Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить

Отзывы - ВУЗ Открытый международный университет развития человека Украина (ОМУРЧ)

243 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

04.05.16
Гость
Мне нравится учится в университете. Была интересная практика, где предложили работу. Я пока только подрабатываю. Надо еще подучиться, тогда и зарплату можно побольше просить:)
29.04.16
Перто Черкаси
Лекція на тему: «Перша домедична допомога в умовах надзвичайних ситуацій», суперрррр, ці знання мені допоможуть бути корисним для моїх рідних та друзів, яки попали у надзвичайну сітуацію. ДЯКУЮ!!!!)
26.04.16
Гость
Прекрасный университет
25.04.16
Поліна
В Університеті «Україна» відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Україна – козацька держава». Дякуємо, що організували такий захід. Підхід правильний, що на конференцію були запрошені діти зі школи. Менше буде зрадників. Було дуже цікаво ttps://www.youtube.com/watch?v=9CFY3b8NuDc
19.04.16
Надя
Наша викладач к.б.н. доцент Ю. В. Цейслер провела дуже цікаву лекцію для студентів - майбутніх БІОЛОГІВ у музеї. Хочимо щеееееее.
18.04.16
Марта
Это самый плохой институт, который я знала, там уточилась 2 года и пожалела,что потратила свое время
14.04.16
Гость
Відбулося підписання міжнародного Меморандуму між Університетом "Україна", Кларк Університетом (Масачусетс, США), Академією Суспільних Наук (Варшава). Йдеться про магістерську програму із Професійної Комунікації. Сьогодні в Україні жоден ВНЗ не готує фахівців за цією спеціальністю. Випускники будуть по цій програмі отримувати Український-Польський-Американський диплом.
14.04.16
Богдан
В этом году перевелся в другой Вуз и очень рад этому. Через некоторое время мои знакомые тоже ушли из этого университета!
13.04.16
Гость
Дякую за організацію Всеукраїнської конференції студентів і молодих вчених 12.04.16р. Особливо було цікаво, як майбутньому журналісту, почути виступ Юрія ПЕРОГАНИЧА - українського громадського діяча у галузі інформаційно-комунікаційних технологій, культури та освіти, генерального директора Асоціації підприємств інформаційних технологій України, ініціатора створення і співзасновник громадської організації "Вікімедія Україна". Пан Юрій виступив із доповіддю на тему "Українська Вікімедія як інструмент самореалізації молоді", а також провів майстер-клас зі створення та редагування статті у ВІКІПЕДІЇ.
05.04.16
оксана
Навчалася на заочно в університеті на фінансах і кредит. Я вважаю, що з третього курсу всім треба переходити на заочне відділення. Я вчилася і працювала молодшим економістом відділення Бана "КРЕДИТ ДНІПРО". Виникало по роботі багато питань і у мене і мого керівника. Допомогли на багато питань дати відповідь на сесії, спесіалісти з університету. Поєднувати теорію + практикою = кращий досвід - підвищення по роботі. Зараз я керівник відділення.
04.04.16
Станислав
Я закончил Университет "Украина" с красным дипломом. Что я могу сказать, из частных ВУЗов этот университет золотая середина. Работодатели не смотрят диплом государственного или частного ВУЗа у тебя, они смотрят на Ваш опыт и Ваши навыки. Я сей час работаю на высокооплачиваемой руководящей должности.
01.04.16
Роман
Я учился в университете по специальности компьютерные науки. Сейчас работаю на Кипре в представительстве Американской компании. Сейчас попросил директора института компьютерный технологий порекомендовать выпускников на работу к нам. Когда меня брали на работу, не смотрели с государственного я вуза или не государственного. Работодатель смотрит на Ваши знания, английский язык и коммуникабельность. Спасибо директору института Полиновскому Вячеславу, что собрал отличную команду профессионалов и я получил знания. Этих знаний хватило, чтобы за три года я уже не просто подчиненный, а руководитель разных проектов и подбираю персонал сам.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти