Ваш городВинница?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

29.09.19
Ольга Олійник
майстри своєї справи! дійсно, спеціалісти, до яких з задоволенням звертаєшся. хороші матеріали та обладнання, як наслідок, хороші результати! я переносила запис на лазерну епіляцію два рази, так як ефект неочікувано чудовий!!! мама також звертається лиш в МедЕстет. дякую Вам за Вашу професійність!
29.08.19
Leг Lena
Замечательная профессиональна команда
29.08.19
Tanya G
Проколювали тут вушка, робила лазерну епіляцію та була у трихолога!) все дуже сподобалось: чудове ставлення персоналу з перших хвилин і класні професіонали, якість усіх послуг теж на найвищому рівні) дякую) завжди тільки до вас )
18.08.19
Tanya G
(Translated by Google) Ears were pierced here, laser hair removal was done and the trichologist was there!) I liked everything very much: excellent attitude of the staff from the first minutes and cool professionals, the quality of all services is also at the highest level) thank you) always only to you) (Original) Проколювали тут вушка, робила лазерну епіляцію та була у трихолога!) все дуже сподобалось: чудове ставлення персоналу з перших хвилин і класні професіонали, якість усіх послуг теж на найвищому рівні) дякую) завжди тільки до вас )
29.07.19
Irina Van
Вдячна за високий рівень професіоналізму
29.07.19
Yulia Popik
Рекомендую)))Все на высшем уровне !!!
29.07.19
Марія Захаревич
Рекомендую всім Медестет тому що це якісна робота персоналу, приємний колектив, гарний підхід до кожного клієнта.Особливо сподобалась лазерна епіляція дівчина дуже якісно і старанно виконувала свою роботу, а сам лазер гарно і на довго "прибирає" не бажане волосся.
29.07.19
Анна Паламарчук
Очень отзывчивые, внимательные и доброжелательные сотрудники центра. Обращаюсь уже не первый раз. Прокалывала ребенку ушки и делала косметические процедуры. Самые приятные впечатления. Рекомендую
29.07.19
Ирина Романовская
Рекомендую.
29.07.19
Фатима Коваленко
Чудовий центр!Працюють професіонали !
29.07.19
Елизавета Марцинковская
Обслуживание на высшем уровне!!! девочки просто невероятные!!! спасибо!!!
29.07.19
Светлана Коваль
Приятный персонал, стерильно и уютно. Спасибо большое! Рекомендую!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти