Ваш городИвано-Франковск?
Изменить

Отзывы - Сеть грузинских ресторанов Хінкальня

7692 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.07.17
Duke VanDalle
(Перекладено Google) Смачна українська кухня, приємний персонал (Оригінал) Вкусная грузинская кухня, приятный персонал
14.07.17
Oleksandr Kainara
(Перекладено Google) Велика Грузинська кухня. Дуже смачно (особливо хінкалі) і не дорого. Сервіс може бути трохи повільним. (Оригінал) Great Georgian kitchen. Very tasty (especially khinkali) and not expensive. Service could be a little bit slow.
14.07.17
Iryna Baban
(Перекладено Google) найсмачніші хінкалі! приємний персонал! Заздалегідь бронюєш-в годину пік передзамовлення-і все чітко-не потрібно чекати! і так-аджарський-це моя любовь !!! однозначно рекомендую! (Оригінал) самые вкусные хинкали! приятный персонал! Заранее бронируешь-в час пик предзаказ-и все четко-не нужно ждать! и да-аджарский-это моя любовь!!! однозначно рекомендую!
14.07.17
Leonid Kalchenko
Вкусно готовят, внимательный персонал.
14.07.17
Artem Sitalo
(Перекладено Google) смачні хінкалі (Оригінал) Вкусные хинкали
14.07.17
Anastasia Smoky
Уютно, тихо, вкусно и не дорого. Только хинкалики иногда протекают)))
14.07.17
Михайло Корюкалов
(Перекладено Google) Дуже смачно (Оригінал) Очень вкусно
14.07.17
Константин Петрович
(Перекладено Google) Найсмачніші хінкалі, які я пробував. Меню в цілому невелика, але все основні блюда (харчо, кебаб, шашлик, хачапурі та інше) є. Ціни в цілому сильно нижче середнього, можна повноцінно пообідати на <100 грн. Алкоголю трохи, 4 види вина і кілька міцних (Оригінал) Самые вкусные хинкали, которые я пробовал. Меню в целом небольшое, но все основные блюда (харчо, кебаб, шашлык, хачапури и прочее) есть. Цены в целом сильно ниже среднего, можно полноценно пообедать на <100 грн. Алкоголя немного, 4 вида вина и несколько крепких
14.07.17
Сергій Бек
Офіціанти розмовляють російською
14.07.17
Таня Волощук
(Перекладено Google) Так як я вже раз була в цьому закладі, то сьогодні ми з хлопцем вирішили піти сюди знову. Мені в перший раз сподобалося, але сьогодні, на жаль, досвід був не дуже приємний. Ми замовили різні страви і лимонад. Замовлення брали різні офіціантки. Може, саме через це про одне з наших замовлень забули: його почали готувати тільки тоді, коли ми ще раз про нього запитали. Загалом, довелося чекати близько сорока хвилин. При цьому за затримку не вибачилися, а коли я сказала, що замовлення якось довго готувався, офіціантка відреагувала злобно і знову ж таки не вибачилася. Загалом, чекати нам довелося довго. Навіть лимонад в пляшці з холодильника несли хвилин 15. Загалом, їжа хороша, але від спілкування з персоналом залишилися неприємні емоції. (Оригінал) Так как я уже раз была в этом заведении, то сегодня мы с парнем решили пойти сюда опять. Мне в первый раз понравилось, но сегодня, к сожалению, опыт был не очень приятный. Мы заказали разные блюда и лимонад. Заказы принимали разные официантки. Может, именно из-за этого об одном из наших заказов забыли: его начали готовить только тогда, когда мы еще раз о нем спросили. В общем, пришлось ждать около сорока минут. При этом за задержку не извинились, а когда я сказала, что заказ как-то долго готовился, официантка отреагировала злобно и опять же не извинилась. В общем, ждать нам пришлось долго. Даже лимонад в бутылке из холодильника несли минут 15. В общем, еда хорошая, но от общения с персоналом остались неприятные эмоции.
14.07.17
Люба Левченко
Були там сьогодні вперше. Дуже все сподобалось. Ввічливий приємний персонал. Швидке обслуговування. Дуже смачні страви - хінкалі, хачапурі, суп чіхіртма. І при цьому дуже приємні ціни. При нагоді обов'язково ще зайдемо. Т
14.07.17
Sergiy Logvynenko
(Перекладено Google) Хінкалі відмінні, непогане місце. Підозрюю, що крутять грузинський шансон, а хотілося б автентичну грузинську музику. (Оригінал) Хинкали отличные, неплохое место. Подозреваю, что крутят грузинский шансон, а хотелось бы аутентичную грузинскую музыку.
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти