Ваш городСевастополь?
Изменить

Отзывы - Сеть фитнес-клубов Sport Life

9238 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.01.19
Valeria Neiman
Киев, Симиренко улица, 1Святошин
(Перекладено Google) Дуже подобається (Оригінал) Очень нравится
24.01.19
Сергей Протопопенко
Киев, Московская улица, 32/2Кловская
Гарний спортзал
24.01.19
Виктория Иванова
Киев, Московская улица, 32/2Кловская
(Перекладено Google) Вперше зіткнулася особисто з цією мережею. Раніше займалася в іншому клубі і довго не наважувалася його змінити. Здивувало те, що в клубі дійсно чисто і акуратно. Трохи затісно, ​​але місця в шафках вистачає. Коли немає великого напливу людей - є де розвернутися. Так, хоч це і преміум формат, але басейн або Чайна тут не передбачені, про що написано на сайті)) Тренера групових програм - супер!) Я давно не бачила такої відданості своїй справі) (Оригінал) Впервые столкнулась лично с этой сетью. Ранее занималась в другом клубе и долго не решалась его сменить. Удивило то, что в клубе действительно чисто и аккуратно. Немного тесновато, но места в шкафчиках хватает. Когда нет большого наплыва людей - есть где развернуться. Да, хоть это и премиум формат , но бассейн или Чайна здесь не предусмотрены, о чём написано на сайте)) Тренера групповых программ - супер !) Я давно не видела такой преданности своему делу )
24.01.19
Lambadaa
Киев, Московская улица, 32/2Кловская
(Перекладено Google) Тренера не досвідчені, а так все відмінно. (Оригінал) Тренера не опытные, а так всё отлично.
24.01.19
Katrin
Гатное (Киевская область), Институтская улица, 73Теремки
(Перекладено Google) Хороший зал і сауни (Оригінал) Хороший зал и сауны
24.01.19
Nikolay Litvinenko
Гатное (Киевская область), Институтская улица, 73Теремки
(Перекладено Google) норм зал (Оригінал) Норм зал
24.01.19
Zlata Pigonish
Гатное (Киевская область), Институтская улица, 73Теремки
Прийшов мій час написати відгук . Відвідавши цей спорткомплекс вдруге , уравався терпець нічого не писати ! Я була в різних спортлайфах : в «Парусі», на вулиці Звіринецькій , в «Сенаторі», і в жодному з них не стикалась з подібним обслуговуванням !! АДМІНІСТРАТОРИ В цьому спортлайфі жахливий персонал! У мене на картці було -9 гривень ,але в мене не було мілких гривень щоб заплатити борг, мене відмовились пропускати , зробивши невдоволене обличчя . Я пообіцяла заплатити після тренування , але мені не дозволили , хоча в інших мене і з -200 пропускали, але то таке, не найгірше) ТРЕНЕРИ ...перший раз, я відвідала його влітку , я мала цілий прописаний комплекс тренувань від свого тренера , виконуючи його, до мене підійшла тренер і сказала , що я все неправильно роблю. Я уважно вислухала і подякувала , але коли ця «тренер» ще 3 рази зупиняла моє тренування, і запевняла , як вона гарно тренує і почала розпитувати мій номер телефону , моє ім‘я , я почала сердитись) Я нормально не змогла потренуватись , бо кожні 5 хвилин мені зупиняли тренування КАФЕ/БАР В меню було зазначено різну кількість напоїв, шейків , фрешів. Коли я попросила яблучний фреш, виявилось , що немає інгредієнтів , я попросила морквяний,сказали , що немає оливкової олії, яка додається у фреш , щоб клітковина засвоїлась 😂🤦🏽‍♀️ Попросила сендвіч, його не має в наявності . Супер... РУШНИКИ... Прости Господи, два рази я була в цьому спортзалі, і в два з них рушники неприємно пахли(старою непраною ганчіркою)🤷🏽‍♀️ ВІДНОШЕННЯ ДО ВІДВУДУЮЧИХ Я хотіла потренуватись в залі з легкими вагами , бо з гантелями, штангами, і тренажерами- мені не можна займатись . Тільки-но я відкрила двері до цього приміщення , мені тренерша у все горло прокричала «НЕ МОЖНААА!!ЦЕ ЗАЛ ТІЛЬКИ ДЛЯ ТРЕНУВАНЬ З ТРЕНЕРОМ» і махала руками «Стоп», це було, м‘яко кажучи , неприємно, бо почали озиратись люди. Не можна було спокійно пояснити ? 🙆🏽‍♀️Хоча в «Парусі», я тренувалась в такому залі для тренувань з тренером, мене ніхто не випхав ,і не підвищував на мене голос. Друга зірка тільки за чистоту в роздягальнях та залах. Сподіваюсь Вам вистачило сил дочитати все до кінця, у кожного , звичайно, своя думка , але для себе я вже зробила висновки , і більше не збираюсь туди повертатись. Всім своїм приятелям і знайомим, цей спортлайф не рекомендую . Тому,раджу змінювати ставлення до клієнтів, бо мовчати не збираюсь 😉
24.01.19
надія лісова
Гатное (Киевская область), Институтская улица, 73Теремки
(Перекладено Google) Все дуже не погано! (Оригінал) Всё очень не плохо!
24.01.19
Artem Lawyer
Киев, Регенераторная улица, 4БДарница
В цілому непогано, але є деякі недоліки. Зокрема, незручне маленьке місце для роботи з бокс грушею. В маленькїй спа зоні не досить добре прибирається, часто присутні неприємні запахи. В барі спа вже не готують фреші і молочні коктейлі.
24.01.19
Igor Khadzhynov
Киев, Регенераторная улица, 4БДарница
(Перекладено Google) Ніколи немає конкретних пропозицій або цін. Я просив відділ продажів зробити мені екскурсію. Немає вступної тренування. Незрозуміло як найняти тренера. Немає гостьовий тренування як в інших клубах. Хороший басейн, сауни, тренажерний зал. (Оригінал) Никогда нет конкретных предложений или цен. Я упрашивал отдел продаж сделать мне экскурсию. Нет вводной тренировки. Непонятно как нанять тренера. Нет гостевой тренировки как в других клубах. Хороший бассейн, сауны, тренажерный зал.
24.01.19
maria parkhomenko
Киев, Регенераторная улица, 4БДарница
Норм. Спортклуб на невеликий бюджет. Достатньо чистий. Басейн не перезавантажений. Працівники приємні. Санвузли чисті. Відвідувачки, щоправда, під час розчісування над умивальником лишають там свої патли, але це такий розвиток пань, аж ніяк не провина прибиральників.
24.01.19
Олена Квітка
Киев, Регенераторная улица, 4БДарница
Сьогодні завітала до римської парної, але сподівання на нормальний відпочинок не виправдалися. Температура занизька, холодно, та не комфортно. Це відбувається не в перше, напевно залежить від зміни техперсоналу. Прошу зробити зауваження відповідальній особі, тому що на звернення до рецепції не реагують.
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645646647648649650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670671672673674675676677678679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699700701702703704705706707708709710711712713714715716717718719720721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755756757758759760761762763764765Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти