Ваш городСевастополь?
Изменить

Отзывы - Сеть фитнес-клубов Sport Life

9237 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.05.18
Mariia Koropenko
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) Я купив карту SportLife IQ 5 місяців назад або близько того. За цей період часу, мої візити в цей клуб був тільки dissappointment з наступних причин: 1. не можна плавати в басейні через це міні-розміру. У мене є карта з доступним / НЕ обмеженим доступом протягом всього дня, але, коли я приїду вечір, неможливо увійти в басейн. Ви знаєте причину, чому? (!) Оскільки басейн підходить максимум 2-3 людини, коли він більше - це переповнена; 2. неможливо дихати в зоні басейну. Я думаю, що проект цього клубу був розроблений з явним порушенням, система вентиляції не працює взагалі (я думаю, що він відсутній в басейні-зоні або планування було неправильним). Таким чином, після того, як зробити один плавальний круг або більше, ви можете відчути, що ваше серце б'ється інтенсивно і мозок негайно вимагає повітря. Ви плаваєте в якомусь вакуумі без кисню на всіх; 3. Це дійсно DIRTY в душі в SPA. Я навіть намагаюся уникати його використання, хоча це складно. Він має деякий специфічний запах сечі людини, гниє випаровування і піт. Я думаю, що це цілком логічно припустити, що, коли зливи використовуються багато людей кожен день, це неминуче. Але, будь ласка, найняти послуги з прибирання, щоб очистити кожні 2 години або близько того! Це просто disguisting. З тієї ж причини я намагаюся уникати джакузі на всіх. Цей спортивний клуб не буде нести ніякої відповідальності за будь-які захворювання, які, звичайно, що живуть там, так що будьте обережні; 4. Там немає вільної води, щоб пити! Якщо ви відчуваєте себе погано, ви можете померти там ніхто не принесе вам склянку води. Оскільки питна вода є платною там; 5. Обслуговування клієнтів жахливо - повне невігластво і некомпетентність. І недбалість процвітає! Я написав письмову претензію 2 місяці тому і до сих пір не отримав ніякої відповіді. Я думаю, що це безнадійно, - так що забудьте отримати будь-яку зворотний зв'язок від цих хлопців, коли-небудь. Якщо, хто не має хороший досвід роботи з агентами з обслуговування клієнтів? Будь ласка, поділіться. Тому що я починаю відчувати себе обдуреним; 6. вказується на офіційному сайті, що є тераса для засмаги. Забудьте про це: сонце відсутня в цій області з 10:30 до 18:00, так що ви отримаєте більше вітаміну D з сиру або з тунця. Шкіряна ліжка завжди мало, і неможливо знайти вільний протягом уїк-енду на всіх. Мої висновки: цей клуб, безумовно, не преміум і навіть не Lux. У Швейцарії я заплатив 35 євро за вхід в Premium Club протягом 3-х годин / день, але повірте - це Premium: відмінний персонал, безкоштовні коктейлі з лимоном і травами, вільний органічний чай, масло тіла, безкоштовні закуски і т.д. Вентиляція був фантастичним, і чистота не викликає ніяких сумнівів. Тут я можу побачити жадібність з менеджерів, відсутність обслуговування, відсутність відповідальності і низьких. Можна сказати, що ціна низька для стверджуючи, що високі стандарти? Це нонсенс: мета кожної служби є підвищення стандартів. Я готовий платити більше, але я боюся, що цей клуб готовий взяти гроші, але нічого не дають до нього клієнтам. Буде визначено змінити цей клуб і не рекомендуватиме своїм друзям і моїм колегам. (Оригінал) I bought my card to SportLife IQ 5 months ago or so. For this period of time, my visits to this club was only a dissappointment because of the following reasons: 1. it is impossible to swim in the swimming pool because of it mini-size. I have my card with available / not restricted access during the whole day but when I arrive in the evening, it is impossible to enter the pool. Do you know the reason why? Because the pool fits maximum 2-3 people (!), when it is more - it is overcrowded; 2. it is impossible to breath in the swimming pool area. I think the project of this club was elaborated with obvious violation, the ventilation system doesn't work at all (I think it is absent in pool-area or the planning was wrong). So, after making one swimming circle or more, you can feel that your heart beats intensively and brain requires air immediately. You are swimming in some vacuum without oxygen at all; 3. It is really DIRTY in the showers in SPA. I even try to avoid using it, though it is complicated. It has some specific smell of human urine, rotting evaporation and sweat. I think that it is logical to assume, that when the showers are utilized by a lot of people every day, it is unavoidable. But please hire a cleaning service to clean every 2 hours or so! It is just disguisting. For the same reason, I try to avoid jacuzzi at all. This Sport Club will not take any responsibility for any diseases that are certainly living there, so be careful; 4. There is NO FREE WATER TO DRINK! If you feel bad, you can die there as noone will bring you a glass of water. Because drinking water is chargeable there; 5. Client service is awful - total ignorance and incompetence. And negligence flourishes! I wrote a written claim 2 months ago and still didn't receive any response. I think that it is hopeless, - so forget to receive any feedback from these guys ever. Unless, anyone has a good experience with client service agents? Please, share. Because I start to feel myself deceived; 6. It is indicated on the official site that there is a terrace for tanning. Forget about it: the sun is absent in this area from 10:30 till 18:00, so you will receive more vitamin D from cheese or from tuna. Tanning beds are always few and it is impossible to find a free during the week-end at all. My conclusions: this Club is definitely not premium and even not Lux. In Switzerland I paid 35 EUR for the entrance to Premium Club for 3 hours / per day, but believe me - it was Premium: excellent staff, free cocktails with lemon and herbs, free organic tea, body oil, free snacks, etc. Ventilation was fantastic and cleanliness did not cause any doubt. Here I can see the greediness of the managers, lack of service, absence of responsibility and low conditions. You can say that the price is low for claiming high standards? It is non-sense: the target of every service is to upgrade standards. I am ready to pay more but I am afraid that this club is ready to take the money but give nothing to it customers. Will definitely change this club and will not recommend to my friends and my colleagues.
24.05.18
Eva Grin
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) Високоякісні тренажери. (Оригінал) High quality trainers.
24.05.18
Vasily K
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) Новий, дуже не приємний і погано працює персонал. (Оригінал) Новый, очень не приятный и плохо работающий персонал.
24.05.18
Дмитро Пашковський
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) Чисто, вільно, хороший душ, нормальні роздягальні (Оригінал) Чисто, свободно, хороший душ, нормальные раздевалки
24.05.18
Sergiy Kucher
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) В здоровому тілі здоровий дух! (Оригінал) В здоровом теле здоровый дух!
24.05.18
Виталий Ничипорчук
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) Краще раз побачити ніж сто разів почути (Оригінал) Лучше раз увидеть чем сто раз услышать
24.05.18
Юрий
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) Гарне місце для релаксу (Оригінал) Хорошее место для релакса
24.05.18
Ольга Вышомирская
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) Чудові місця для спортивних занять (Оригінал) Чудестное место для спортивных занятий
24.05.18
Vitalii Chuzha
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) Чудово, коли трохи людей. (Оригінал) Замечательно, когда немного людей.
24.05.18
Denis Mirgorod
Киев, Болсуновская улица, 13-15Дружбы народов
(Перекладено Google) Сучасний спортзал з хорошим басейном і сауною (Оригінал) Современный спортзал с хорошим бассейном и сауной
24.05.18
Oleg Bogdan
Киев, Мечникова улица, 2АКловская
(Перекладено Google) Гарне місце, щоб займатися спортом (Оригінал) Good place to do sport
24.05.18
FOREX Market analysis
Киев, Мечникова улица, 2АКловская
(Перекладено Google) Це дійсно хороші місця для тренувань З безліччю варіантів 7 зірок (Оригінал) It's really good places that you can training With a lot of options 7 star
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646647648649650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670671672673674675676677678679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713714715716717718719720721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761762763764765Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти