Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть магазинов одежды Mango

271 отзыв

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

26.04.19
Илона Крыжановская
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
Такое ощущение, что сюда сток Манго сливают(.
26.04.19
Elena Soloshonok
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
(Перекладено Google) Відмінна якість, модний одяг (Оригінал) Отличное качество, модная одежда
26.03.19
Діана Новікова
Львов, Пид Дубом улица, 7Б
Нормальний магазин. Можна натрапити на класні речі і ціни тут оптимальні
26.03.19
Олена Одінцова
Киев, Оболонский проспект, 1БМинская
Дуже і дуже дорого ! Піджак який коштує на сайті Іспанії 2500 грн так у нас він 3999 грн !
26.03.19
Evhenio Чёрный
Киев, Крещатик улица, 21Крещатик
Команда і консультанти,особливо жіночої статті, настільки не привітні, що хороший асортимент одягу,доволі якісний одяг і помірні ціни нівелюються за рахунок не вихованих, хамовитих і завжди всім не задоволених консультантів!!! Хоча охорона якісно працює і доброзичлива. Поставили сумку на кріслі,то адекватно підійшли і сказали «дивіться за сумкою,бо різне буває,ви ж розумієте». Раджу керівництву переглянути склад команди(наголошую,що мова йде не про всіх,а про більшість)!
26.03.19
Юрий Владиславович
Киев, Крещатик улица, 21Крещатик
(Перекладено Google) Знижки порадували. Рекомендую заїжджати і дивитися розпродажі. Купив 5 светрики за 550грн. (Оригінал) Скидки порадовали. Рекомендую заезжать и смотреть распродажи. Купил 5 свитерков за 550грн.
26.03.19
Olga Ivanova
Киев, Крещатик улица, 21Крещатик
(Перекладено Google) магазин чистий і акуратний, речі розкладені акуратно, видно що працює стиліст, персонал дуже ввічливий, проблема касири не говорять по-англійськи, центр-багато іноземців, було якось незручно касир - я не розумію. Допомогли зрозуміти)). Якість одягу дуже різний. (Оригінал) магазин чистый и аккуратный, вещи разложены аккуратно, видно что работает стилист, персонал очень вежливый , проблема кассиры не говорят по-английски , центр- много иностранцев, было как-то неудобно кассир - я не понимаю. Помогли понять)) . Качество одежды очень разное.
26.03.19
Ievgeniia Modesty
Киев, Крещатик улица, 21Крещатик
(Перекладено Google) Мій улюблений магазин, шкода, що закрили в Харкові (Оригінал) Мой любимый магазин, жаль, что закрыли в Харькове
26.03.19
Anastasia Chepurna
Киев, Крещатик улица, 21Крещатик
(Перекладено Google) На даний момент це моя улюблена марка одягу на ринку України. Непогана якість щодо ціни, актуальні фасони, багато класичних речей. Крім того, є лінійка committed, речі з якої зроблені з eco-friendly матеріалів. Найкращі точки, на мій погляд, на Хрещатику і в Ocean Plaza. (Оригінал) На данный момент это моя любимая марка одежды на рынке Украины. Неплохое качество относительно цены, актуальные фасоны, много классических вещей. Кроме того, есть линейка committed, вещи из которой сделаны из eco-friendly материалов. Самые лучшие точки, на мой взгляд, на Хрещатике и в Ocean Plaza.
26.03.19
Галина Дехтярук
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
(Перекладено Google) Дуже сподобалася сітка великих розмірів! Я в захваті! У жодному іншому магазині я не бачила такого розмаїття розмірів плюс !!! Величезне дякую!!! (Оригінал) Очень понравилась сетка больших размеров! Я в восторге! Ни в одном другом магазине я не видела такого разнообразия размеров плюс!!! Спасибо огромное!!!
26.03.19
Vladyslav Telychko
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
(Перекладено Google) дорого (Оригінал) Дорага
26.02.19
Влад Шепель
Харьков, Героев Труда улица, 9Героев труда
(Перекладено Google) манго переїхали (Оригінал) Манго переехали
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти