Ваш городКривой Рог?
Изменить

Отзывы - Отель Kavalier Boutique Hotel (Львов)

1567 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

28.06.17
Lena Mavrina
Оцінюю Kavalier Beach Club З плюсів: чисто, гарно, непогана кухня, більшість персоналу привітна. З мінусів: дуже непривітний світловолосий офіціант нас обслуговував 25.06.2017: не записував замовлення, коли спитали чи він все запам*ятав, відповідь була : "От і побачим", в результаті забув про салат, хамив, дууже довго обслуговував. Також система бронювання лежаків та бунгало відсутня. Щоб забронювати місце потрібно їхати з готівкою завчасно, що не має змісту робити взагалі.
27.06.17
Ксенія Попчак
Все дуже сподобалось !!готель на вищому рівні ,окрім персоналу на терассі.Відправте їх на курси обслуговування .
27.06.17
Oksana Lytvynenko
Все дуже сподобалось !!готель на вищому рівні ,окрім персоналу на терассі.Відправте їх на курси обслуговування .
25.06.17
Тетяна Вовк
Не принесли замовлення! Чекали цілу годину! На питання "Коли буде їжа?" відповідали "10-15 хвилин". Виявляється вони навіть не замовили! "Вибачилися" ХОЛОДНОЮ піцою.
23.06.17
Spencer, Испания
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
22.06.17
Andrey, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
19.06.17
Andrii, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Супер, чудовий,тихий, новий, свіжий, цікавий готель, ресторан відмінний, всім рекомендую!!!

18.06.17
Videoexpoo, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
16.06.17
Анна Любовная
Щасливі миті проведені в цьому готелі )) вірніше в басейні )) ви ЧУДОВІ ! Дякую. Так тримати
15.06.17
Maksym, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: 눇В прошлый раз я оставил позитивный отзыв, но написал, что завтрак можно улучшить. Мне позвонил администратор и спросил, что конкретно я считаю требует улучшения. В этот раз одно из моих рекомендаций улучшили. Это радует.

Не понравилось: 눉Вторую рекомендацию сделали непонятно.

15.06.17
Maksym, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: В прошлый раз я оставил позитивный отзыв, но написал, что завтрак можно улучшить. Мне позвонил администратор и спросил, что конкретно я считаю требует улучшения. В этот раз одно из моих рекомендаций улучшили. Это радует.

Не понравилось: Вторую рекомендацию сделали непонятно.

14.06.17
Lawrence, США
Львов, Старознесенская улица, 70
Превосходно
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти