Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Отель Золотая Корона (Трускавец)

1349 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

04.12.19
Пётр
более 100 отзывов
2
замечательное место для того чтобы поправить здоровье
01.12.19
Анатолий, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Все супер! Всем рекомендую!

22.11.19
Antonina, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Шикарный номер, маленький, компактный, с хорошим видом с балкона, парковка есть, ресторан, не дорого и можно хорошо отдохнуть 😊

Не понравилось: Не понравилось · Не было утюга 😔

22.11.19
Ірина, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Ванна кімната

Не понравилось: Не понравилось · Холодні сніданки

20.11.19
Tomasz4544, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: Понравилось · Wszystko ok. Śniadania normalne . Mila obsługa. Polecam apartament z sauną;))

18.11.19
Rasim, Азербайджан
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · spasibo zolotoy korene !!!!

Не понравилось: · Vse otlicno

17.11.19
Аноним, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Не понравилось: · There was no massager during my stay. The process of check-out - you need to wait at reception until they check a room after you.

17.11.19
Mariusz, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · wygodny duży apartament, sauna i wanna z hydromasażem w łazience, śniadania i super masaż

Не понравилось: · drobne niedociągnięcia techniczne które nie powinny trafić się w apartamencie np urwany uchwyt na słuchawkę prysznicową i niezbyt dokładnie posprzątane

14.11.19
Igj, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Ontbijt was simpel maar ok; personeel traag.

Не понравилось: · Bij de naam Golden Crown verwacht je een ambiance daarbij passend. In werkelijkheid is het een simpel hotel met laag opgeleid personeel

13.11.19
Monika, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Dojazd bardzo łatwy, na samym wjeździe do Truskavca. Bardzo miłe przyjęcie na recepcji. Pani bardzo miła, uśmiechniętą, pomocna, mówiąca po polsku. zakwaterowanie przed czasem bez problemu. Pokój standard - bardzo dobry, czysty. Śniadanie dobre, głodnym się nie wyjdzie jest coś na gorąco serwowane i również mały bufet. W hotelu bardzo dobry, tani masaż - 1 godzina całe ciało za 250 CHR. Hotel sprzedaje za 250 CHR wejście do basenów, siłowni i saun w 4 gwiazdkowym hotelu Mirotel - warto skorzystać. Cena za 2 dni bardzo korzystna. W hollu dostępne 3 wody lecznicze do picia do woli.

Не понравилось: · W hotelu brak zabiegów, jest tylko masaż. Szkoda, że nie ma kosmetycznych zabiegów w hotelu. W Truskavcu nudno dla nas nie ma co robić więc byłaby to dobra alternatywa. Kolacje słabe, ale przy tej cenie to i tak na +. Lokalizacja - do centrum trzeba się przespacerować.

13.11.19
Олеся, Украина
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Чисто Провітрене поміщення Чиста постіль Є халати рушники тапочко Фен

11.11.19
Monika, Польша
Трускавец (Львовская область), Ивана Мазепы улица, 2А

Понравилось: · Hotel mały, kameralny. Mimo lokalizacji blisko ulicy hotelu nie bylo słychać samochodów( pokój mój miał okna na ulicę). Nie daleko od hotelu duży sklep spożywczy. Proste śniadanko, miła obsługa.

Не понравилось: · Kłopoty z zaparkowaniem samochodu na parkingu hotelowym. Konieczne parkowanie przy sąsiednim parkingu.

Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти