Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Салон красоты Pricha.che

44 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

22.07.20
Елена Полеводова
Черкассы, Лазарева улица, 6
Девочки умнички, профессионалы, знатоки своего дела. Рекомендую всем!!!
18:13 24 июляPricha.che
Ми дуже раді і нам приємно чути такі слова) Стараємось для Вас) Ви неймовірні)
22.11.19
Anna Tarapata
Черкассы, Лазарева улица, 6
Приятная атмосфера, приветливый персонал, отличные мастера!!!! Всегда довольна полученным результатом 🤗🥰
06.08.19
Аня
более 100 отзывов
6
Черкассы, Лазарева улица, 6
хороший салон, рекомендую. чисто и стерильно работают
13.07.19
Виктория Круглова
Черкассы, Лазарева улица, 6
Очень рекомендую!♥️Атмосфера, обслуживание и качество стрижки, просто супер!! Отдельное спасибо мастеру Наташе💋
13.07.19
Носуля Виктория
Черкассы, Лазарева улица, 6
Очень рекомендую!♥️Атмосфера, обслуживание и качество стрижки, просто супер!! Отдельное спасибо мастеру Наташе💋
19.04.19
Сюзанна Кохась
Черкассы, Лазарева улица, 6
Дуже рекомендую цей салон👍Вони зробили моє обличчя виразним, врахували всі побажання щодо зовнішності😍Та звісно укладка та локони дійсно тримались дуже класно😍Я можу сміливо сказати, що тут працюють професіонали та чарівниці, які перетворюють просте у щось надзвичайно прекрасне❤️
18.02.19
Лилия Гамзюк
Черкассы, Лазарева улица, 6
Все на высшем уровне, очень внимательный персонал, встречают с улыбкой, парикмахер Ира выполнила работу быстро и качественно. Обязательно приду еще))) Спасибо за отличный сервис.
26.08.18
Ирина Иваха
Черкассы, Лазарева улица, 6
Дуже професійні, привітні і милі дівчата, затишний інтер'єр. Це однозначно ❤️ і надовго😊
20.05.18
Iuliia Zezul
Черкассы, Лазарева улица, 6
тут тебе зроблять красунею))
04.05.18
Татьяна Медведенко
Черкассы, Лазарева улица, 6
Останній візит в Прічу дещо розчарував:( Майстер, як і раніше, - просто фея, адміністратори ввічливі, люблю ваш заклад. Але тєлік! Тєлік, Карл! На якому крутять Арьол і Рєшку!!! Аааа!!! До глибини душі не розумію, навіщо мені вбивають в мозок цей контент, і боюсь, що наступного разу побачу "Глухаря" у вас на екрані(( Щиро сподіваюсь, що цей "експеримент" з тєліком закінчиться якомога швидше, і , прийшовши в салон краси, можна буде розслабитись, а не годину слухати оце беззмістовне бла-бла-бла.
23.03.18
Nika Mezetskaya
Черкассы, Лазарева улица, 6
Парикмахер Ира сделала неимоверно классное каре и чёлку, подарив на целый день прекрасное настроение, за что отдельное спасибо �. Сервис прекрасней и не навязчивый.
10.03.18
Марина Величко
Черкассы, Лазарева улица, 6
Чудова атмосфера, окрема подяка Вікторії, її майстерна робота надала мені крила, відчуття легкості, саме те чого не вистачало після важкої вагітності і пологів Дуже Вам вдячна!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти