Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Интернет-магазин Chicco

503 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

18.01.20
Людмила Коливушка
Из последних наших обновок от Кико: зимний комбинезон на пуху. Качество как всегда выше всяких похвал :) Спасибо Вам за шикарные наряды и всегда качественный товар!
17:59 18 янв.Chicco-Україна
Благодарим вас за отзыв и тёплые слова❤ Мы всегда рады видеть вас снова в наших магазинах ❤Хорошего вам вечера и прекрасного настроения ❤
14.01.20
Владимир Плотник
Достойная компания, всегда большой выбор игрушек, стараюсь радовать своего сына чаще! Приветливый персонал особенно можно выделить
14.12.19
Mariia Moskalyk
Користуємось засобами для купання та гігієни- задоволені. Маємо одяг і взуття даноі фірми теж все якісне, має гарний вигляд. Люблю коли дитинка одягнута в chicco. З прогулянковою коляскою катаємо вже другу дитину і думаю третя теж там ще повозимо. Дякуєм)))
19:33 14 дек.Chicco-Україна
Доброго вечора ❤ Дуже дякуємо за ваш відгук, він дуже цінний для нас🥰 Бажаємо вам гарного вечора та чудового настрою ❤
13.12.19
Галина Олейникова
Покупаем с рождения, все нравится! Обслуживанием очень довольны! Внучка носит с удовольствием , очень жаль , что носим последние размер . Спасибо всем! Советуем всем знакомым!!!!
20:34 13 дек.Chicco-Україна
Доброго вечора ❤ Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно, що ви задоволені❤ Будемо раді бачити вас в наших фірмових магазинах Babyshop, адже там представлені дуже хороші бренди для старших діток❤
07.12.19
Mariana Yavtushenko
Мені не подобається сервіс Chicco! Замовляла раніше комбінезон з оплатою при отриманні щоб побачити якість... замовляла на зиму, а прийшов осінь-весна утеплювач, звісно я відмовилась... хоча раніше робила покупки і все було добре! Наступний раз, коли я знову хотіла зробити замовлення, мені зателефонував консультант і сказав, що я внесена в якийсь там список майже чорний!!! За те, що я не купила річ минулого разу!Я відповіла, що при перегляді мені річ не підійшла. На що мені відповіли, що тепер я можу у них купувати лише одразу оплативши! Чесно, сказати, що я в шоці, не сказати нічого. Одне добре, цим ви мене відштовхнули і я знайшла набагато цікавіші пропозиції і бренди... з хорошим адекватним сервісом... а це....Це не європейський сервіс, це українська конторка, при чому недобросовісна така...
15:26 07 дек.Chicco-Україна
Доброго дня. Дуже дякуємо за ваше звернення. Ми відправляємо лише те, що ви замовляєте. З радістю допоможемо вам у цьому питанні, підкажіть, будь ласка, номер вашого замовлення, або телефон з якого ви його робили, для того, щоб ми змогли все перевірити і надати вам допомогу та зворотній зв'язок 🙌
03.12.19
Оксана Гринишин
обманюють... обговорюється сума доставки при покупці одна, а приходить посилка, сума більша...
20:18 03 дек.Chicco-Україна
Доброго вечора. Дуже дякуємо, що ви нам написали🙌 Скажіть, будь ласка, номер вашого замовлення. Ми одразу все перевіримо і повернемося до вас зі зворотнім зв'язком
28.11.19
Світлана Пруднікова
Дякую, чудовий магазин, приємно з вами мати справу.
08:20 28 нояб.Chicco-Україна
Доброго дня❤ Дякуємо, за ваш відгук, будемо раді бачити вас знову в наших магазинах❤
19.11.19
Лейко Анастасія
Чудовий магазин. Великий асортимент
12:25 19 нояб.Chicco-Україна
Безмежно дякуємо, за зворотній зв'язок, нам дуже приємно, все для наших любих покупців❤❤❤
18.11.19
Наташа Дульдиер
отличное качество товаров, последний раз купили полотенце для купания малыша))) сделано из хлопка, мягкое и быстро впитывает воду. Однозначно буду делать покупки только в chicco!!!
15:07 18 нояб.Chicco-Україна
Дуже дякуємо, за вашу довіру❤
11.11.19
Марина Сухая
Хочу поблагодарить магазин и консультантов Chico в River Mall на Днепровской набережной. Вчера праздновали в этом ТЦ старшему ребёнку день рождения вместе с грудничком и когда понадобилось покормить маленького столкнулась с проблемой где укрыться, решила попроситься в примерочную в Chico и какое у меня было приятное удивление, что у них для таких мамочек как я, есть целый удобно оборудованный уголочек, с брендовыми бесплатными салфетками, памперсами, кремами... Теперь для меня поход с малышом в River Mall не вызывает опасения, что в любой момент надо бежать домой. 👍🏻
15:40 11 нояб.Chicco-Україна
Ми дуже щасливі, коли мамочка та малюк задоволені🥰
29.10.19
Ju Sara
Днепр, Дмитрия Яворницкого проспект, 40
Звоню по номеру, попадаю в Киев на ул Героев Сталинграда 19, измените номер телефона в Днепре, теперь нужно смотреть на официальном сайте. И еще, написано дом 40, но магазин находится в доме номер 38, возле "Репортер", а то искала сегодня... по магазину претензий нет, обслуживание на высшем уровне, все консультанты внимательны и прыгают перед тобой как с царицей)
21.10.19
Іра Євтухович
Виграла сертифікат за те,що поділилась спогадами про нашу коляску chicco ☺️ Дякую за подарунок і за приємні емоції від майбутньої покупки 😍😁🤩 Я впевнена в якості товарів, адже з народження донечки користуємось колясками, автокріслами, іграшками, стільчиком для годування, посудом, косметикою, тому рекомендую цей бренд всім 👍👍👍 Компанії Chicco-Україна бажаю процвітання і ще більше задоволених клієнтів, особливо маленьких 👧🏼👦🏻
09:56 22 окт.Chicco-Україна
Дякуємо за участь в конкурсі🙂 і за те, що обираєте нас ❤️ Приємного шоппінгу😉
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти