Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Отель Золотая Корона (Трускавец)

1345 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

22.08.19
Iwona, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Polecam apartamenty dwupoziomowe z sauną i jacuzzi.

Не понравилось: · Śniadania do małej poprawki.

21.08.19
Tomasz, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Jest to najlepszy hotel w jakim zdarzyło mi się spać na Ukrainie. W pokoju jest lodówka, klimatyzacja i barek w którym można znaleźć wszystko... od piwa, poprzez koniaki i burbony, na szampanie skończywszy!!! Pokój ma też balkon, a hotel dysponuje parkingiem, z którego bardzo blisko jest do wejścia.

21.08.19
Bożena, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Czysto miło pokoje zadbane miła obsługa łatwo się dogadać polecam serdecznie

Не понравилось: · Jeden minus tylko brak czajnikow w pokoju

21.08.19
Mirosław, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Jedzenie przygotowane na śniadania wliczone w cenę niezbyt wykwintne , lecz wystarczające do zaspokojenia głodu. Balkony(część) i taras restauracji od strony dość ruchliwej drogi i można na nich palić. Ogólnie w stosunku do okolicznych postsocjalistycznych uzdrowisk luksus.

21.08.19
Ole, Норвегия
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Breakfast was ok, choice and buffet. Room very nice.

Не понравилось: · Not so easy to communicate allways, as they have limited English knowledge, but I guess I am the ignorant here :-) They didnt clean the room or change towels

20.08.19
Renata, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Śniadania smaczne.Bardzo dobra lokalizacja.Bardzo miły personel Hotelu.

Не понравилось: · Brak TV Polonia.

20.08.19
Oksana, Чехия
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · snídaně výborná,ochotný personál, krásný hotel, velká spokojenost,děkujeme !!!

Не понравилось: · nevím

19.08.19
Juli, Литва
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Vaizdas iš balkono, vonios kambarys.

Не понравилось: · Nesirūpina kambario tvarka, Tuetinio popieriaus nebuvo, reikėjo nuolat prašyti Per keturias dienas niekas neišnešė šiūkšlių Vakarienė yra šildoma mikrobangėje, maisto pasirinkimo nei per pusryčius nei per vakarienę nėra. Viena diena buvo atjungtas vanduo, niekas nepasirūpino papildomu vandeniu į kambarį nors rankoms nuplauti.

18.08.19
Сергей, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Сніданок достатній. На терасі було завжди місце. Вечері теж вистачало.

Не понравилось: · Краще би був шведський стіл.

13.08.19
Łukasz, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Może od początku,personel nie mówi w innym języku jak Ukraiński,pokój ładny czysty tylko klima nie działa obiekt znajduje się obok ruchliwej ulicy okna nie można otworzyć bo hałas i smród spalin,łazienka czysta ładna z sauną z której nie korzystaliśmy bo saunę mieliśmy w pokoju bez klimy,wanna z hydromasażem jak włączyliśmy to co wypłynęło z dysz to śmieci,włosy i inne rzeczy,uwaga na śniadanie t/z szwedzki stół to parodia talerz z szynką i serem i wczorajszy chleb, to wszystko, kawa płatna,śniadanie zimne i cały czas to samo jajka z ryżem lub kaszą,na koniec oddając klucze pan ochroniarz stanął w drzwiach i kazał czekać aż ktoś z personelu sprawdzi pokój czy nic nie zginęło,poczuliśmy się jak potencjonalni złodzieje,odradzam wszystkim pobyt w tym pseudo hotelu

Не понравилось: · Hotel wizualnie był ładny

10.08.19
Tomasz, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Obsługa w barze/ restauracji

Не понравилось: · Nie działała klimatyzacja

08.08.19
Виктор
1 отзыв
Подскажите пожалуйста , а можно кушать в любое время или по расписанию? И до скольки работает кухня? Где можно взять меню еды?
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти