Ваш городЛьвов?
Изменить

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

25.07.19
орест оресн
Львов, Зерновая улица, 3
(Translated by Google) A good hairdresser (Original) Хороша перукарня
22.07.19
Borys Poshyvak
Львов, Зерновая улица, 3
(Translated by Google) Here's a fantastic hairdresser Galina Yasnitskaya! Made me a wonderful hairstyle and beard!) I recommend to everyone) (Original) Тут працює фантастична перукарка Галина Ясніцька! Зробила мені чудову стрижку та бороду) ! Рекомендую усім)
22.07.19
Надя Крупка
Львов, Зерновая улица, 3
(Translated by Google) Quick, high-quality, comfortable. (Original) Швидко, якісно, комфортно.
22.06.19
Віталя Сенюк
Львов, Зерновая улица, 3
(Translated by Google) Good hairdresser Hairdresser Galia masterfully completed her work (Original) Гарна перукарня Перукар Галя майстерно виконала свою роботу
22.06.19
шошошр ршошош
Львов, Зерновая улица, 3
(Translated by Google) Salon in the center of the city with democratic prices and professionals. I recommend! (Original) Салон в центрі міста з демократичними цінами і професіоналами. Рекомендую!
18.06.19
Lana Savchyn
Дуже повільна робота майстрині по педикюру((2,5 години зайняло зняття гель-лаку та чистка😣результатом не задоволена(
11.06.19
Даша
более 100 отзывов
6
Львов, Зерновая улица, 3
Пришла на покраску волосы. Очень осталась довольна. Сделали именно то, что хотела. Спасибо.
22.04.19
Тарас Романишин
Львов, Зерновая улица, 3
(Translated by Google) Thank you for the good hairstyle, design of the beard, professionalism, ease of communication to the master Galina Yasnitskaya! Good luck and inspiration! (Original) Дякую за добру стрижку, оформлення бороди, професійність, легкість спілкування майстрині Галині Ясніцькій! Успіхів та натхнення!
22.03.19
Юра Масловський
Львов, Зерновая улица, 3
(Translated by Google) Cool straps (Original) Класні стришки
22.03.19
Влад Олексюк
Львов, Зерновая улица, 3
(Translated by Google) A good hairdresser, I often cut here. The best prices and qualified hairdressers. The staff is kind and friendly. (Original) Хороша перукарня, часто тут стрижуся. Оптимальні ціни і кваліфіковані перукарі. Персонал люб'язний і привітливий.
22.02.19
Игорь Чень
Львов, Зерновая улица, 3
Салон в дуже зручному місці.Високий рівень обслуговування,висококваліфіковані майстри.При кожному відвідуванні пропонують нові і цікаві стрижки.
22.11.18
Andrii Tsesliak
Львов, Зерновая улица, 3
Майстер Галина - це просто професіонал своєї справи)) Всім рекомендую цю перукарню та цього майстра)))) Хлопці-дівчата, справді, ви не пожалкуєте, коли звернетесь у цю перукарню до Галини😉 Дякую за увагу!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти