Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

31.08.20
1959fnikola
Хочу висловити слова подяки пані Магдалені і всьому колективу цього навчального закладу. За їх кваліфіковану, професійну роботу, увагу у будь - який час і з різних питань, починаючи з навчання польській мові до вступу мого онука у вищий навчальний заклад Польщі. За їх розуміння різних проблем, терпіння, співчуття, тактичність і допомогу. Дитину супроводжують, буквально, до кімнати гуртожитку і надають всякого роду консультації і допомогу у вирішенні тих чи інших проблем. Дякую вчителям з Польської мови. Окрема подяка Юлії, Антоніні, Оксані. Всьому колективу, який допомагає і супроводжує дитину до вступу у вищий навчальний заклад Польщі. Щира вдячність пані Магдалені за школу, яку ви створили у дружній, Вашій країні, Україні. Дякую.
24.08.20
Nataliia Bezzybenko
Ми вдячні компанії за допомогу зі вступом сина в польский технікум. Зі спеціальністю ми визначилися давно, а от нюанси з неповонолітнім студентом лякали. Так от команда Slavic Center повністю їх розвіяла. Дівчата нас привезли, поселили дитину в гуртожиток, оформили всі необхідні папери. У непростий 2020 рік, компанія нас не залишила і навіть через рік після підписання договору, пані Магдалена нам допомогла отримати необхідні документи для візи. Дякую пані Оксані за консультації по телефону в будь-який час та з будь-якого питання.
16:09 25 авг.Slavic Languages Center
Шановна, пані Наталіє. Дуже дякую Вам за відгук та добрі слова. Щиро бажаємо Андрієві цікавого навчання і реалізацію всіх мрій. З повагою, колектив Slavic Languages Center.
18.07.20
Олена Гаркуша
1 отзыв
Киев, Петра Сагайдачного улица, 17Почтовая площадь
В минулому році приходила в Славік Центрум, щоб обрати для доньки університет. Нам в Славік Центрум ніхто не говорив, що обирати університет треба заздалегідь. Прийшли літом в Славік Центрум, спочатку сказала Тетяна Петрівна, яка там працює, що чому ви так пізно прийшли і сказала, що гляне університети для нас. Потім на наступний раз, як прийшли, нам сказали, що вже все. Для вас - це втрата заробітку, а для моєї доньки - втрата кращого майбутнього. Ми витратили багато грошей на репетиторство (цей репетитор працює в Славік Центрум і нам теж не сказала, чому ми так затягли і що треба раніше це робити, я не говорю ще про те, що вона обіцяла нам сертифікат спочакту, а літом сказала, що не дасть його нам). Нам просто відмовили і все, сказавши нам, що ми самі винні, що треба було цим цікавитись. Хоча це їх величезна вина, це їх робота, взагалі мають передзвонювати клієнтам і повідомляти про такі речі, так як знали, що ми ходимо до них на репетиторство і планували в цьому році поступати !!! Жахливо !!!! Якби могла, то поставила 0 балі!!!((((((
21:48 21 июляSlavic Languages Center
Шановна пані Олено, дякуємо Вам за відгук. Коли Ви приходили рік тому, з нашої сторони робились ненав’язливі спроби „не втратити заробітку” і запропонувати Вам ВНЗ, але Ви тоді ще не були готові. Ваш вчитель неодноразово, ще взимку звертала увагу на те, щоб Ваша донька визначилась із вибором професії. На що вона відповідала, що ще думає. Варто теж зауважити, що Ваша донька повинна прикласти більше зусиль, щоб оволодіти польською мовою на рівні достатньому для навчання в Польщі. Коли ми витрачаємо кошти на освіту, ми їх не втрачаємо, ми їх інвестуємо в майбутнє наших дітей. Це стосовно сертифікату. Мабуть, Ви вчителя неправильно зрозуміли: Ви можете отримати сертифікат за умови, якщо складете екзамен, на якому підтвердите рівень Ваших знань. Коли Ви прийшли літом, то із запропонованих нами напрямків Ви не до кінця були впевнені у жодному. Так, ми боремося за кожного клієнта, але не можемо допустити некомпетентності у виборі фаху. І справа тут не в заробітку, а у нашій відповідальності за Вашу дитину, де недбалість може спричинити те, що дитина повернеться через півроку додому ні з чим.
01.03.20
vlada_k
1 отзыв
Киев, Петра Сагайдачного улица, 17Почтовая площадь
Хочу поблагодарить Пани Магду и Slavic Languages Center, ведь обратившись к ним я осуществила свою мечту – переехала в Краков ) Система высшего образования в Польше отличается от той, которую я знала. Студента побуждают к самостоятельному критическому мышлению, без зубрежки и «воды» в скачанных рефератах на основе литературы середины прошлого века. Доходить до сути вопроса без посторонней помощи, развивать аналитическое мышление, работать в команде, уважать «авторское право» не списывая – с такими реалиями я столкнулась в Краковской Академии им. Моджевского (Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiegо). Поэтому высшее образование, полученное в Польше, ценится и люди работают специальности. На своем направлении среди иностранцев 5 по польскому языку есть только у меня – выпускницы Slavic Languages Center. И мне было очень приятно, когда меня спрашивали по началу, где же я учила польский и как все это возможно осилить с октября по июнь ) Во время нашего сотрудничества со Slavic Languages Center я поняла, насколько ответственную и кропотливую работу выполняет эта команда. Если вы уже готовы к выезду, правила подачи документы на визу часто меняются на ходу, в процессе этой самой подачи, ты ограничен во времени, надо принимать решения оперативно, иногда в течении нескольких часов и ошибка может дорогого стоить ) Но если вы обратились к Пани Магде, безвыходных ситуаций не бывает. Для меня документы были привезены из Польши в кратчайшие сроки из возможных, и даже квитанция сервисного сбора для визового центра не была прострочена. Мы все успели во время. Поэтому всем, кто мечтает как и я открыть для себя Польшу, советую обращаться к Пани Магде и Slavic Languages Center ))
21:50 21 июляSlavic Languages Center
Шановна Владиславо, вдячні Вам за відгук про нашу працю! Бажаємо Вам успішного втілення Вашої європейської мрії!
18.12.19
Василь Жупаник
Гарні фахівці і хороші спеціалісти. Поступили до Вроцлавського економічного університету у 2017 році, все пройшло на ура, супровід супер. І сьогодні не відмовляють у допомозі, надають консультації. Дякую і усім рекомендую.
21:53 21 июляSlavic Languages Center
Шановний пане Василю,вдячні за високу оцінку нашої роботи! Завжди раді допомогти. Зичимо цікавого студентського життя Вашій доньці та реалізації Ваших спільних мрій!
14.12.19
Иванна Медведчук
Для всех родителей поступление ребенка за границу это огромный стресс!
И мы не исключение...
По совету многих знакомых, мы обратились в slavik centr, и не пожалели об этом ни на секунду!
Нами занималась, лично директор пани Магда, более ответственного и добросовестного человека, мы еще не встречали, за что, огромное ей спасибо!
Весь цент работает на все 100% отдачи! В центре вам предоставят полный пакет услуг от подбора учебного заведения, сбора и подачи документов и до поселения ребенка!!! Так же, в центре, вы можете выучить польский язык и получить сертификат. Мы учимся в Варшавском Университете SGH, и очень благодарны центру за помощь!!!
23:46 15 дек.Magdalena Grigoriew
Спасибо большое Пани Иванна! Мне также было очень приятно с Вами работать!🌷👍
10.12.19
Светлана Васильева
С удовольствием рекомендую компанию Slavic Center. В этом году моя дочь поступала в Варшавский ВУЗ через SLC. Пани Магда с первого же раза поняла наш запрос и отобрала те ВУЗы и специальности, которые нам и были нужны. Т.е. подход в компании индивидуальный. В остальном по всем необходимым пунктам, включая переезд (встречу на вокзале), общежитие, оплату, сбор документов, подача документов на визу и многое другое была оказана помощь полностью. Благодаою вас за такую работу!
15:51 11 дек.Slavic Languages Center
Пані Світлано, щиро вдячні за Ваш відгук, високу оцінку нашої роботи і теплі слова. Дуже цінуємо це. Бажаємо Марії легкого, успішного і цікавого навчання в університеті; захопливого студентського життя! Прийміть щирі вітання з прийдешніми новорічними і різдвяними святами, успіхів і процвітання Вашій родині у Новому році!
16.04.19
Dmitriy Mamchur
Рекомендую сотрудничать со SLC! Очень ответственные и профессиональные сотрудники! Дают исчерпывающую достоверную информацию! Удачи и процветания вам
14:05 16 апр.Slavic Languages Center
Дякуємо Вам, за високу оцінку нашої роботи. Бажаємо Вашій родині всіляких гараздів, успішного і цікавого студентського життя Костянтину.
13.04.19
Irina Onyskiv
Мы поступали в университет в 2018году. По рекомендации знакомых обратились в SLC. Все документы, связанные с подготовкой в вуз, формуляры, документы для визы , нам готовил SLC. Мы живем не в Киеве, но это никак не усложнило процесс оформления всех документов. Всегда отвечали оперативно на все наши вопросы. Отдельное спасибо Анастасии( наш менеджер). И конечно огромное спасибо пани Магдалине за помощь в выборе университета !!!
13:58 16 апр.Slavic Languages Center
Дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи. Бажаємо успіхів у навчанні Вікторії і всіляких гараздів Вашій родині!
30.01.19
Anastazja Panczenko
Дякую моїм знайомим, які теж користувались послугами SLC, порадили звернутись до цієї команди. Це люди, які знають свою справу. Хочу подякувати Пані Мирославі, завдяки її заняттям, в мене не було мовного «бар‘єра» на навчанні. Пані Анастасія і Юлія -фахівці своєї справи. Вони надавали допомогу по відкриттю візи, по заселенню в гуртожикок. Самостійно все це вирішити можна було б, АЛЕ коли людина перший раз в іншій країні, то для нас це було б не дуже легко. Якщо виникали питання іншого характеру, то все це вирішувалось на доступному рівні. Пані Магдалені хочеться подякувати від всього серця. Вона допомогла вибрати університет, порадила місто, в якому зможу вілчувати себе, як вдома ) Допомагала вона в таких ситуаціях, коли опускались руки і я сама не могла вирішити проблеми. Команда SLC краща в своїй справі !)
15:17 01 февр.Slavic Languages Center
Дякуємо Вам за коментар і бажаємо успіхів в навчанні!
18.01.19
Tetiana Aleksandrova
Дякую колективу SLC за працю! Скористалися послугами в 2018р. для вступу до UJ, а також вивчали мову в центрі. Дякуючи професіоналізму команди SLC, нам все вдалося!
15:18 01 февр.Slavic Languages Center
Дякуємо😀😀
11.10.18
Yeses Yesyeses
В центре были и есть хорошие преподаватели, но к Наталье это не относиться. Язык знает, но преподавать не умеет. На занятиях она скорее самоутверждается от своего знания языка в сравнении с языковыми компетенциями студентов. Объяснять не умеет и не хочет. Методика преподавания у неё нет. Но при этом сильно удивляется пробелам в знаниях студентов.Знания о педагогике, как и о плане занятий у Натальи отсутствует, занятия проходят в большей части спонтанно.Сложные грамматические темы у Натальи это просто пересказ учебника ( с этим бы справилась и аудиочиталка смартфона или Гугла ) .Методических "фишек" ( то чем отличается преподаватель от остальных) для облегчения понимания и запоминания материала в ее арсенале нет. Центр хороший, но лучше у Натальи не учиться ни на каком уровне.
12:04 11 окт.Slavic Languages Center
Уважаемый Yeses Yesyeses, благодарим Вас за отзыв. Постараемся найти решение этого вопроса. Если Вы сейчас изучаете язык в центре, прошу Вас обратится к администратору (менеджеру курсов) она предложит Вам занятия в другой группе. Можна обратиться лично либо по телефонах: 38 (050) 588 42 1438 (093) 653 14 9738 (096) 740 17 26
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти