Ваш городОдесса?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Интернет-магазин Globalcars

387 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

22.02.19
Павел Бондарев
Зручний сайт для пошуку деталей, легко можна знайти будь-яку дрібницю. Ціни середні, запчастини якісні. Рекомендую.
30.01.19
Aleksandr Prischepa
Все было выполнено в срок. Товар прибыл в надлежащем виде. В будущем буду обращаться ещё. Спасибо!
26.01.19
Антон Заславский
Отримав вчора своє довгоочікуване замовлення, сказати що задоволений то нічого не сказати) Стан деталей відмінний, якісь супер. Велике дякую глобалкарсу, буду звертатися ще.
25.01.19
Руслан
Если не считать задержки посылки, то ребята хорошо справляются. Компетентный менеджер уже несколько раз принимал у меня заказ, видно что парень разбирается, и понимает что хочет покупатель. Рекомендую.
16.01.19
Jorj Gordeev
Не знаю кому там гроші не повертають, і кому присилають несправне но вже так багато всього замовляв собі на авто, дружині, батькові на старенький форд, і ні разу не стикався з такими проблемами. За останні роки 4 напевно було рази 2 що мені не те прислали, невірно оформили замовлення, але ці питання дуже швидко вирішились в мою користь. Щоб не виникало проблем ознайомтесь зі своїми правами і які гарантії надає магазин. Глобалкарсу довіряю і рекомендую всім знайомим.
04.01.19
Гена
магазин мошенник торгует хламом который везут с свалоки еврлпы и хотят нам впарить.[:bad:]
27.12.18
Vlad Moroz
Забрал вчера посылку, и очень доволен, все приехало целое, рабочее, и в отменном состоянии. А радует больше всего то что сверил цены с другими магазинами и как оказалось я сэкономил приличную сумму денег. Рекомендую магазин, я уже не первый раз заказываю и еще ребята не подводили.
18.12.18
Виктория
"Зроби людям добро і вони тобі обов'язково віддячать" або ж "Як я замовляла собі новорічний подарунок". Почну з того, що дуже багатьом своїм друзям та колегам я досить давно рекомендувала Глобалкарз, як надійного постачальника автомотозапчастин. Такий промоушен, що аж жалько...Я така наївна була)) Але тут дійшла справа до самої себе, і на тобі! Попросила чоловіка замовити собі новорічний подарунок, ДВИГУН на Тойоту, бо їздити треба, а до Порша ще далеченько :) І все було ніби норм, запевнили, що є надійний постачальник з Польщі бла бла.. ну все по скриптам продаж, нічого нового.. Вислали ми передоплату за товар 7 250 грн. Вислали нам той двигун на 19й день (менеджер так злякався, коли я йому почала цитувати їхні ж правила: "гарантия от поставщика предоставляется на срок от 10 до 14 дней. В связи с тем, что длительность доставки товара к клиенту занимает больше половины этого времени, ему остается всего 3-4 дня на проверку его работоспособности"). Коротше кажучи, про***ли всі строки доставки, і строки гарантії, і взагалі всю свою репутацію в моїх очах... Приходить двигун. Почали перевірять, а там прокат втричі більше ніж треба, масло (емульсія) у впускному колекторі, фотки-страх! Ми до менеджера телефонуємо - нєа, не підходить. Василь (менеджер) - тиць-миць, і видає - "ну цеєє, ну то висилайте назад, ми глянем". ШТОО? Що означає глянем, коли ти передоплату за ГАРАНТОВАНО РОБОЧИЙ ДВИГУН узяв? На секундочку: "предлагаемые нами автозапчасти с разборок проходят доскональную проверку перед дальнейшей продажей. ДОСКОНАЛЬНЕЙШУЮ. ВОТ. Поэтому у нас вы приобретете гарантированно целые и исправно функционирующие комплектующие..блаблабла" пише сайт. По телефону (а розмови в мене слава Богу всі записані, така цифрова ера зараз крута :) менеджер мені видає врешті-решт: "Так ми бачили фото від польського постачальника, ми ж сам двигун не чіпали, прийшов як прийшов, не перевірявся!" УПС... І потім відписує в вайбері: "ну тут такє дєлоо, коротше, ми не знайдемо Вам новий двигун і 7 тисяч теж не повернем, бо це Ви оплатили нам передоплату ЗА ДОСТАВКУ ДВИГУНА". Сам сказав і злякався. 100%. Вася (це так символічно :), ну ти неправильно прочитав скрипт, ну точно... Передоплата тобі прийшла ЗА ТОВАР. Це записано в першій, другій і послідуючих телефонних розмовах, дадада. А якщо серйозно, чувак. Ти мені кажеш, що не можеш повернути 7 штук за товар, який за регламентом Вашої компанії ВИ МАЛИ ПЕРЕВІРИТЬ АЛЕ НЕ ПЕРЕВІРИЛИ і, що, типу, неробочий двигун - це моя суб'єктивна думка (коли в мене на руках письмова довідка-заключення про непридатність до експлуатації) чи це мені здається? Мене, як споживача, якось абсолютно не хвилює, скільки Ви затратили коштів на транспортування, куди ви подінете цей металолом далі, як повертати його полякам. Я НЕ З ПОЛЯКАМИ ДОМОВЛЯЛАСЬ І НЕ ЇМ ПЛАТИЛА ПЕРЕДОПЛАТУ. Це по закону, якщо коротко. Ну мені не принципово, бо сім тисяч зараз коштують сапожки.. Але коли мова йде про двигун, несправність та (не дай Боже!) відмова якого може забрати чиєсь життя на дорозі... На форумах (Тойота наприклад) є ще випадки, коли ця компанія кидає своїх клієнтів, висилає людям двигуни взагалі з погнутими клапанами і тд. Там все детально описано. Тому друзі мої, ВЖЕ НЕ РАДЖУ користуватись послугами даної фірми, а раптом замовивши, разів з 10 прочитати Отченаш про всяк випадок. Щоб хоч щось дійшло. А Глобалкарз окремо дякую за новорічний подарунок та щиро бажаю успішного Нового року та цікавих сюрпризів, бо вони у вас будуть ;)
12.12.18
владимир пасечник
1 отзыв
сделал заказ и оплатил аванс 30.10.2018 сегодня 12.12.2018 итог товара нет на звонок ответили что вас наберет личный менеджер жду вторую неделю никто не перезвонил заказывал задние амортизаторы оценка ноль с минусом
10.12.18
женя
Забрал недавно посылку, все пришло целое, в хорошем состоянии. За свою цену отличные детали. Спасибо.
09.12.18
Алексей Тимовский
Товаром з магазину задоволений. Порівняв ціни в інших магазинах то багато запчастин набагато дешевші в глобалкарсі. Якість того що замовляв дуже хороша. І надалі планую багато чого купити у цьому магазині.
03.12.18
Сergey
Спасибо ребятам за помощь в подборе запчастей. Сразу чувствуется что опыт у них большой.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти