Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Турагенство МИР БЕЗ ГРАНИЦ

82 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

28.08.18
Volodymyr Gnatyuk
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
(Перекладено Google) Хороші тури за вигідними цінами (Оригінал) Хорошие туры по выгодным ценам
28.05.18
Dmitriy Shvets
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
Їздили на екскурсію 2 грудня 2017 року. Поїхали за Новорічним настроєм. Отримали заряд позитивного настрою і позитивних емоцій. Дякуємо організаторам туру за чудову організацію та чудову пропозицію!Керівником нашої групи був Денис. Дуже кваліфікований спеціаліст,прекрасний гід,та приємна у спілкуванні людина!Приємно здивували сюрпризи на зворотному шляху,дорослі теж були ради!Розіграш призів і вікторина стали чудовим завершенням нашої казкової подорожі у Новорічну казку!Усім рекомендуємо!
28.05.18
Pasha Tkachov
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
(Перекладено Google) Відпочивали з цим туроператором все супер, ми їздили всією родиною (я, дружина і двоє дітей). Все дуже дуже нам сподобалося, все пройшло як і обмовлялося в тур агенції. Обслуговування на 5 балів, і до діток дуже добре ставлення, у нас дівчинка дуже примхлива !!! Всім рекомендую!!! (Оригінал) Отдыхали с этим туроператором все супер, мы ездили всей семьёй ( я, жена и двое детей). Все очень очень нам понравилось, все прошло как и оговаривалось в тур агенстве. Обслуживание на 5 балов, и к деткам очень хорошее отношение, у нас малышка очень капризная!!! Всем рекомендую!!!
28.05.18
Маша Ивко
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
Плюси: крутий маршрут, дуже сподобалось і Буки, і Александрія, була і там, і там вперше Автобус: ок, комфотно, водій дуже професійний; В Олександрії екскурсовод (Віктор) просто мегакрутий, екскурія пройшла на одному диханні. Мінуси: нам не хватило часу в Олександрії і було дуууже забагато його в Буках. Я розумію, що влітку там є шо робити, але осінню холодно і багато хто (особливо люди постарше ) просто грівся в автобусі. Загалом у мене дуже багато позитивних емоцій, поїздкою задоволена, фото вийшли просто супер, усім хвалюсь, куди я встигла зїздити до холодів. І все це завдяки Вам, за що величезне дякую!
28.05.18
Наталия SBMTOUR
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
Хорошая фирма! Так держать!
13.12.17
Dmitriy Shvets
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
Їздили на екскурсію 2 грудня 2017 року. Поїхали за Новорічним настроєм. Отримали заряд позитивного настрою і позитивних емоцій. Дякуємо організаторам туру за чудову організацію та чудову пропозицію!Керівником нашої групи був Денис. Дуже кваліфікований спеціаліст,прекрасний гід,та приємна у спілкуванні людина!Приємно здивували сюрпризи на зворотному шляху,дорослі теж були ради!Розіграш призів і вікторина стали чудовим завершенням нашої казкової подорожі у Новорічну казку!Усім рекомендуємо!
22.11.17
Наталия SBMTOUR
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
Хорошая фирма! Так держать!
20.11.17
Pasha Tkachov
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
Отдыхали с этим туроператором все супер, мы ездили всей семьёй ( я, жена и двое детей). Все очень очень нам понравилось, все прошло как и оговаривалось в тур агенстве. Обслуживание на 5 балов, и к деткам очень хорошее отношение, у нас малышка очень капризная!!! Всем рекомендую!!!
24.10.17
Маша Ивко
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
Плюси: крутий маршрут, дуже сподобалось і Буки, і Александрія, була і там, і там вперше Автобус: ок, комфотно, водій дуже професійний; В Олександрії екскурсовод (Віктор) просто мегакрутий, екскурія пройшла на одному диханні. Мінуси: нам не хватило часу в Олександрії і було дуууже забагато його в Буках. Я розумію, що влітку там є шо робити, але осінню холодно і багато хто (особливо люди постарше ) просто грівся в автобусі. Загалом у мене дуже багато позитивних емоцій, поїздкою задоволена, фото вийшли просто супер, усім хвалюсь, куди я встигла зїздити до холодів. І все це завдяки Вам, за що величезне дякую!
28.05.17
Владислав Корочин
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
(Перекладено Google) Зручне розташування в центрі міста, в 5-ти хвилинах ходьби від ст. метро Університет. Довго шукати не доведеться! Чуйний і позитивний персонал (все розкажуть, дадуть відповідь на всі питання, якісно проконсультують і допоможуть підібрати). Залишився задоволений візитом) (Оригінал) Удобное расположение в центре города, в 5-ти минутах ходьбы от ст. метро Университет. Долго искать не придется! Отзывчивый и позитивный персонал (всё расскажут, ответят на все вопросы, качественно проконсультируют и помогут подобрать). Остался доволен визитом)
28.05.17
Юлия Холмс
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
(Перекладено Google) Дендропарк "Олександрія" гарне місце для відпочинку c сім'єю. Їхати в парк бажано на цілий день, захопивши з собою покривало і щось пожувати. Після довгих прогулянок Ви нагуляти звірячий апетит. Туристична фірма приємно здивувала лояльністю і швидкістю відповідей на мої запити. Сама подорож було продумано до дрібниць. Рада що вибрала саме Вас, буду звертатися ще не раз! (Оригінал) Дендропарк "Александрия" хорошее место для отдыха c семьей. Ехать в парк желательно на целый день, захватив с собой покрывало и что-то пожевать. После долгих прогулок Вы нагуляете зверский аппетит. Туристическая фирма приятно удивила лояльностью и скоростью ответов на мои запросы. Само путешествие было продумано до мелочей. Рада что выбрала именно Вас, буду обращаться еще не раз!
28.05.17
Анастасія Познанська
Киев, Тарасовская улица, 4АУниверситет
(Перекладено Google) Замовляли тур, шалено задоволені. Чуйні і уважні до своїх клієнтів. Персонал врахував всі наші перевагу і зміг задовольнити побажання кожного. Отримали багато позитивних емоцій. Пропонований тур виявився дуже оригінальним і барвистим, ніде подібного не знайшли. Дякуємо. (Оригінал) Заказывали тур, безумно довольны. Отзывчивые и внимательные к своим клиентам. Персонал учел все наши предпочтение и смог удовлетворить пожелание каждого. Получили много позитивных эмоций. Предлагаемый тур оказался очень оригинальным и красочным, нигде подобного не нашли. Спасибо.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти