Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть магазинов товаров для дома КОСМО

656 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

18.10.17
Карина Мартынова
Космо, приємно вражена кількістю акцій та знижок. Та й сервіс вирівнявся, порівняно з минулими роками!
00:14 19 окт.Космо
Дякуємо за приємний відгук :-) Чекаємо на вас у Космо!
17.10.17
Anton Vl
Дуже вагомі знижечки, порівняно з іншими мережами. Що в наш час не може не радувати ;)
16.10.17
Гость
Киев, Большая Васильковская улица, 72Олимпийская
Сегодня 16.10.2017 была в магазине Космо в Киеве на ст. м. Васильковская. Впечатления УЖАСНЫЕ! Обычно покупаю косметику в других магазинах и пошла в Космо только потому что был подарочный сертификат. Во первых, посмотреть продукцию было сложно, так как витрину окружили консультанты, обсуждающие пирсинг какой-то девушки. Когда тестировала блеск, попросила салфетку, что девушка -консультант сделала с очень недовольным видом. Когда на касе оказалось, что еще нужно добрать товар на сертификат и я попросила отложить мой товар, кассирша отреагировала крайне негативно, хотя это не мешало обслуживать других клиентов. Но самым эпичным в этом всем было когда охранник попросил открыть сумку (на что я спокойно отреагировала). Потом он начал нагло лазить руками по моей сумке. И когда я в недоумении спросила что это такое, сказал: "Вы сами знаете в чем дело". Когда все же он ничего не нашел, просто развернулся и ушел, даже не извинившись. Все это время за нами наблюдала консультант с очень довольной улыбкой. Если честно, после такого больше приходить в этот магазин не хочется.
16.10.17
Виктория Яковлева
Добрый день!Вчера посетила магазин Космо,на проспекте Победы,136. К продавцам претензий не возникло, но музыка ...Такое ощущение,что в магазине траур( Я не думаю,что вашим продавцам приятно слушать такую муть. Продавцам спасибо за обслуживание!
12:35 17 окт.Космо
Вікторія, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми вже передали усю інформацію для розгляду та вирішення. Дякуємо за вашу небайдужість - Ви допомагаєте стати нам кращими. Гарного дня!
15.10.17
Вася Васильев
"конкурсы"
09.10.17
Katerina Manzhos
В Киеве, на Шота Руставели 15б, в Космо продавец кассир под именем Оксана ударила меня кулаком в руку.
08.10.17
Татьяна Максименко
Останнім часом засмучують прикрі випадки на зразок того, що обираєш певну продукцію по акціям, як то зазначається на цінниках, а на касі дізнаєшся, що акція вже не актуальна. Внаслідок чого маєш витрачений час на обрання продукції і бажання більше не здійснювати тут покупки.
03.10.17
Jill Davis
Киев, Академика Палладина проспект, 16Житомирская
Непоганий вибір товарів, але не привітні касири...
02.10.17
Kachich Lar
#LikeAGirl P&G Tampax Always
======== =============
Я, Брік Лідія,10.10.2017 р, мала отримати свій приз - iPhone7 за перемогу в конкурсі, який проводе ТОВ "Суматра" ЛТД . Конкурс має назву #якдівчисько. Згідно умов отримання призу я зробила скан паспорта, скан кода та мала при собі оригінал чеку на придбані дві одиниці продукції одним чеком спонсорів конкурсу-компанії Procter & Gamble. Сьогодні 10.10.2017р. я приїхала в офіс вул. Бориспільська, 19 літера Б", м. Київ для отримання призу. Приз я не отримала, бо адміністратор Сергій (тел:063****400) відмовив мені, мотивуючі тим, що фото, яке я використала в конкурсі с хештегом як дівчисько, не має чіткого зображення мого обличчя. Але я не порушувала ніяких умов-фото є моїм,воно з родинного альбому, і я маю на нього авторські права, на ньому зображено мою ассоціацію цього хештегу. Приймаючи з цим фото участь у конкурсі, я розміщувала ту світлину, яка відображала моє уявлення про цей хештег. Умови конкурсу не забороняли розміщувати ассоціації, так само я могла б бути в гримі, або на сцені в образі, Для того й конкурс, який мав містити творчий підхід ( до речі це й було написано в анонсі - цитую "Фантазуй! Провокуй! Дивуй та відривайся,..." Фото приймало участь з самого початку, було допущено в рандом, та згідно з оприлюдне них результатів виграло головний приз. Якщо воно б щось порушувало, воно не мало б бути в рандомі. Але все влаштовувало організаторів, доки не настала черга видавати призи. Тому головного призу,я вважаю, мене було позбавлено навмисно, з метою його привласнення відповідальними особами проведення конкурсу. Космо Прошу розглянути мою скаргу та повернути мені мій чесно виграний приз — iPhone7. Я звернутись по допомогу в вирішенні питання до спонсорів цього конкурсу- компанії Procter & Gamble. Адже саме вони мають право вирішувати куди і як витрачається фонд конкурсу та мати уявлення, як псується їх імідж компанією ТОВ "Суматра" ЛТД серед споживачів. І тепер очікую відповіді від Вас @kosmobeaty З Повагою Лідія Миколаївна
02.10.17
Kachich Lar
#LikeAGirl P&G Tampax Always
======== =============
Я, Брік Лідія,10.10.2017 р, мала отримати свій приз - iPhone7 за перемогу в конкурсі, який проводе ТОВ "Суматра" ЛТД . Конкурс має назву #якдівчисько. Згідно умов отримання призу я зробила скан паспорта, скан кода та мала при собі оригінал чеку на придбані дві одиниці продукції одним чеком спонсорів конкурсу-компанії Procter & Gamble. Сьогодні 10.10.2017р. я приїхала в офіс вул. Бориспільська, 19 літера Б", м. Київ для отримання призу. Приз я не отримала, бо адміністратор Сергій (тел:063****400) відмовив мені, мотивуючі тим, що фото, яке я використала в конкурсі с хештегом як дівчисько, не має чіткого зображення мого обличчя. Але я не порушувала ніяких умов-фото є моїм,воно з родинного альбому, і я маю на нього авторські права, на ньому зображено мою ассоціацію цього хештегу. Приймаючи з цим фото участь у конкурсі, я розміщувала ту світлину, яка відображала моє уявлення про цей хештег. Умови конкурсу не забороняли розміщувати ассоціації, так само я могла б бути в гримі, або на сцені в образі, Для того й конкурс, який мав містити творчий підхід ( до речі це й було написано в анонсі - цитую "Фантазуй! Провокуй! Дивуй та відривайся,..." Фото приймало участь з самого початку, було допущено в рандом, та згідно з оприлюдне них результатів виграло головний приз. Якщо воно б щось порушувало, воно не мало б бути в рандомі. Але все влаштовувало організаторів, доки не настала черга видавати призи. Тому головного призу,я вважаю, мене було позбавлено навмисно, з метою його привласнення відповідальними особами проведення конкурсу. Космо Прошу розглянути мою скаргу та повернути мені мій чесно виграний приз — iPhone7. Я звернутись по допомогу в вирішенні питання до спонсорів цього конкурсу- компанії Procter & Gamble. Адже саме вони мають право вирішувати куди і як витрачається фонд конкурсу та мати уявлення, як псується їх імідж компанією ТОВ "Суматра" ЛТД серед споживачів. І тепер очікую відповіді від Вас @kosmobeaty З Повагою Лідія Миколаївна
10:31 03 окт.Космо
Дякуємо, що Ви з нами! Завжди Вам раді 😉
29.09.17
Anastasiia Kunynets
Магазин "Космо" у Форум Львів - до нього багато зауважень.
1. Ніколи не працює більше 1 каси! Їх є 3, але завжди працює лиш 1, і люди скупчуються у чергу, часто досить велику. Я щодня закуповуюсь у ТЦ і чітко помітила цю тенденцію.
2. На касі не розмагнічують магніти!!! Вже надоїло ходити по ТЦ і на кожному вході "пікати". На виході з магазинів мушу пояснювати охоронцям, що я нічого не вкрала, а це всього-навсього пікає лак чи ще щось подібне. Дуже неприємно і соромно! Сьогодні, знаючи про таке, я сама знімала на виході з Космо магніт, і звісно, це викликало інтерес у перехожих. Виглядало так, ніби я вкрала. Знову ж неприємно і соромно((( Але шопінг не має викликати таких почуттів, правда? 3. Сьогодні купувала лак для нігтів - пробили в чеку 99, а на ціннику було 69. Мусіли викликати адміністратора, і тоді вже мені пробили по акційній ціні. Я з першого дня була в Космо, перестала ходити навіть у Ватсонс. Але тепер розчарована(((
28.09.17
Masha Memoria Memoria
вы вруны, обманщики! В последний момент поменяли правила, когда уже должны были быть результаты. И когда я переспрашивала в личку ответили, что по лайкам! Я если бы знала про рандом, не ходила бы в магазин, не покупала бы товар. НЕ ТРАТИЛА БЫ ВРЕМЯ, на просьбы друзей! ВРЕМЯ ВЫ МНЕ ВЕРНЕТЕ? Где гарантия после такого, что вы теперь в рандом своих не подсунете? Не умеете определять и отсеивать участников так зачем тогда врете, что конкурс на лайки и что накрутчики вылетят? Противно! Ах ну да, забыла добавить, собирала честно и даже ср...й повербанк не выиграла! Зато накрутчики выиграли абонемент в спорт зал и браслет Пандора. ФУ! ПРОТИВНО ОТ ВАС!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти