Ваш городСевастополь?
Изменить

Отзывы - Сеть фитнес-клубов Sport Life

9237 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.01.19
Ирина Кравец
Киев, Кудряшова улица, 16АВокзальная
(Перекладено Google) Якщо лавірувати між піковим кількістю відвідувачів або залишати маневр в програмі тренувань при відсутності вільного обладнання, то гарне місце для занять спортом. Культури у людей не вистачає, але наївно очікувати від подібного формату залу правильної розстановки гантелей, млинців і килимків. (Оригінал) Если лавировать между пиковым количеством посетителей или оставлять маневр в программе тренировок при отсутствии свободного оборудования, то хорошее место для занятий спортом. Культуры у людей не хватает, но наивно ожидать от подобного формата зала правильной расстановки гантелей, блинов и ковриков.
24.01.19
Олег Гаврилюк
Киев, Кудряшова улица, 16АВокзальная
(Перекладено Google) У мене поганий досвід, коли я відвідав басейн у цьому місці. Кожну суботу о 11:00 у вас є фітнес-клуб. Я не знав про це. І приїхав сюди о 10:00 ранку. І провести час там плавати. І о 11 годині ранку кілька бай-ін приїхали на четвертий рядок і третю лінію. Я вказую на правило біля стіни, це говорить, якщо в басейні є фітнес, вони можуть займати четверту лінію або другу лінію, а третя лінія - для швидкого плавання. Я почав говорити з тренером групи. І вона сумно, що вона не може допомогти. Я йду на службу І напишіть а скаржись І вони не відкликали. Оскільки це трапляється, я не ходжу туди по суботах. (Оригінал) I have a bad experience when I visited a pool in this location. Every Saturday at 11:00 the have a fitness group. I didn’t know about it. And came there about 10:00 AM. And spend time there by swim. And it was at 11:00 am, a few woman came to the pool and take a 4th line and the third line. I red on the wall pool rule, it says, if in the pool a fitness they can take 4th line, or second line, but the third line is for fast swim. I started talk to the group trainer. And she sad that she can’t help. I go to the service. And write а complain. And they didn’t call back. Since it happens I don’t go there on Saturdays.
24.01.19
Artem Timchenko
Киев, Кудряшова улица, 16АВокзальная
(Перекладено Google) Взимку дико душно. Навіть якщо до 9 ранку приходити, так що проблема явно не в тому, що люди цілий день тренувалися. Вентиляція жахлива. З плюсів - не надто багато людей. (Оригінал) Зимой дико душно. Даже если к 9 утра приходить, так что проблема явно не в том, что люди целый день тренировались. Вентиляция ужасна. Из плюсов - не слишком много людей.
24.01.19
Виталий Нечай
Киев, Кудряшова улица, 16АВокзальная
(Перекладено Google) Хороший фітнес клуб (Оригінал) Хороший фитнес клуб
24.01.19
Роман Янкін
Киев, Маршала Конева улица, 8Ипподром
(Перекладено Google) Тепло, є де сісти. Можна поїсти і напевно навіть потренуватися) (Оригінал) Тепло, есть где сесть. Можно покушать и наверное даже потренироваться)
24.01.19
Ткачук Олена
Киев, Владимира Маяковского проспект, 46АЛесная
Непогано
24.01.19
Константин Литвин
Киев, Владимира Маяковского проспект, 46АЛесная
(Перекладено Google) Розташування хороше, своя парковка. Приїхав з товаришем дізнатися скільки коштують річні абонементи (приблизно вересень \ жовтень місяць, точно не пам'ятаю), він колись ходив уже в цей Спортлайф. Його завели в кабінет…
24.01.19
Борис А
Киев, Владимира Маяковского проспект, 46АЛесная
Спорт лайф на Троєщині в цілому не поганий. Рушники які видають достатньо білі у порівнянні із Спортлайфом на Подолі у якому вони відверто кажучи сірі. Парковка дозволяє завжди знайти вільне місце, знову ж таки на відміну від Подільського.…
24.01.19
FuFiL s
Киев, Владимира Маяковского проспект, 46АЛесная
(Перекладено Google) Добре) (Оригінал) Хорошо)
24.01.19
Андрей Ткаченко
Киев, Владимира Маяковского проспект, 46АЛесная
(Перекладено Google) Не понял рекламний хід закладу. (Оригінал) Не понял рекламный ход заведения.
24.01.19
Наталія Александрова
Киев, Владимира Маяковского проспект, 46АЛесная
(Перекладено Google) Відвідую цей комплекс 4 рік. Мені все подобається. Активно, басейн так само гарний. Банний комплекс супер. раджу (Оригінал) Посещаю этот комплекс 4 год . Мне все нравиться. Активно , бассейн так же хорош. Банный комплекс супер. Советую
24.01.19
Sergey Kortyak
Киев, Владимира Маяковского проспект, 46АЛесная
(Перекладено Google) Дуже хороший спорт клуб !!!! (Оригінал) Очень хороший спорт клуб!!!!
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646647648649650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670671672673674675676677678679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713714715716717718719720721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761762763764765Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти