Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Хостел A1 Hostel (Львов)

817 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

03.11.20
Kyrylo, Украина

Понравилось: Понравилось · Зручна наявність свого власного простору - капсули. Людей небагато, тому два туалети і один душ - було цілком достатньо. Добре розташування в центрі міста.

Не понравилось: Не понравилось · Адміністратори шумно поводились і багато галасували, а в умовах одного спільного приміщення це дуже чути. Маленька кухня, то ж якщо багато людей - складно вміститись. Те ж саме щодо коридору і двох ванних.

31.10.20
Inna, Украина

Понравилось: Понравилось · Місце розташування. Чисто і тепло.

Не понравилось: Не понравилось · Кімната «покращеного типу з власним душем», в якому не працює душ. Шумно, музика у мене біля дверей на коридорі до 2 ночі. На рецепції нікого немає на місці, і неможливо додзвонитись за номером, який вказали. Тому із 2 днів, які оплатила, я прожила один і просто залишила ключі на столі, бо зв‘язатись ні з ким не реально.

13.10.20
Буняк, Украина

Понравилось: Понравилось · Все добре

02.10.20
Наташа, Украина

Понравилось: Понравилось · Удобная просторе ліжко-капсула. Зручний ящик для зберігання особистих речей.

Не понравилось: Не понравилось · Періодично брудно на кухні

28.09.20
Андрій, Украина

Понравилось: Понравилось · Ідея з окремими боксами дуже прикольна, виходить достатньо затишно

23.09.20
Саша, Украина

Понравилось: Понравилось · Все круто

22.09.20
Slavik, Украина

Понравилось: Понравилось · Очень дружелюбный персонал)

18.09.20
Саша, Украина

Понравилось: Понравилось · Класний хостел

13.09.20
Yurii, Украина

Понравилось: Понравилось · Гарне місцерозташування

Не понравилось: Не понравилось · Надзвичайно брудно, приліжкові тумби липкі, на підлозі чогось стояли зів'ялі квіти в обрізаній пластиковій пляшці. Душова кабіна хитається, що страшно повернутися. Прибув в 15.30, номер ще не був готовий, бо адміністратор спала. Прийшлося чекати 20 хв., поки все підготується. Знаходиться на 4 поверсі в старому напівжилому, чи взагалі нежилому будинку. Дерев'яні сходи, які хитаються, коли по них ідеш.

18.08.20
Mitchro, Румыния

Понравилось: Понравилось · I very much appreciated the receptionist (Martha) knew English very well. Besides the hostel and city related information, she was very supportive finding information for me about my trip to the Carpathians and offering her help anytime I might need other support while I'm there. Because of her I even extended my staying at the hostel, helping me to discover more interesting things in the city. I liked the intimacy of the bunk beds and the cleanliness - which also Martha took very much care of, an energic person and always available to help.

13.08.20
Anna, Украина

Понравилось: Понравилось · За такие деньги номер оказался очень хорошим, внутри свой душ, шкаф, стол, чайник и телевизор, приятная администраторка , которая все показала

Не понравилось: Не понравилось · Было двое нещадно кашляющих жильцов. При заселении об этом понятное дело никто не упомянул. На мое замечание утром уже другая админастратор удивленным голосом спросила неужели это меня расстроило. Помимо этого несмотря на заявленный тихий час - до 12 ночи на кухне стоял ор других постояльцев. Если б не кашляющие соседи за дверью мой отзыв был бы положительным , даже несмотря на шум. Но это неуважение и пренебрежение карантинными предосторожностями оставило неприятный осадок.

09.08.20
El, Украина

Понравилось: Понравилось · It's really amazing ,clean,calm,Settler system ,the reception of this hostel are more than perfect because it gives you all the time you need, very kind with there clients, respecting the rules of the hostel ❤

Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти