Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Студія прокату, обміну та продажу суконь та прикрас Miss Princess

64 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

03.01.20
Olena Hadzaman
Дякую за неймовірно красиву сукню 😍 і за допомогу при виборі❤❤❤
22.12.19
Андріана Ханас
Дякую Miss.svitlana.iv( зачіска)та Ляна( мейк) за такий прекрасний ранок, ви створили мені ідеальний образ, все було на вищому рівні!!! Рекомендую цей заклад �����
09.10.19
Ирина Гавриляк
Дівчатка неймовірні , зачіска, мейк -чудові, ви вмієте зробити чудовий образ для незабутнього вечора ))))
08.10.19
Оля Коляса
Дякую Вам за прекрасну сукню, я була королевою на святі, все просто чудово😘💕
24.09.19
Sonia Marchenko
Якщо хочете виглядати ідеально - вам у Міс Прінцес😍😍😍
09.08.19
Катя Пронь
Відвідувала вас кілька разів щороку з повним пакетом послуг (манікюр, макіяж, зачіска), вже записалась наперед на майбутні події, але довелось ці візити скасувати через погану роботу адміністрації. На початку липня подзвонила записалась на 3 дати. Перша дата випала на 28 липня, напередодні, коли мені дзвонили я ще раз уточнила все, що мені потрібно: манікюр до будь-якого майстра, макіяж до Світлани, зачіска до Наді, щоб все було одне за одним і без лишнього очікування. В результаті дівчата, що записували, щось не врахували і мені довелось більше години сидіти чекати після манікюру на макіяж і зачіску. Коли цей час пройшов, вони сказали, що зачіску робитиме Надя (як і я просила), а макіяж Іра (хоча я чітко казала, що мені потрібно до Світлани), у відповідь на це дівчата сказали, що Свєта зараз зайнята, якщо я можу почекати півтора години, то зможу піти до неї. У мене було більше часу, тому пішла таки до Іри. Роботою майстрів задоволена повністю: і Надя, і Іра зробили все просто чудово. Але дівчата, що сидять на рецепції, просто гублять вам постійних клієнтів. Тому я скасувала свої майбутні записи, щоб у важливі дні не довелось нервувати через погану організацію. Сподіваюсь, що ви вирішите ці нюанси і зможу колись вас відвідувати знову.
05.06.19
Daryna Kazmir
Обслуговування 0 з 10👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
05.06.19
Christina Gaidar
Стикнулася з дуже неприємним і недбалим обслуговуванням.
03.06.19
Таня Бушило
Робила зачіску і мейк у цьому «високому домі моди».Зачіску зробили не таку,як я просила.Сказали,що вляжеться і буде так,як я хочу,та цього не сталось.Макіяж це взагалі катастрофа...Я навіть не знаю як назвати що зробили з моєю шкірою.Неправильно підібрали тональний + за півгодини все почало плямами стиратись.Я вже мовчу за клей на віях.Ще я брала прикрасу на прокат.Прикраса складалась з двох частин і ці частини були між собою скручені,на що мені сказали згодом,що це я зламала цю прикрасу і скрутила її(гроші мені не повернули).Та й обслуговування в цілому жахливе.Заходиш і на рецепції сидять з кислим обличчям і таке враження,що взагалі не розуміють що від них хочуть.
23.05.19
Vita Olianyk
Ваш сервіс бажає бути кращим! прийшла сьогодні , хотіла приміряти та орендувати дві сукні, на рецепції сказали «ось, переглядайте, зараз до Вас підійдуть», я переглянула всі сукні і стояла чекала поки до мене хоч хтось підійде , але дівчатам було байдуже і взагалі склалось таке враження ніби вони чекають поки я вийду з салону! при тому вони сиділи за рецепцією і не були нічим зайняті! дуже прикро, що таке ставлення. я просто вийшла , так як не було більше жодного бажання у Вас знаходитись!!
23.05.19
Vita Oliinyk
Ваш сервіс бажає бути кращим! прийшла сьогодні , хотіла приміряти та орендувати дві сукні, на рецепції сказали «ось, переглядайте, зараз до Вас підійдуть», я переглянула всі сукні і стояла чекала поки до мене хоч хтось підійде , але дівчатам було байдуже і взагалі склалось таке враження ніби вони чекають поки я вийду з салону! при тому вони сиділи за рецепцією і не були нічим зайняті! дуже прикро, що таке ставлення. я просто вийшла , так як не було більше жодного бажання у Вас знаходитись!!
13.04.19
Tetiana Tehlivets
Була на корекції брівок. Хна тримається більше місяця. Хороше обслуговування. Дякую! Рекомендую ❤️
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти