Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Салон краси у Львові Babor Beauty Spa

23 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

29.11.19
Іра Древко
Щиро вдячна майстру Олесі за високий професіоналізм, золоті руки, почуття стилю і просто гарний настрій! Дівчата із салону молодці, привітні, вміють створити теплу і затишну атмосферу Всім рекомендую!!!
22.05.19
Христина Оліярник
Сьогодні майже дві години насолоджувалась процедурою шоколадне обгортання 😊🍫Хочу подякувати Каті,яка дуже крутий професіонал і одночасно приємна ,мила,привітна дівчина! Завітаю до Вас ще😊
15.12.18
Олександра Парибик
Сьогодні мала майже дві години насолоди процедурою шоколадне обгортання 🍫😍.Велике дякую Каті,яка дуже крутий професіонал і одночасно приємна ,мила,привітна дівчина!Із задоволенням відвідаю ще раз цей Салон Краси !
19.02.18
Vasyl Romanyk
Просто незабутні враження 🤩 Скажу по секрету, що тут роблять найкращий масаж у Львові !!!
12:31 20 февр.Салон краси "Babor beauty SPA"
Раді що вам сподобалось! Будемо раді вас бачити😊😊
22.01.18
Ирина Воротынцева
Дівчата професіонали своєї справи!
30.09.17
Настя
более 100 отзывов
6
Вежливое обслуживание, большой выбор процедур, все понравилось
03.08.17
Nataliya Martsiyenko
Професіоналізм, привітність та висока якість. Дякую за чудовий догляд, обов'язково спрообую ще інші ваші послуги! Раджу всім, хто справді любить та піклується про себе! �
16.03.17
Яна Яна
Щиро вдячна майстру Вероніці за високий рівень професіоналізму, надану інформацію по догляду за волоссям, а особливо за чудову зачіску-стрижку і гарний настрій! Дівчатам з салону дякую за привітність, теплу атмосферу і якісне обслуговування. Весна це чудова пора для змін! Отже вперед до змін у салон краси Babor :)))) Всім рекомендую!!!
22.06.16
Виктория Винник
Хочу сказать спасибо девочкам из салона за вчерашнюю прическу! Посоветовали, подобрали и сделали все отлично. Очень довольна. И вообще приятный коллектив, качественная косметика и профессиональная работа. Рекомендую!
24.03.16
Галя Сальнікова
Чудова атмосфера, а персонал справжні професіонали! Дарують неймовірні враження від процедур, особливо- ванільний шлейф після шоколадного обгортування!!!
14.03.16
Анна Ігліцька-Папроцька
Дуже хороший салон. Я з чоловіком давно вже користуємось послугами Валі Нікітіної, а тепер і синочка поведемо стригтись! Вона просто молодець - рекомендую. А в салоні завжди гарно, чисто, приємна атмосфера і почуваєш себе комфортно.
16.02.16
Lilija Szálkainé Szolovij
Вчора випадково натрапила на Babor, з необхідною для мене послугою. І не можу не поділитись, які вони молодці. Сьогодні я повернулась по запису. Приємна атмосфера, дружній персонал і майстри чудові професіонали. Хочу окремо подякувати Ксенії. Вона - фея. Після її роботи, я відчула як моє волосся реінкарнувалось. Ніяк не можу натішитись. Дуже вам велике дякую. Ви супер!
15:47 16 февр.Lilija Szálkainé Szolovij
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти