Ваш городОдесса?
Изменить

Отзывы - Ресторан Куманець

2938 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.09.18
Natalia Barbulat
The best place ever ���
12:56 15 сент.Ресторан «Куманець»
Thank you so much for the feedback!Sincerely, the team of Kumanets!
13.09.18
MaciejTurysta, Быдгощ, Польша
Smaczne jedzenie. Kuchnia ukraińska. Wystrój w klimatach ludowych. Czysto. Właściwie nie ma się do czego doczepić. Jedyne co bym poprawił to większy kontakt obsługi z klientami. Nie czuło się, że jest się gościem, a kolejnym klientem. Polecam mimo wszystko to miejsce.
13.09.18
Łukasz P
Jedzenie jak najbardziej smaczne. Cena adekwatna do jakości. Smaki wyraziste i pozwalające się cieszyć smakiem miejscowego jedzenia. Jedyny minus to obsługa, które mało interesuje się klientem - nie zachęca to do pozostania w tym miejscu. Jednak ogólna ocena jest pozytywna.
10.09.18
marinasergienko66
в это путешествие были там 3 раза!( и это за неделю). рекомендую всем. отличная кухня .очень любезный персонал. Все очень вкусно и цены вполне приемлемые. Совету посетить.
09.09.18
Alex Pakhomov
Вареники с вишней, ОМГ:)!
09:35 09 сент.Ресторан «Куманець»
❤️🙏❤️
08.09.18
dovmk, Рамат-Ган, Израиль
Nice interior, good food, good service, reasonable prices. Just off Deribasovskaya street, next to City Garden.
05.09.18
roosvelt1984, Познань, Польша
We visited the place (twice) in the party of 8. Food was excellent, spearheaded by excellent borscht and cool starters. Main courses highlights were the dumplings and kebabs.What really made us love the place, however, was a freaky combo of horseradish vodka and pickled watermelon. Someone clearly competent came up with that.The place features very good local live music on Saturday nights.
05.09.18
mikevictorfox, Нант, Франция
L'occasion de goûter des spécialités traditionnelles locales à des prix raisonnables.Nous conseillons des sortes de boulots de la Mer Noire avec des champignons passés au four.Il y a la déco très drôle avec le personnel en habit traditionnel.Une bonne expérience, à 2, max 30 euros avec de la bière.Il y a par contre mieux en ville pour ce qui est du traditionnel.Mais l'expérience vaut le détour.
04.09.18
byron0, Тель-Авив, Израиль
Food was delicious and prices were very reasonable. Warmly recommended.We visited several times. The borsht was amazing and so were the meat dishes. The seating was very comfortable.
03.09.18
Karkut S, Вроцлав, Польша
Jest to restauracja z kuchnią zaczerpniętą z tradycyjnej kuchni ukraińskiej choć niektóre dania są unowocześnione co nie zmienia faktu dobrej kuchni. Wystrój stylizowany na chatę wiejską co daje smaczku dodatkowo. Dania smaczne, robione z pasją a obsługa miła i pomocna. Ja tutaj zachodziłem na pyszne pierogi z wiśniami. Danie warte grzechu bo nie za słodkie a naprawdę należy spróbować. Polecam odwiedzić to miejsce
02.09.18
Алексадр Нетрезвый
Bester Restaurant den ich je besucht habe. Extremst lecker. 5* Plus
19:03 03 сент.Ресторан «Куманець»
Добрый вечер!Огромное-огромнейшее спасибо за такой приятный отзыв!Ждем в гости!С уважением, команда ресторана Куманець❣️
02.09.18
Alexander Patzer
Bester Restaurant den ich je besucht habe. Extremst lecker. 5* Plus
19:03 03 сент.Ресторан «Куманець»
Добрый вечер! Огромное-огромнейшее спасибо за такой приятный отзыв! Ждем в гости! С уважением, команда ресторана Куманець❣️
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти