Ваш городОдесса?
Изменить

Отзывы - Сеть химчисток Чистка и шитьё

55 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

30.07.20
Alice Iron
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
В першу чергу, тут дуже жахливе відношення до клієнта - абсолютно увесь персонал хамовитий і непривітний!! Віддавала речі кілька разів, роботу виконують неякісно. Зіпсували новий пуховик і спідницю. Єдине що вам там кажуть: "Ми ні за що не відповідаємо і нічого не гарантуємо". Ціни за таку роботу, виконану абияк, явно завищені. Зверніть, будь ласка, увагу і попрацюйте зі своїм персоналом, це зовсім неприйнятно. Дуже негативні враження!
12.07.20
Aylil Bay
Чернигов, 77-й Гвардейской Дивизии улица, 1А
Мне понравилось качество работы и особенно отношение ко мне как к клиенту. Без надобности не взяли в чистку куртку, а дали (бесплатно) дельный совет. Рекомендую.
02.07.20
Кувшинка
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Здаю туди багато своїх речей. Як на ремонт,так і на чистку. Дівчатка з ремонту докулупуються до самих мілких дрібниць з купою питань і уточнень аби мені річ підійшла. Замовлення роблять в термін,це дуже зручно,якщо треба щось термінове. З чисткою одягу також все гарно, я б сказала ідеально, бо була в мене куртка на яку потрапив дитячий слайм. Думала ,що їй вже край... А,ні))) Ви робите просто чудеса )) і дякую за гарно посилене взуття )) я з Вами надовго)))
02.07.20
Natalia Afanaseva
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Спасибо администратору за отзывчивость, терпение и понимание в выполнение запросов. Я часто бываю в Европе и хочу сказать, что качество и скорость обслуживания не уступает европейскому. Всем рекомендую.
02.07.20
Vitaliy Snisar
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Не один рік користуюся послугами хімчистки. Дуже часто рятують речи, яки на перший погляд не можливо врятувати. На дали буду користуватися послугами "Чистка Та шитьё".
02.07.20
Романія Філь
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Дуже дякую за професіоналізм та швидкість! Я звернулась за терміновою чисткою весільної сукні,яка була досить забрудненою від дощового бруду... Тут врятували їїза один день!!! Також підшили деякі пориви ідеально, нічого не видно!!! Дякую! Рекомендую
02.07.20
JuliChka *
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Здавали почистити світле пальто. Почистили добре, але поламали всі кнопки та порвали підкладку. Коли видавали, на пальто навіть не надягли захисний целофан (враховуючи, що на вулиці вже не перший день падає дощ). Бачили як всі речі висять у пакетиках, а на нашому світлому пальті нічого не було...Пальто прийшлось підшивати та шукати нові кнопки. Це додаткова витрата часу!!! Враховуйте ці нюанси при замовленні хімчистки речей (((
02.07.20
Кеша Пряников
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Користувався послугами. Сервіс дуже сподобався. Дівчата дуже приємні і доброзичливі. Чистять і шиють дуже якісно. Ціни дуже демократичні. Ставлю 5+)
02.07.20
Юля Варибрус
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Здавала речі туди 2 рази і 2 рази речі зіпсували. Нікому не рекомендую. І сама більше не звернусь
02.07.20
Dima Rumyancev
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Молодцы. Приветливый персонал. Хорошо чистят. Чёткие ребята. Рекомендую всем.
02.04.20
Смайл Смайл
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Чи можна якимось чином забрати у вас речі, які я віддав на підшивку на передодні карантину. Дякую.
02.04.20
оксана левчук
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Сама гірша хімчистка зі всіх в яких я здавала речі по всіх параметрах - якість чистки і обслуговування просто жах! Ніколи більше не буду користуватись їхніми послугами! Хоча читала відгуки перед тим як прийти і думала що це окремі випадки коли комусь не догодили чи стались якісь непорозуміння! Раніше користувалась послугами даної мережі в Кінг Кросі.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти