Ваш городКривой Рог?
Изменить

Отзывы - Отель Kavalier Boutique Hotel (Львов)

1567 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

15.05.17
karomat, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Śniadanie przepyszne, restauracja hotelowa na wysokim poziomie, bardzo czysty hotel. Aby pojechać do miasta polecam poprosić recepcje o zamówienie transportu - najlepsza opcja i niedroga.

10.05.17
Mariusz, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70
Очень хорошо
08.05.17
Sebastian, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Czysty, miły i przytulny hotel. Lokalizacja hotelu z pewnej odległości od centrum jest fantastycznie skompensowana hotelowym transportem na życzenie.

Не понравилось: Zbyt monotonne śniadanie, ale to może ze względu na tygodniowy pobyt :) oraz niedziałający bankomat w lobby hotelowym.

08.05.17
Христина Балай
Дуже смачна кухня, приємний персонал, вишуканий інтер'єр,приємна атмосфера, бездоганна чистота,в тому числі і басейн, стильний ландшафтний дизайн ... Наше весілля було на вищому рівні! Велике дякуємо і всім рекомендуємо!
06.05.17
Аноним, Литва
Львов, Старознесенская улица, 70
Потрясающе
06.05.17
Andrzej, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70
Strzał w 10
05.05.17
Serhii, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
05.05.17
Sergey, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Очень спокойное и одно из лучших мест для остановки во Львове. Прекрасная территория. Отличный вид.

04.05.17
Agata, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Bardzo ładny niewielki hotel z zadbanym, ogrodzonym terenem i basenem. Można jadać na dworze. Miły personel. Hotel położony jest ok. 15 minut taksówką od centrum miasta, wokół raczej nic nie ma, dlatego rezerwując go trzeba brać pod uwagę dojazdy. Poza tym nie mam zastrzeżeń - można dobrze wypocząć, w hotelu jest naprawdę dobra restauracja.

04.05.17
Kamil, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Około 3,5 km od OPERY. Dojazd TAXI koszt 95 Hrywien. Pokoje super, ceny w restauracji bardzo duże. Śniadania bez rewelacji. Wokół obiektu spokój i cisza. Plac zabaw dla dzieci. Oczywiście basen na zewnątrz z barami można super odpocząć, zapalić szisze wypić piwko, drinka. OGÓLNIE POLECAM

03.05.17
Vitalijus_LT, Литва
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: We didn't expect this hotel to be so fancy and fabulous. We just booked a random hotel on the spot for a short visit in Lviv. Reception is extremely nice and professional. Loved the interior. I think it reflects victorian style. There is even an ATM machine for your convenience in the lobby. The room was a standart one but super clean and fancy. We didnt expect it to be so nice for a standart double. Bathroom has all the ammenities you need even has a heated floor. Minibar has a reasonable prices and large variety of local drinks and snacks. Breakfast buffet was really nice. Tasty usual continental breakfast. Overall we loved our stay, looking forward to book this hotel anytime we are in Lviv. Thank you!

Не понравилось: One downside was an aircon. The control panel of aircon was on locked mode. So we couldnt turn up the heat on a chill evening. Another downside was that we couldnt make hot beaverages in the room - there is neither electric kettle nor coffee.

03.05.17
Klara, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Śniadanie było bardzo smaczne,pokoje eleganckie, czyste i dobrze wyposażone. Szlafrok, kapcie, zestaw kosmetyków do kąpieli i codziennie przynoszona woda mineralna- zdecydowanie na plus!

Не понравилось: Hotel zarabia głównie na organizacji imprez, szczególnie wesel. Trafiła nam się jedna taka noc i niestety całą noc było bardzo głośno, co uniemożliwiało wypoczynek. Personel hotelowy nie był w stanie nad tym zapanować ani zaproponować żadnego rozwiązania poprawiającego komfort pobytu. Niestety nie ze wszystkimi można było porozumieć się w języku angielskim, co powinno być standardem. Oprócz tego w pokoju unosił się nieprzyjemny zapach dymu papierosowego.

Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти