Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Отель Золотая Корона (Трускавец)

1377 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.04.18
Bul lego, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: 눇+ чистота + персонал + просторі та комфортні номери

Не понравилось: 눉- сніданки (не смачні, не ситні та не відповідають рівню готеля). Краще поїсти в інших закладах.

24.04.18
Grzegorz Ordon, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Obsługa

Не понравилось: Jakość śniadań

23.04.18
Piotr, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Spędziłem tam weekend. Pokoje super, obsługa hotelowa bardzo wysoki standard. Minus to śniadania. Trochę ubogie ofertowo, troszkę małe porcje. Kawa do śniadania dodatkowo płatna. Pomimo tego śmiało mogę polecić ten hotel.

Не понравилось: Śniadania ubogie pod względem wyboru. Kawa do śniadania za odpłatnością.

23.04.18
Vitboo, Венгрия
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А
Потрясающе
23.04.18
Waldemar, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Bardzo miła i kulturalna obsługa, pokoje bardzo czyste, parking na auto ogrodzony i zamykany na noc, fajna sprawa to sauna i jacuzzi w łazience , śniadania nie najgorsze choć może delikatnie za małe porcje , kawa dodatkowo płatna ale warto wypić i zjeść crosanta ( rogalik z czekoladą na ciepło-pyszny) polecam wszystkim ten hotel

23.04.18
Svetlana, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А
Хорошо
23.04.18
Andrii Palchuk, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: 눇Дуже сподобалось, що в готелі тихо, через стіни сусідів не чути, було відчуття, що крім нас нікого немає. Все чисто.

Не понравилось: 눉Є притензії до парковки, місця мало, заїхати і виїхати проблемно. Також є притензії до охорони. Коли охоронця попросили допомогти з виїздом (машини стояли надто плотно, потрібно було одну з сусідніх відігнати), у відповідь почули відмову.

23.04.18
Mariia Chyrko, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: 눇Чистота, тишина, гарний готель і подвір'я. Є маленька парковка. Смачні сніданки.

Не понравилось:

20.04.18
קטרינה, Израиль
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Не понравилось: coffee isn't included in breakfast

19.04.18
M, Турция
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Exceptional and kindly hepls by receptionist, Olena during my stay.

Не понравилось: Breakfast

19.04.18
M, Турция
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: 눇Exceptional and kindly hepls by receptionist, Olena during my stay.

Не понравилось: 눉Breakfast

19.04.18
Nazar, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: 눇Привітний персонал, чисто та охайно.

Не понравилось: 눉Мало місця для паркування

Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти