Ваш городИвано-Франковск?
Изменить

Отзывы - Сеть грузинских ресторанов Хінкальня

7693 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.07.18
Dawid Maj
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Відмінна їжа (Оригінал) Rewelacyjne jedzenie
14.07.18
Mark Kyriakos
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
Georgian food nice
14.07.18
Arkadiusz Malesa
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Під час нашого 5-денного перебування у Львові ресторан, якого ми відвідали, був першим. Ми все ще поверталися пізніше. Наш № 1. Ми поїхали до правління Бачевського "Лабораторія газу" та багатьох інших, але саме там ми повернулися. Смачні чінкалі і ще чаккапурі. Смачний білий сир, в Польщі смак небачений. Ефективне обслуговування. Дуже низькі ціни. Для 40-50 злотих, дві людини заповнять пробку! Пивний сад влітку. Варто також замовляти грузинське вино. Я дуже рекомендую. Я повернуся сюди. (Оригінал) Podczas naszego 5 dniowego pobytu w Lwowie restauracja która odwiedziliśmy jako pierwsza. Później ciagle wracaliśmy. Nasz nr 1. Byliśmy u Baczewskiego w Prawdzie, Gas lamp i wielu innych ale to tutaj wracaliśmy. Pyszne chinkali i jeszcze lesze chaczapuri. Serek biały przepyszny, w Polsce smak już niespotykany. Sprawna obsługa. Ceny bardzo niskie. Za 40-50 zł dwie osoby najedzą się pod korek ! W okresie letnim ogródek piwny. Warto tez zamówić gruzińskie winko. Bardzo polecam. Będę tu wracał.
14.07.18
Edgar Club
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Гарне місце з смачною їжею. Я рекомендую відвідувати тільки це місце, якщо ви хочете спробувати справжню грузинську кухню. Ми побували в ньому кілька разів і завжди були задоволені нашим рішенням. Через невелику кількість місць іноді може бути повним, тому краще перевірити по телефону. (Оригінал) Nice place with tasty food. I recommend visiting only this place if you wish to try real Georgian cuisine. We have visited it several times and were always happy with our decision. Due to the small amount of seats it can be full sometimes, so better check by phone.
14.07.18
Anna Antczak
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Затишне місце. Краща їжа з тих місць, які я відвідав у Львові. Я думаю, що, якщо я повернуся до цього міста, то обов'язково подивися тут (Оригінал) Przytulne miejsce. Jedzenie najlepsze spośród tych miejsc jakie odwiedziłam będąc we Lwowie. Myślę że jak bym wróciła do tego miasta to na pewno tu zajrzę 😊
14.07.18
Santa Maria
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) 👇Меньше мучного їсти треба, - і животик не буде боліти! 😉 Ціни цілком прийнятні як для туристичного міста. Були тут двічі. Тісно, ​​але нічого. Їли хінкалі, суп (яка не харчо, не пам'ятаю названіе😁), хачапурі, картофан ... Хінкалі сподобалися всі. Буває потрібно почекати довше, ніж було обумовлено. Але ми ж приїхали до Львова відпочивати, у нас був час ... Так що це не сильно збентежило. (Оригінал) 👇Меньше мучного кушать надо,- и животик не будет болеть!😉 Цены вполне приемлемые как для туристического города. Были здесь дважды. Тесновато, но ничего. Кушали хинкали, суп(который не харчо, не помню название😁), хачапури, картофан... Хинкали понравились все. Бывает нужно подождать дольше, чем было оговорено. Но мы же приехали во Львов отдыхать, у нас было время...Так что это не сильно смутило.
14.07.18
Piotr Siedlecki
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Одним словом, дуже гарне харчування за доступною ціною. Місце трохи мале, і часто неможливо знайти вільне місце, але я запевняю вас - почекай) Починаючи, я рекомендую хінкалі з бульйоном, для основного блюда, що кожен любить, а в кінці чашки (лося 56%;) (Оригінал) Krótko mówiąc, bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie. Lokal jest trochę mały i często nie ma możliwości znalezienia wolnego miejsca, ale zapewniam - warto poczekać ;) Na początek polecam hinkali z rosołem, na danie głowne co kto lubi, a na koniec cza-cza (bimberek 56% ;)
14.07.18
Janusz W
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Дуже маленькі порції! Хороший, але маленький я замовив суп, головний хліб, хліб, тому треба купувати, а я все ще голодний. це варто розглядати його як закуску - спокійне і спокійне місце (Оригінал) Bardzo małe porcje ! Dobre ale małe zamówiłem zupę ,danie główne , chleb tak trzeba dokupić i nadal jestem głodny . warto potraktować to jako przystawkę .ciche i spokojne miejsce
14.07.18
Ольга Лотник
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Ну дуже смачні хінкалі! Ми в місті перебували 2 дня, і в перший день знайшли цю хинкальную, спробувавши хінкалі, вирішили, що прийдемо ще, АЛЕ НЕМАЄ ... В кінці вечора, попросили рахунок. Його принесли, ми розплатилися. Чекаємо здачу. Нам її приносять, АЛЕ вже з іншим чеком (дорожче звичайно) різниця близько 40 грн. Стало не пріятненько ... нічого не з'ясовували, так як людей було багато а приміщення досить маленьке. Просто залишили офіціанта без чайових. Більше не ходили. (Оригінал) Ну очень вкусные хинкали! Мы в городе находились 2 дня, и в первый день нашли эту хинкальную, попробовав хинкали, решили, что придём ещё, НО НЕТ... В конце вечера, попросили счёт. Его принесли, мы расплатились. Ждём сдачу. Нам её приносят, НО уже с другим чеком ( дороже конечно) разница около 40 грн. Стало не приятненько... ничего не выясняли, так как людей было много а помещение достаточно маленькое. Просто оставили официанта без чаевых. Больше не ходили.
14.07.18
Jan P
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Смачна їжа. Ми їли Czaczapuri в Ajar, chilikali і курка ... якось грузинська. Все смачно і доступно. Однак слід врахувати, що місце невелике, і на пікніку ми вже давно чекали можливості сісти. (Оригінал) Przepyszne jedzenie. Jedliśmy Czaczapuri po Adżarsku, chilikali i kurczaka...na jakiś sposób gruziński. Wszystko przepyszne i atrakcyjne cenowo. Należy jednak brać pod uwagę fakt, że lokal jest mały i w czasie majówki długo czekaliśmy na szanse żeby usiąść.
14.07.18
Лариса Галалюк
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Замовляли хінкалі з сиром і класичні з м'ясом, а також теплий салат - все сподобалося ... Місце автентичне, неголосно звучить кавказька музика, приємний інтер'єр. Але трохи замало місця. (Оригінал) Заказывали хинкали с сыром и классические с мясом, а также теплый салат - всё понравилось... Место аутентичное, негромко звучит кавказская музыка, приятный интерьер. Но немного маловато места.
14.07.18
Наталья Гога
Львов, Ивана Фёдорова улица, 14
(Перекладено Google) Мережеве кафе, грузинська кухня, дуже смачно, офіціанти ввічливі, їжу приносять досить швидко. З мінусів, невеликий асортимент напоїв. Є їжа на винос. Приємне розташування і ціни в порівнянні з багатьма закладу світу Львова.Еслі любите грузинський кухню, то рекомендую. (Оригінал) Сетевое кафе, грузинская кухня, очень вкусно, официанты вежливые, еду приносят довольно быстро. Из минусов, небольшой ассортимент напитков. Есть еда на вынос. Приятное расположение и цены по сравнению с многими заведения мира Львова.Если любите грузинский кухню, то рекомендую.
Начало123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554555556557558559560561562563564565566567568569570571572573574575576577578579580581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635636637Конец
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти