Ваш городСевастополь?
Изменить

Отзывы - Сеть фитнес-клубов Sport Life

9273 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.05.18
Ilona Dereza
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Даремні і хамовиті люди у відділі сервісу. Коли сказали, що переведуть дзвінок в інший відділ - я прочекав 2 хвилини в режимі очікування, а потім вони поклали трубку. Подзвонив вдруге - запитав скільки у мене залишилося днів до кінця договору, з огляду на заморозку - дівчинка розповіла всю історію моїх заморозок і розморожування (про це я не просив), а коли я попросив сказати скільки все таки залишилося у мене днів до кінця договору - сказала , що не скаже. Я запитав чому - вона почала знову перечитувати історію моїх заморозок. Тут я поклав трубку - зрозумів, що дівчинка неадекватна. (Оригінал) Бесполезные и хамовитые люди в отделе сервиса. Когда сказали, что переведут звонок в другой отдел - я прождал 2 минуты в режиме ожидания, а потом они положили трубку. Позвонил второй раз - спросил сколько у меня осталось дней до конца договора, учитывая заморозку - девочка рассказала всю историю моих заморозок и разморозки (об этом я не просил), а когда я попросил сказать сколько все таки осталось у меня дней до конца договора - сказала, что не скажет. Я спросил почему - она начала снова перечитывать историю моих заморозок. Тут я положил трубку - понял, что девочка неадекватная.
24.05.18
Игорь Полтавец
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Найкращий варіант мережевого залу! (Оригінал) Самый лучший вариант сетевого зала!
24.05.18
Eddie Khach
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) ціна якість, рекомендую! (Оригінал) цена качество, рекомендую!
24.05.18
Oleg Papushenko
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Починаючи з 6 вечора дуже багато людей. Не зовсім зручне розташування тренажерів по території залу. Перевага - близько до центру міста. (Оригінал) Начиная с 6 вечера очень много людей. Не совсем удобное расположение тренажёров по территории зала. Преимущество - близко к центру города .
24.05.18
Maria Umryk
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Дуже брудні душові classic. У басейні неможливо плавати настільки багато людей на дві доріжки (Оригінал) Очень грязные душевые classic. В бассейне невозможно плавать настолько много людей на две дорожки
24.05.18
Alaa Eddine Bechlem
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) добре (Оригінал) très bien
24.05.18
Dmitriy Prodchenko
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
Смс спам.
24.05.18
Maxim Grozny
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Дуже подобається банний комплекс, хороший басейн, та й в цілому клуб в порядку. Один мінус - відсутність терміналу, якщо у вас немає з собою готівки, і ви забули заплатити за кисневий коктейль на попередній тренуванні - вам не дозволять займатися в залі, а найближчий банкомат хрін знає де .... (Оригінал) Очень нравится банный комплекс, хороший бассейн, да и в целом клуб в порядке. Один минус - отсутствие терминала, если у вас нет с собой наличных, и вы забыли заплатить за кислородный коктейль на предыдущей тренировке - вам не позволят заниматься в зале, а ближайший банкомат хрен знает где....
24.05.18
Владислав Залевский
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
лаунж-зона простецкая
24.05.18
Тарас Сергиенко
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Мені все подобається, якщо приходити після 8 вечора або на вихідних! (Оригінал) Мне все нравится, если приходить после 8 вечера или на выходных!
24.05.18
Alexandr Hudomaka
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Нічого особливого (Оригінал) Ничего особенного
24.05.18
Moses Matveeff
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Непогано фітнес-клуб з басейном в центрі Києва (Оригінал) Not bad fitness club with swimming pool in Kyiv downtown
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646647648649650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670671672673674675676677678679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713714715716717718719720721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761762763764765766767768Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти