але вживання алкоголю в дитячому закладі- гарний приклад для малих дітей. Можна просто назвати парк розваг "Планета"
15.01.18
Ольга Кириченко
Ми святкували Д.Н сина в загальному непогано але ми замовляли торт нам його просто не спекли!!спочатку сказали що доробляють що потрібно почекати 15хв.наразі ми чекали 40хв потім прийшла адміністратор сказала що нашого торта не має може якийсь другий потім принесли якийсь ще інший фрукти в ньому були ще заморожені і це все за 500гр. Свято зіпсоване і нам просто сказали вибачте.за такі кошти можна було якось по іншому віднестись.����
24.12.17
Іванка Ямчук
Все дуже сподобалось і дітям і батьткам.Засмучують лише ціни....
18.12.17
Віталій Чичановський
Продаж пива у дитячому закладі - нонсенс
09.12.17
Анастасия Денисюк
Загалом враження приємні, найбільш сподобалось те що на роликах можна покататись і дорослим.Але ціни- це просто шедевр,переплюнули усі заклади такого плану
30.10.17
Марина Олійник
Взагальному сподобалося, дітям є де розбігтися, багато атракціонів. Весело. Чистенько, не дивлячись на дуже велику кількість людей, носочки в дітей чисті! Є кімната для мами і дитини, що приємно радує)) дитячий столик, шезлонг, і будь -які корисні речі для малюка-це все є в наявності) Не сподобалося: на касі обслуговування , чесно кажучи аж вибісило!Таке враження, що там касир насильно стоіть, не порадить нічого, не підкаже . Як на мене, в такому місці має бути привітний персонал. Ціни -вражають!))) А так, ми обов'язково ще неодноразово приідимо в Дитячу Планету�
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти