Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Мережа крамниць взуття Злата

17 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

17.12.19
Марина Білоус
Великий вибір.Якісне взуття на любий смак та гаманець.
19.02.19
Oksana Ivasiv
Мені сподобався асортимент і підхід продавців. Уважні до покупця і привітні.
08.02.19
Илана Мазурова
тупі продавці, непрацюючий сайт. хотіла замовити онлайн, коли вибирала - сайт працював, на другий день зайшла оформити замовлення - сайту нема і так уже четвертий день. зателефонувала у кілька магазинів - продавці не можуть підказати номер центрального офісу, бо це "СЕКРЕТНА інформація". дива сервісу по-львівськи
24.01.19
Ольчик Железнова
обожнюю дану мережу💝 Саме тут вперше з'являються всі модні новинки! взуття якісне, носиться довго!
05.01.19
Богдан Баран
Купляв тут зимові черевики. Заплатив за них 2395 грн, що я вважаю не так мало. Походив у них трохи більше місяця і на обох черевиках відклеїлись підошви. У магазині погодилися відремонтувати взуття. Ремонт проведений неякісно(взуття місцями непроклеєне і по незрозумілій причині було прошито), внаслідок чого взуття втратило свій вигляд і я думаю, що знову розклеїться протягом короткого часу. Також у магазині відмовилися повернути хоча б частину вартості взуття.
06.12.18
Светлана Украинец
Вечором зайшли в один з магазинів мережі біля ТЦ Роксолана хвилин за 7 до закриття. Зробили це не спеціально. Просто не звернули увагу на графік і годинник. Що, я думаю, буває іноді з усіма людьми. Обійшовши торговий зал подруга взяла до рук взуття з проханням його приміряти . На що відбулося феєричне "закатування" очей і продавець пішла у приміщення для персоналу з проханням "дівчата, вийдіть хтось на зал". Почули також обговорення про те, скільки часу залишилося до закриття. На що я не втрималась вже і спитала чи нам все ж таки приміряти взуття чи йти собі далі.
13:14 21 дек.Мережа магазинів взуття "Савка" та "Злата"
Добрий день! Дякуємо за кометар, міри прийняті. Перепрошуємо за створені незручності. Гарного дня!
10.11.18
Olena Procak
зручне та якісне взуття, великий вибір сумок
13.06.18
Olga Bieliavtseva
Купувала минулого серпня босоніжки не найдешевші, але дуже не якісні. В одному за місяць відклеїлась підошва, якраз після закінчення гарантії (в майстерні приклеїли), а на початку червня розклеївся другий, але вже без можливості ремонту. Шкода.
16.04.18
Галина Головин
Асортимент і вибір на любий смак і вік. Раніше був асортимент лише іноземного виробника і шкіра. Я згідно свого бюджету завжди купувала на розпродажі і була дуже задоволена. Зараз згідно курсу долара є багато вітчизняного товару. І останнім часом я менше купую взуття. Але знаю, що власники дуже відповідальні і завжди стремляться на збільшення асортименту і на угоду покупцю. Ця мережа досить відома на львівщині .
03.04.18
Ірина Брошкіна
Взуття зовсім не «по кишені». І якість не відповідає ціні
20.03.18
Оксана Тирак
Купувала собі демі черевички на високому підборі. Розкішні!!! Якість супер. 4 сезон носитиму, як нові. Не дешево, але круто!
12.02.18
Віра Стахів
Я вже третій рік поспіль купую тут взуття і собі, і старшому сину... Вже модель набридла - а воно носиться та й носиться. Я дуже задоволена!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти