Ваш городКривой Рог?
Изменить

Отзывы - Отель Kavalier Boutique Hotel (Львов)

1567 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

10.04.18
Konstantin, США
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: Был в отеле дважды, первый раз когда только он открылся. Всё такой же чистый и комфортный, приятный персонал как на ресепшине так и в ресторане. Удобный паркинг на територии отеля, пускали мгновенно даже после 22-23 вечера. Ухоженная територия, есть где немного прогуляться.

Не понравилось: Завтраки средние. Бедновата детская площадка.

09.04.18
Piatnytsia, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
09.04.18
...., Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Превосходно
08.04.18
123321, Венгрия
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: С почестями встретили прямо с такси швейцар и рецепшионист

Не понравилось: Когда возникла проблема с вентиляцией ее никто не мог решить, переселили в комнату в два раза меньше. Неоправданно дорогой ресторан. Ужасная локация, которая если приехали на один день компенсируются относительно красивым видом с холма на город, но то что каждый раз в город/отель нужно добираться 20 минут на такси, по ужасным дорогам все таки перевешивает и очень напрягает.

08.04.18
Rafał, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: 눇Hotel o dobrym standardzie, śniadania dobre, ale mało urozmaicone, wszędzie można dojść spacerem odległość zarówno od centrum jak i innych atrakcji wynosiła od 2,5-3,5 km. Hotel zadbany i czysty, parking gratis za hotelową bramą, bardzo fajnie wygląda hotelowe podwórze z punktem widokowym, basenem, kapliczką, grillem, kortem tenisowym i mini zoo (bardzo mini :) ).

Не понравилось: 눉Okolica hotelu mało ciekawa, wąskie chodniki czasami ich brak, obsługa na recepcji nie rozmawia po Polsku, chociaż było napisane, że rozmawia. Taxi najlepiej wziąć z tych które stoją pod hotelem, albo zatrzymać bo często tam przejeżdżają i dogadać cenę (ok. 100-120 UHA), hotel załatwia za 300 UHA :).

08.04.18
Олег, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Великолепно
07.04.18
Andrii, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70
Превосходно
06.04.18
Вікторія Микитенко
Львов, Старознесенская улица, 70
Дуже класне і красиве місце ) відпочивали там не одноразово !!! Смачна кухня ,привітний персонал !!! Все круто
04.04.18
Аноним, Украина
Львов, Старознесенская улица, 70

Не понравилось: Невідповідність ціни та рівню сервісу. Натуральна кава на сніданок за доплату.

04.04.18
SeaSofia, Швеция
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: The view from our room was exceptional as the hotel is located on the hill and you can see the whole city. The bed was comfortable and I liked design of the room. Personnel were very professional.

Не понравилось: We were two people in the room but got only one shampoo and shower gel which definitely was not enough. But the biggest disappointment was that they had a party in the restaurant and the music was so loud that we could not fall asleep until I called the reception at 1am.

03.04.18
Ivan Nordgaimer
З плюсів - влітку залишитись в готелі, побути біля басейну - хороша локація. Загалом територія супер для разового візиту.
03.04.18
Самбор, Польша
Львов, Старознесенская улица, 70

Понравилось: 눇Bardzo elegancki obiekt, z niezwykle miłym i pomocnym personelem (znajomość angielskiego na wysokim poziome dzięki czemu komunikacja przebiegała bardzo sprawnie). Pokoje przestronne, zadbane i dobrze wyposażone (duża łazienka oraz mega wygodne łóżka). Na pochwale zasługują również śniadania (bardzo sprawna, prawie nie zauważalna obsługa cały czas monitoruje stan poszczególnych elementów i natychmiast uzupełnia braki. Stosunek jakość cena idealny :D

Не понравилось: 눉Jedyny mankament to lokalizacja (jeżeli komuś zależy na szybkim transferze do centrum), obiekt położony na uboczy, z drugiej strony dla niektórych właśnie cicha i spokojna okolica będzie największym atutem. Biorąc pod uwagę ceny taksówek do centrum, ze względu na koszty jest to żadna przeszkoda (transfer taksówka trwa jednak kilkanaście minut do centrum). Mnie osobiście bolał brak sauny - która dla mnie jest niezbędna do życia :/

Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти