Ваш городТрускавец?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Интернет-магазин Yakaboo.ua

1056 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

30.12.19
Гость
Не покупайте в этом магазине! Не отправили книжку и не возвращают за нее деньги! Больше не буду заказывать в этом магазине и вам не советую!
30.12.19
Гость
Не возвращают деньги! Я сделала заказ 12 ноябрая, с предоплатой. Мне перезвонили и сказали, что книжки сейчас нету и они смогут мне ее прислать в начале декабря, я согласилась. 16 декабря мне перезвонили и сказали, что книжки этой нету и не будет и что вернут за нее деньги. Я ждала несколько дней, деньги не вернули. Тогда я перезвонила сама, не волнуйтесь вернем, но деньги мне опять не пришли. На протяжении двух недель я звонила им, и каждый раз они говорили мне разные версии, то говорили, что мол мы уже отправили вам деньги, просто банк еще не обработал, потом говорили отправим сегодня, отправим завтра, мы свяжемся с бухгалтерий и т.д. Но результата ноль, одни разговоры и пустые обещания. Спасибо магазину Якабу, за то что испортил мне настроение на Новый Год!
25.12.19
Олена
Сьогодні прийшла розсилка від якабу, що повідомляла про акцію "Купуйте одну або більше книжок українською мовою та отримайте безкоштовну доставку* від "Укрпошта" на усе замовлення". https://www.yakaboo.ua/ua/promotions/promo/index/id/3323/ Якщо взяти до уваги, що у вас і так безкоштовна доставка Укрпоштою від 100 грн (про що ви вже всі вуха прожужжали) https://www.yakaboo.ua/ua/delivery_ukr/ то "акція" просто розкішна. Маєте клієнтів за бовдурів? Чи просто треба було вигадати акцію на пустому місці. Розчарування :(
19.12.19
Олег
если вы хотя бы раз покупали на якабу, то вам наверное тоже приходила рассылка с просьбой написать отзывы о книгах, за что будут начислятся бонусы, которые потом можно использовать на покупки. то, что отзывы очень редко проверяются и эта бонусная программа ну такое себе - это одно. за полгода накопилась небольшая сумма, за которую я решил купить сертификат в подарок. но оказалось, что их можно оплачивать только наличкой! так что не рекомендую - мало того, что сумма для самой скромной покупки будет сорбиратся полгода, так еще вы не можете сами решить, на что ее потратить. так себе бонусная программа! сделана скорее всего для отвода глаз (а то стыдно такому большому магазину не иметь каких-то плюшек для постоянных клиентов)
15.12.19
Helena Slobodeniuk
Довго не хотіла писати вам поганий відгук, але необхідність їхати через все місто за відправленням забило останнього цвяха в труну. Але про все по порядку. Я очікувала своє замовлення близько місяця, про що була попереджена, але мені ніхто не казав, що воно прийде неповним. Чесно кажучи, від такого великого і серйозного магазину очікуєш, що вони відповідальніше ставляться до таких речей. Коли залишала замовлення, просила перетелефонувати мені, щоб можна було скорегувати адресу доставки (нове відділення JustIn, на яке я розраховувала, відкрилося буквально за кілька днів після розміщення мого замовлення), і перший оператор, з яким я розмовляла, виправив адресу. Хоч щось хороше, подумала я, але згодом отримала другий дзвінок, в якому мені повідомили, що, виявляється, відділення, де я того ж дня отримувала відправлення від іншого магазину (що справніше оновлює свої бази), не працює і взагалі не існує, тому мені запропонували отримати книги на іншому кінці міста. Дуже дякую! Оновлюйте свої бази, що як мінімум на місяць застаріли! А наступного ранку мені приходить шалена пропозиція про безкоштовну доставку майже до кінця місяця. Яке щастя! Витратити ті самі гроші, щоб просто доїхати до відділення. І останнє, але не менш важливе питання, про відшкодування. Не знаю, яка з цього приводу практика у вас, але зазвичай менеджери уточнюють, куди повертати гроші, бо, наприклад, термін дії однієї з моїх карток от-от спливає, і буде просто пречудово, якщо ви відправите мені гроші в рельсу. P.S. Замовила книгу, якої мені бракувало, на іншому сайті. Бажаю вам наступного разу бути більш відповідальними до своїх обіцянок, бо я не певна, що захочу звернутися до вас ще.
10:37 16 дек.Yakaboo
Доброго дня! Чи могли б ви, будь ласка, підказати номер свого замовлення, щоб ми могли розібратися у цій ситуації?
14.12.19
Oleksandr Tkachenko
Замовив книгу на подарунок увечері. Наступного дня вона вже була в Полтаві. Шикарний сервіс!
10:35 16 дек.Yakaboo
Дякуємо! Раді, що вам все сподобалося :)
13.12.19
Алла Станкевич
Вчора зробила замовлення га 1000 грн. Зателеіонували й повідомили, що однієї позиції немає й буде після свят. Я погодилася на доставку тих позицій, які були в наявності. В той же ж вечір доставили, все чудово. Вночі почала шукати таки записник, якого не було в наявності. І диво!!!! Він є! Я його замовила, мені автоматично підтвердили і привезуть. Але доставка вже буде платною. Таке
10:46 13 дек.Yakaboo
Алло, доброго дня! Нам дуже прикро, що так сталося! Чи могли б ви підказати номер свого замовлення? Ми закріпимо за вами безкоштовну доставку на наступне замовлення.
09.12.19
Наталья Артюшенко
Не знаю іншого магазину з таким величезним вибором книг. Люблю тут робити замовлення і особливо приємно, що неприємні випадки (колись була пошкоджена книга на пошті) залагоджуються клієнтоорієнтовано. Ви круті !! Бажаю процвітання та вдячних клієнтів :)
10:27 10 дек.Yakaboo
Наталіє, дякуємо вам за довіру! Ви надихаєте нас працювати ще більше ❤
09.12.19
Лєна Бистанчук
Дякую все швидко та якісно. Книга сину сподобалась😆
10:23 09 дек.Yakaboo
Доброго дня! Дуже дякуємо вам! Приємного читання :)
08.12.19
Сергій Гуславський
не можу рекомендувати.
09:48 08 дек.Сергій Гуславський
Чек заповнений ворожою говіркою.
06.12.19
Vladimir Shpak
Отличный выбор и отвратительный сервис!
20:04 06 дек.Yakaboo
Володимире, чи могли б ви розповісти детальніше? Обіцяємо розібратися в ситуації :)
06.12.19
Юлия Ткаченко
Магазин вже третій тиждень не повертає мені гроші, коли виявилося, що товар відсутній. Я вже втомилася дзвонити й питати: коли ж ви повернете мені моі гроші?! Якабу поводиться як дрібний шахрай!
14:01 06 дек.Yakaboo
Юліє, доброго дня! Підкажіть, будь ласка, номер вашого замовлення - обіцяємо все з'ясувати!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти