Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Интернет-магазин подарков GRENKA.ua

180 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

25.05.18
Сергей Луначарский
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Замовляю тут рідкісні і важкодоступні книги. Перевіряв кілька разів - якщо вже книги немає, то про це повідомлять. До слова, на перевірку витратив 2 дні (офлайн книжкові магазини і ринки). Вважаю, що мій час дорожче, ніж переплата в 40 грн за пошуки і доставку. Окреме спасибі за класику мовою оригіналу і Ташеновскіе перлини! Але хотілося б отримувати в розсилці новинки цікавить мене жанру, а не все підряд. Сподіваюся, врахуєте. (Оригінал) Заказываю тут редкие и труднодоступные книги. Проверял несколько раз - если уж книги нет, то об этом сообщат. К слову, на проверку потратил 2 дня (офлайн книжные магазины и рынки). Считаю, что мое время дороже, чем переплата в 40 грн за поиски и доставку. Отдельное спасибо за классику на языке оригинала и Ташеновские жемчужины! Но хотелось бы получать в рассылке новинки интересующего меня жанра, а не все подряд. Надеюсь, учтете.
25.05.18
Андрей Гелеверя
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Вперше робив замовлення на сайті. Історія вийшла довга. Я звичайно розумію, що зараз пік новорічної навантаження, але все ж. Після замовлення, замість безкоштовної доставки кур'єром, мені сказали, що доставлять через 5 днів на нову пошту. Настав п'ятий день. Ні дзвінка, ні повідомлення. Дзвоню, в колл-центрі кажуть, що однієї позиції із замовлення поки немає, потрібно почекати, її відправлять сьогодні і завтра вона буде на НП. Погоджуюся. Проходить день, повідомлень немає. У колл-центрі знову говорять про відсутність частин замовлення, обіцяють уточнити інфу по відсутньої позиції і передзвонити. Дзвінка так і не дочекався, подзвонив сам. Знову розповідь про відсутньої позиції і пропозиція: або чекати відсутню частину, або відправлять без неї. Погоджуюся чекати. На сл. день бачу на своїй сторінці на сайті, що замовлення вже, виявляється, доставлений клієнтові. Тільки після дзвінка мені повідомляють номер накладної. Щасливий, забираю на НП своє замовлення, і виявляю, що позиції, через яку були затримки, в посилці немає! І в іншій позиції замовлення не вистачає частин! Дзвоню за улюбленим, вже, номеру. Обіцяють уточнити інфу по відсутності і зателефонувати. На час написання відгуку йде вже третій день очікування дзвінка. Навіть якщо повернуть гроші за відсутні товари, купувати більше тут не буду. АПД. Знову пообіцяли розібратися і передзвонити. (Оригінал) Впервые делал заказ на сайте. История получилась длинная. Я конечно понимаю, что сейчас пик новогодней нагрузки, но всё же. После заказа, вместо бесплатной доставки курьером, мне сказали, что доставят через 5 дней на новую почту. Наступил пятый день. Ни звонка, ни сообщения. Звоню, в колл-центре говорят, что одной позиции из заказа пока нет, нужно подождать, ее отправят сегодня и завтра она будет на НП. Соглашаюсь. Проходит день, сообщений нет. В колл-центре снова говорят об отсутствии частей заказа, обещают уточнить инфу по отсутствующей позиции и перезвонить. Звонка так и не дождался, позвонил сам. Опять рассказ об отсутствующей позиции и предложение: либо ждать недостающую часть, либо отправят без неё. Соглашаюсь ждать. На сл. день вижу на своей странице на сайте, что заказ уже, оказывается, доставлен клиенту. Только после звонка мне сообщают номер накладной. Счастливый, забираю на НП свой заказ, и обнаруживаю, что позиции, из-за которой были задержки, в посылке нет! И в другой позиции заказа не хватает частей! Звоню по любимому, уже, номеру. Обещают уточнить инфу по отсутствию и позвонить. На время написания отзыва идёт уже третий день ожидания звонка. Даже если вернут деньги за недостающие товары, покупать больше здесь не буду. АПД. Снова пообещали разобраться и перезвонить.
25.05.18
Tatyana Shirshova
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Залишилися самі неприємні враження від замовлення. Другу зірку поставила тільки тому, що в магазині і правда є ряд книг, які практично неможливо дістати в інших магазинах (або доводиться чекати під замовлення ну дуууже довго) В цілому, якщо описати мій досвід, то вийде наступне: - при заявці передзвонити на зараз - дзвінок надійде десь через півгодини. - при заявці передзвонити на зазначений час (нехай навіть це буде через три години, наприклад), подзвонять все одно із запізненням. - при оформленні першого замовлення, писали, що буде знижка, але вона так і не з'явилася. (Сказала про це оператору - тоді замовлення перерахували, сказали залишок повернуть на карту, записали номер карти і ... на цьому процес повернення коштів закінчився. "Завтра бухгалтер прийде і перерахує". І так ось уже 5й день.) - замовлення було оформлено 4го числа, потрібен був на подарунок на другому. Все вбрання було "в наявності" на сайті, в наявності на складі (за словами оператора), проте "відправку ми можемо зробити тільки 6го. І буде доставлено 7-го числа". Насправді відправили 7го, доставили 8го. - при замовленні вказувала, що вся оплата на мені, чек в замовлення не класти, оформляти відправку на іншу людину (вказувала все його дані). Підсумок: посилка відправлена ​​на ПІБ потрібну людину з МОЇМ номером телефону. Сюрприз з подарунка не вийшов. На дзвінок в колл центр мовляв як же так мені сказали, що це МОЯ помилка і що я повинна доплатити 20 грн за "зміну адреси". Сказати, що я була в шоці - нічого не сказати. Звичайно, обурилася. Чому я повинна платити за усунення помилок магазину? Чому взагалі зміна номера одержувача називається "зміна адреси доставки"? І чому це раптом стало платно в принципі? (При аналогічну проблему в інших магазинах хлопці досить спокійно міняли дані в накладній як відправники - це займає рівно 1 хвилину) Дівчина з годину з'ясовувала що там сталося, передзвонила, вибачилася і визнала, що це помилка магазину. Запропонувала не змінювати дані в накладній, а замість цього буде дзвінок від магазину тій людині з текстом, що його чекає посилка на такому то відділенні в день доставки товару (8го грудня). Шкодую, але я на це погодилася. Ну і думаю зрозуміло що сталося за фактом - НІХТО НІКОМУ не дзвонив. Ні 8го, ні 9го. висновки: Наявність товару на сайті не актуальне, залишити іменинника без подарунка в день свого народження це для магазину в порядку речей, терміни доставки не дотримано, товар доставлений без оповіщення про доставку, усувати свої помилки магазин не має наміру (більш того - примудряється вішати провину на покупця і за рахунок покупця намагатися робити вигляд, що їх усунуть (насправді - вже більш ніж впевнена, що усувати ніхто не буде, а просто здеруть грошей)), повернення грошей у них існує тільки на словах, як і їх неіснуючі знижки. Іншими словами - Магазину плювати на своїх покупців. Сподіваюся, вищевикладеного було досить, щоб зрозуміти з чим збираєтеся зіткнутися, якщо думаєте оформляти замовлення. Upd: номер замовлення 243379 Два дні тому мені в черговий раз пообіцяли повернути гроші (розмір знижки). Природно, ніхто нічого не повернув. З сьогоднішнього дня особисто для мене немає вільних операторів. А коли з 14го дзвінка оператор взяла трубку, то кинула її почувши номер замовлення. Знімаю за це зірку. Сказати, що я розчарована - нічого не сказати. Upd2: Написала на сторінку відгуків на самому сайті. Після цього нарешті почався рух - подзвонили з магазину, сказали, що гроші повернуть, але не на ту карту, що я вказувала для повернення. Надіслала скрін транзакції про повернення. Гроші повернулися. А осад залишився. (Оригінал) Остались самые неприятные впечатления от заказа. Вторую звезду поставила только потому, что в магазине и правда есть ряд книг, которые практически невозможно достать в других магазинах (либо приходится ждать под заказ ну ооочень долго) В целом, если описать мой опыт, то получится следующее: - при заявке перезвонить на сейчас - звонок поступит где-то через полчаса. - при заявке перезвонить на указанное время (пусть даже это будет через три часа, например), позвонят все равно с опозданием. - при оформлении первого заказа, писали, что будет скидка, но она так и не появилась. (сказала об этом оператору - тогда заказ пересчитали, сказали остаток вернут на карту, записали номер карты и ... на этом процесс возврата средств закончился. "завтра бухгалтер прийдет и перечислит". и так вот уже 5й день.) - заказ был оформлен 4го числа, нужен был на подарок на 6ое. Все выбранное было "в наличии" на сайте, в наличии на складе (по словам оператора), однако "отправку мы можем сделать только 6го. И будет доставлено 7го числа". На самом деле отправили 7го, доставили 8го. - при заказе указывала, что вся оплата на мне, чек в заказ не класть, оформлять отправку на другого человека (указывала все его данные). Итог: посылка отправлена на ФИО нужного человека с МОИМ номером телефона. Сюрприз из подарка не получился. На звонок в колл центр мол как же так мне сказали, что это МОЯ ошибка и что я должна доплатить 20 грн за "смену адреса". Сказать, что я была в шоке - ничего не сказать. Конечно, возмутилась. Почему я должна платить за устранение ошибок магазина? Почему вообще смена номера получателя называется "смена адреса доставки"? И почему это вдруг стало платно в принципе? (При аналогичной проблеме в других магазинах ребята достаточно спокойно меняли данные в накладной как отправители - это занимает ровно 1 минуту) Девушка с час выясняла что там случилось, перезвонила, извинилась и признала, что это ошибка магазина. Предложила не менять данные в накладной, а вместо этого будет звонок от магазина тому человеку с текстом, что его ожидает посылка на таком то отделении в день доставки товара (8го декабря). Жалею, но я на это согласилась. Ну и думаю понятно что произошло по факту - НИКТО НИКОМУ не звонил. Ни 8го, ни 9го. Выводы: Наличие товара на сайте не актуальное, оставить именинника без подарка в день своего рождения это для магазина в порядке вещей, сроки доставки не соблюдены, товар доставлен без оповещения о доставке, устранять свои ошибки магазин не намерен (более того - умудряется вешать вину на покупателя и за счет покупателя пытаться делать вид, что их устранят (на самом деле - уже более чем уверена, что устранять никто не будет, а просто сдерут денег)), возврат денег у них существует только на словах, как и их несуществующие скидки. Другими словами - Магазину плевать на своих покупателей. Надеюсь, вышеизложенного было достаточно, чтоб понять с чем собираетесь столкнуться, если думаете оформлять заказ. Upd: номер заказа 243379 Два дня назад мне в очередной раз пообещали вернуть деньги (размер скидки). Естественно, никто ничего не вернул. С сегодняшнего дня лично для меня нет свободных операторов. А когда с 14го звонка оператор взяла трубку, то бросила ее услышав номер заказа. Снимаю за это звезду. Сказать, что я разочарована - ничего не сказать. Upd2: Написала на страницу отзывов на самом сайте. После этого наконец началось движение - позвонили из магазина, сказали, что деньги вернут, но не на ту карту, что я указывала для возврата. Прислала скрин транзакции о возврате. Деньги вернулись. А осадочек остался.
25.05.18
Pumba
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Замовив на цьому сайті ехолот GARMIN STRIKER 4DV, вартість без знижки 5899. З «панського плеча» мені дали 5% знижки і сума вийшла 5604! На сайті написали, що все в наявності! Дзвінок менеджера мене засмутив (сказав, що девайса в наявності немає, але він буде через 2-3 тижні і додав, що зателефонують!) На наступний день зателефонували і кажуть, що потрібно заплатити передоплату у розмірі 10%! Я відмовився платити і попросив оповістити мене по приходу девайса на склад! Через півгодини знову дзвінок і знову та ж пісня дай передоплату, а товар через 3 тижні! Я відмовився заплатити передоплату, вони без попередження скасували моє замовлення! На наступний день заходжу, а ехолот GARMIN STRIKER 4DV є в наявності ну за іншою ціною 7128 і знову з панського плеча знижка 5% і сума 6771 грн. Чистої води РОЗЛУЧЕННЯ! (Оригінал) Заказал на этом сайте ЭХОЛОТ GARMIN STRIKER 4DV, стоимость без скидки 5899. С «барского плеча» мне дали 5% скидки и сумма получилась 5604! На сайте написали, что все в наличии! Звонок менеджера меня расстроил (сказал, что девайса в наличии нет, но он будет через 2-3 недели и добавил, что перезвонят!) На следующий день позвонили и говорят, что нужно заплатить предоплату 10%! Я отказался платить и попросил оповестить меня по приходу девайса на склад! Через полчаса опять звонок и опять та же песня дай предоплату, а товар через 3 недели! Я отказался заплатить предоплату, они без предупреждения отменили мой заказ! На следующий день захожу, а ЭХОЛОТ GARMIN STRIKER 4DV есть в наличии ну по другой цене 7128 и опять с барского плеча скидка 5% и сумма 6771 грн. Чистой воды РАЗВОД!
25.05.18
Stas Kenji
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Обходьте стороною! Ніколи нічого немає в наявності і ціна може сильно відрізнятися від заявленої. На сайті написано "В наявності" і "Наявність гарантовано!" - Робиш замовлення. Виявляється в наявності на далекому складі, з вас 100% передоплата і чекайте 3 тижні. Природно через 3 тижні нічого немає, годують обіцянками, потім чекаєш вовзврат грошей (Оригінал) Обходите стороной! Никогда ничего нет в наличии и цена может сильно отличаться от заявленной. На сайте написано "В наличии" и "Наличие гарантировано!" - Делаешь заказ. Оказывается в наличии на дальнем складе, с вас 100% предоплата и ждите 3 недели. Естественно через 3 недели ничего нет, кормят обещаниями, потом ждешь вовзврат денег
25.05.18
Alexandra Shvetsova
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
(Перекладено Google) Зробила замовлення 27.11 оператор не передзвонив, довелося вранці наступного дня самої зателефонувати, все було в наявності і обіцяли привезли 29.11, але знаючи, що проблеми з доставкою я вирішила ще раз їм написати і уточнити коли буде доставка. Вони сказав, що виявляється немає в наявності кольору який я вибрала. (Так що якщо б не написала не знаю коли б мені це все прийшло) і сказали, що привезуть 29.11 або 30.11. Але все привезли вчасно 30.11 і кур'єр Олег був дуже ввічливий дзвонив пару раз уточнив час і дуже переживав і намагався все привезти вчасно не дивлячись на завантаженість. Так що якщо потрібно буде подарунок дуже терміново це не про грінку, потрібно дзвонити і уточнювати самим, можливо це тільки перед новим роком. (Оригінал) Сделала заказ 27.11 оператор не перезвонил, пришлось утром на следующий день самой позвонить, все было в наличии и обещали привезли 29.11, но зная, что проблемы с доставкой я решила ещё раз им написать и уточнить когда будет доставка. Они сказал, что оказывается нет в наличии цвета который я выбрала. (так что если бы не написала не знаю когда бы мне это все пришло) и сказали, что привезут 29.11 или 30.11. Но все привезли вовремя 30.11 и курьер Олег был очень вежливый звонил пару раз уточнил время и очень переживал и старался все привезти вовремя не смотря на загруженость. Так что если нужно будет подарок очень срочно это не про гренку, нужно звонить и уточнять самим, возможно это только перед новым годом.
25.05.18
Maria Maria
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
Grenka.ua може те, що не може ніхто!
25.05.18
В’ячeслав Кусяк
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
Багато раз користувався - швидко, зручно 😁
25.05.18
Urania041980 .
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
Апдейт. Не очікувала реакції на відгук, та ще й такої швидкої. Дуже приємно, що в нас ідуть зміни, і що ви є провідниками цих змін. Дякую компанії, дякую, пані Анастасіє!)) Дякую оператору, пані Наталі, яка одразу перейшла на українську у розмові зі мною. А також зробила все, щоб я отримала заказ (знайшла подібну книгу, і замовлення так, щоб я встигла її забрати). Може це вона і видавала мені потім книжку, бо теж з російської перешла на українську. Дуже Вам дякую!!! Ви не уявляєте, як це приємно! Дуже широкий вибір на сайті, взагалі. І ціни приємні. Книжка, до речі, гарної якості.
25.05.18
Oleg Lobodin
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
Дуже добрі та розуміючи люди. Є акції. Виникла проблема - допомогають вирішити.
25.05.18
Оксана Штокало
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
Сайтом зручно користуватись,наявний великий асортимент товарів, замовлення через корзину зробити легко та швидко. Придбала даний воблер для брата, він із задоволенням рибалить. Дякую.
25.05.18
Halyna Tarasenko
Киев, Раисы Окипной улица, 4АЛевобережная
Оформили замовлення із самовивозом, бо нам сказали, що кур'єр у ці дні не працює і ми можемо забрати товар тільки зі складу. Проїхали через усе місто до їхнього складу, щоб почути, що склад закритий і ми приїхали дарма. Ніколи більше.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти