Ваш городСевастополь?
Изменить

Отзывы - Сеть фитнес-клубов Sport Life

9237 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.05.18
Maxim Grozny
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Дуже подобається банний комплекс, хороший басейн, та й в цілому клуб в порядку. Один мінус - відсутність терміналу, якщо у вас немає з собою готівки, і ви забули заплатити за кисневий коктейль на попередній тренуванні - вам не дозволять займатися в залі, а найближчий банкомат хрін знає де .... (Оригінал) Очень нравится банный комплекс, хороший бассейн, да и в целом клуб в порядке. Один минус - отсутствие терминала, если у вас нет с собой наличных, и вы забыли заплатить за кислородный коктейль на предыдущей тренировке - вам не позволят заниматься в зале, а ближайший банкомат хрен знает где....
24.05.18
KGO
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Купив абонемент, ніяк не можу дійти (Оригінал) Купил абонемент, никак не могу дойти
24.05.18
Игорь Полтавец
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Найкращий варіант мережевого залу! (Оригінал) Самый лучший вариант сетевого зала!
24.05.18
Ilona Dereza
Киев, Льва Толстого улица, 57Вокзальная
(Перекладено Google) Даремні і хамовиті люди у відділі сервісу. Коли сказали, що переведуть дзвінок в інший відділ - я прочекав 2 хвилини в режимі очікування, а потім вони поклали трубку. Подзвонив вдруге - запитав скільки у мене залишилося днів до кінця договору, з огляду на заморозку - дівчинка розповіла всю історію моїх заморозок і розморожування (про це я не просив), а коли я попросив сказати скільки все таки залишилося у мене днів до кінця договору - сказала , що не скаже. Я запитав чому - вона почала знову перечитувати історію моїх заморозок. Тут я поклав трубку - зрозумів, що дівчинка неадекватна. (Оригінал) Бесполезные и хамовитые люди в отделе сервиса. Когда сказали, что переведут звонок в другой отдел - я прождал 2 минуты в режиме ожидания, а потом они положили трубку. Позвонил второй раз - спросил сколько у меня осталось дней до конца договора, учитывая заморозку - девочка рассказала всю историю моих заморозок и разморозки (об этом я не просил), а когда я попросил сказать сколько все таки осталось у меня дней до конца договора - сказала, что не скажет. Я спросил почему - она начала снова перечитывать историю моих заморозок. Тут я положил трубку - понял, что девочка неадекватная.
24.05.18
Александр Александр
Киев, Днепровская набережная, 26ЛОсокорки
(Перекладено Google) Особисто мені подобається, не далеко від будинку, персонал привітний) (Оригінал) Лично мне нравится, не далеко от дома, персонал приветливый)
24.05.18
Irina Romanuk
Киев, Днепровская набережная, 26ЛОсокорки
(Перекладено Google) Новий лідер рейтингу найбільш "занедбаний" клуб. Дуже невеликий. Працює в форматі клуб у будинку. Дуже багато мам і з дітьми і людей дуже дорослого віку. Непогані тренажери і система кондиціонування. Але яке ж все брудне. Окреме слово про роздягальні. Вішалки, які прикручені до перекладині, сіренькі рушники, огидно брудний дитячий стільчик, грибок в роздягальні (в преміум роздягальні), ложка для взуття на ланцюгу, обдерта лавки. Не рекомендую! (Оригінал) Новый лидер рейтинга самый "занедбаный" клуб. Очень небольшой. Работает в формате клуб у дома. Очень много мам и с детьми и людей очень взрослого возраста. Неплохие тренажеры и система кондиционирования. Но какое же все грязное. Отдельное слово о раздевалке. Вешалки, которые прикручены к перекладине, серенькие полотенца, отвратительно грязный детский стульчик, грибок в раздевалке (в премиум раздевалке) , ложка для обуви на цепи, обдертые лавки. Не рекомендую!
24.05.18
Игорь Джулай
Киев, Днепровская набережная, 26ЛОсокорки
(Перекладено Google) Гарне місце для тренувань (Оригінал) Хорошее место для тренеровок
24.05.18
Oksana Oksana
Киев, Днепровская набережная, 26ЛОсокорки
Дуже хороший заклад! Всi умови для заняття спортом та пiдтримки власного тiла у " доброму гуморi"
24.05.18
АН П
Киев, Днепровская набережная, 26ЛОсокорки
(Перекладено Google) Місцями брудно. В іншому все ок (Оригінал) Местами грязно. В остальном все ок
24.05.18
kravchukoleksiy .
Киев, Днепровская набережная, 26ЛОсокорки
(Перекладено Google) Погана служба. Я закликаю відділ продажу - вони перенаправляють дзвінок до сервісного відділу - але ніхто не збирає приймача, і ніхто не робить зворотний виклик (Оригінал) Bad service. I call sale department - they redirect call to service department - but no one picks the receiver and no one makes reverse call
24.05.18
Igor Rizhyi
Киев, Днепровская набережная, 26ЛОсокорки
(Перекладено Google) Круте місце сили! (Оригінал) Крутое место силы!
24.05.18
Andrii B
Киев, Днепровская набережная, 26ЛОсокорки
(Перекладено Google) Ніцці розташування і хороше обладнання для фітнесу (Оригінал) Nice location and good fitness equipment
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646647648649650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670671672673674675676677678679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713714715716717718719720721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761762763764765Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти