Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

10.11.17
Гость
Здравствуйте,я живу в Германию,моя мама в Украине.Вот нашли фирму которая могла бы помочь с трудоустройством,пока других вариантов нет.Но прочитала ваши отзывы,канечно пришла в ужас и заблуждения. Реально знаю что работа не мёд, и поддержка у мамы будет здесь и от меня.Но очень боюсь что бы её не развели и самое главное не обидели.Очень прошу кто сейчас работает или работал от этой фирмы,оставьте свои коментарии.Спасибо
13.10.17
Гость
да угомонитесь уже. Пронобель полностью снял вакансии для украинцев. такой "плохой", что и БЕЗ НАС обойдется. и те, кто ждал вызова на второй срок, ОЧЕНЬ расстроены
01.10.17
Гость
Ужасная рабская работа . Девушки и женщины , просто скажу одно ... не давайте себя унижать , не надо ехать на такую работу , ПРОНОБЕЛЬ фирма которую надо вообще закрыть ... тупые и мерзкие люди ... тут вранья 80%... и никто за вас даже не будет переживать , хоть подыхать будете.. шансов на помощь не будет . отзывов много , ваше право решать ... совет один .. оно вам не надо
01.10.17
Гость
Скажите пожалуйста , я работаю месяц в Германии.. И если мне надо уехать домой по семейным обстоятельствам, на одну неделю, что и как мне надо сделать ? и возможно ли это ? Спасибо
11:11 14 апр.Андрей Воронцов
Гость, Может в курсе как сейчас с визами обстоят дела? https://multi-viza.com.ua/ это сайт визового центра?
13.08.17
Гость
Здравствуйте. Меня интересуют все подробности этой работы. Тоесть как и куда сначала приезжать, как это все происходит. Если надо сначала в Польшу, то они потом сразу отправляют в Германию или нужно возвращаться домой и ждать? В общем, интересна любая информация. Если кто-то работает там или работал , то очень прошу написать мне и поделиться. Мой вайбер и номер телефона. +380994774148. Заранее спасибо!
24.07.17
Larysa Vovkanucz
Я два мисяци працюю в опикунках и через пронобел...зарплатню я отримала.робота звисно не мед але це все залежить як повезе .координатори звонять питають як и що..покищо иде все ок..
07.07.17
Гость
Пронобель -ОБМАН. Починають з того , що обіцяють безкоштовні курси.Курси німецької платні за них пізніше знімають 300€.Вакансії найгірші і найващі.Польки на такі вакансії не погоджуються , а ми українки ТЕРПИМО ......Договір складається на користь фірми,для працівника там тільки суми штрафів вказані.ЛЮДИ БУДЬТЕ УВАЖНІ ЦЕ ФІРМА НАДУРИТЬ ВАС .ЯКЩО НЕ ЗРАЗУ ТО ЗАВЖДИ ЗНАЙДЕ ЧАС ЯК ВАС НАКАЗАТИ.задавайте питання я відповім
18.05.17
Алекс
Что слышно за пронабель нового??Ситуация не улучшилась?Кто недавно ездил?В дом престарелых не реально с ними устроится??
01.05.17
Олена, Чернівці
Я перебуваю на курсах на даний момент. Моя подружка працює в Пронобель більше як пів року. Бувають різні сім'ї, не всюди солодко. Моя подруга поїхала на важку вакансію спочатку, було важко, а потім координатор змінив вакансію на легшу, на якій вона є до сьогодні. Живе під Швейцарською границею, краєвиди супер. Кожні вихідні ходить гуляти з підопічною в гори. На рахунок курсів: тут дуже красиво, гарні умови, харчування, працівники гарно ставляться, допомагають у всьому. Тепер чекаємо на вакансії, половина групи вже поїхала в Німечину. Дівчата, які пишуть погано про фірму - ви всьо знали на початку, дівчата все розказують перед приїздом, договір мені також надсилали - бо я попросила про це. А якщо ви їдете і чекаєте манни з неба - то звичайно, що вам все не буде подобатися. Люди, які їдуть - їдуть заробляти гроші своєю працею, бо самі знаємо яке життя зараз на Україні. Ми ще повинні подякувати їм, що вона роблять такі курси і помагають нашим дівчатам заробляти гроші, бо є мало фірм, які будуть возитися з нашими українськими документами і брати старших жінок, без знання німецької мови на роботу.
16.04.17
Все влаштовує(поки що)
Що стосується фірми-все правда:працівники хороші, привітні, допомагають в чому є необхідність, але що стосується німецької родини, то як в лотереї-або пан, або пропав!!! Перший раз працювала три місяці в пеклі, а тепер три місяці в раю!!! Так що вибирайте! Ніхто не змушує, на шнурку не тягне....
27.03.17
Альона
Всім доброго дня!хочу також долучитися до коментарів про Пронобель.Звичайно, шо на сайтах пишуть тільки якщо е шось погане, ая хочу стати на захист, тому що сама там працювала і нічого подобного не зустріла.Шановні,ті хто тут скаржаться!!!перед тим як їхати туди, задайте питання чого Ви туди їдете??працювати опікункою?чи на курорти?тре бути готовими-шо там різні категорії від ходячих до з обмеженими функц.можливості!ніхто не казав шо буде легко.і мені не було!!!!але я чесно получала зарплату за то, шо я там робила!!так як в умови прописано-так и до гроша!якщо Вам не заплатили так як тре,то на то е причини..Поділіться будь ласка, які!а не брудом поливати!!!!!і дайте можливість іншим працювати.Гарантию даю,шо ти хто тут скаржаться теж від вас не в захваті в фірмі і про кожного можуть дати характеристику...про які обмани??о чем речь????
14.03.17
просто я
Нормальная фирма,я довольна.Надеюсь работать с ними долго.Женщины,а Вы,что в сказку хотели попасть? Смотря в какую семью попадёшь,тут уж как повезёт.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти