Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить

Отзывы - ВУЗ Открытый международный университет развития человека Украина (ОМУРЧ)

243 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

20.05.16
Мирося
"Україна" (Університет) буде жити дуже-дуже-дуже довго! Хтоб там що не казав і не пророкував! Як і Україна (наша держава)![:smile:]
20.05.16
Наташа
А думала уже УКРАИНУ закрыли, она все ещё существует... Удивительно!
18.05.16
Наталя Кравченко
На сторінку зайшла випадково, але з цікавістю переглянула відгуки про університет. Бажання висловити свою думку з"явилось миттєво. Одна з причин - 3 вищі освіти, здобуті в різних навчальних закладах Києва, зокрема і в університеті ім.Т.Шевченка. Тож, повірте, мені є з чим порівнювати. Перш за все хотілося б відповісти Яні (Україна), яка чомусь називає університет убогим. Університет "Україна" не має жодної ознаки убогості. В чому вона виявляється? Чи багато Ви, Яна, бачили таких будівель у столиці? Як багато вишів (навіть серед державних) мають таку ж сучасну матеріально-технічну базу ( Ви ж, сподіваюсь, відвідували наш "Корейський центр")? Вимогливі викладачі - недолік? Краще, коли оцінки ставлять "з-за вуха"? Зокрема напишіть мені, де Ви знайшли джерело "прекрасних" ароматів, на які найбільше звертаєте увагу? Але кожному своє: когось турбує навчальний процес, а когось… Викладачі в університеті, як і в інших вишах, - різні. Але студенти - теж різні. Когось за пропуски викладач не допустив до іспиту, а він - прожогом на форумі писати, що викладач вимагав хабара або не цікаво читає лекції, а УУ не дотягнув до рівня Кембріджу. Так і хочеться спитати: «А у Вас який рівень? Ви – відмінник? В яких студентських наукових проектах берете участь? Статтю до наукового збірника підготували, на конференції виступили? У негативних відгуках чомусь немає конкретики. Чого боїтеся? А все досить просто – кожному своє…. Хто хоче здобути знання, той здобуває їх навіть всупереч обставинам, той реально дивиться на речі та розуміє, що без зусиль нічого не може бути. А хтось паплюжить все навколо. Диплом Університету «Україна» - це абсолютно не « клеймо "Второй сорт", як пише Елена (Румыния). РОЗУМНУ ТА ОСВІЧЕНУ ЛЮДИНУ НЕМОЖЛИВО ЗАКЛЕЙМУВАТИ. Я НЕ ПОВІРЮ, ЩО КОМУСЬ ВІДМОВИЛИ В ПРЕСТИЖІЙ ТА ВИСОКООПЛАЧУВАНІЙ РОБОТІ ВИКЛЮЧНО ЧЕРЕЗ ДИПЛОМ УНІВЕРСИТЕТУ «УКРАЇНА» чи через диплом іншого приватного вишу. Це - нонсенс. Переважна більшість серйозних компаній спочатку проводить співбесіди, тестування та відбирає претендентів на посади за рівнем знань. Наявність диплому – це лише одна із формальностей. Він просто підтверджує кваліфікацію та зберігається (власне, його копія) в особовій справі. Працювати будете Ви, шановні студенти, а не Ваш диплом. Ніякий диплом Вам двері не відкриє. А ось знання - це надійно. І в Університеті «Україна» їх можна отримати, було б тільки бажання.
18.05.16
Валентина
Кожна людина бачить те, що вона хоче або здатна бачити. Навіть в найкращому, при бажанні, можна знайти недоліки. Я отримала другу вищу освіту в університеті "Україна" і хочу виказати слова подяки всьому професорсько-викладацькому коллективу.
13.05.16
Яна
Настолько убогий университет, что в Киеве убогий нету. Начнем с того что вечно воняет в туалете, с утра и до вечера и такой запах на всех этажах. Учителя очень любят когда за ними бегаешь. Многие учителя просто обожают мучить студентов. Что то сдать это не реально. Когда просишь зам кафедры помочь, они делают вид что общается с преподом, а на самом деле, не чего не меняется. Некоторые учителя могут уйти с пары, а вы даже об этом не узнаете. Вот когда приедете только тогда вы узнаете что учитель ушел, а ты потом за ним бегаешь и пытаешься ему что то сдать. Даже если у вас закончилась сессия, то не чего страшного еще неделя(+30 дней) стабильно будет продолжения, и не кого не чего не волнует. Про оплату я вообще молчу, одним одно другим другое. Делайте выводы.
06.05.16
Полина
Хорошо учат, нормальные преподы. О взятках не знаю.
06.05.16
Ася
Учусь в "Украине" уже 3 курс и все просто отлично! Самое большое достижение - я выучила наконец-то украинский язык. Да, я выросла в русскоязычной среде и мне и сейчас удобней на нем разговаривать, писать. Но человек просто ОБЯЗАН знать государственный язык и поэтому я все же решилась улучшить свой украинский. В Университете я общаюсь исключительно на нем. Сначала были смешные ситуации, но сейчас мой украинский намного лучше. Да и саму страну - Украину - где я выросла - я узнала намного лучше только вступив в Университет "Украина".
06.05.16
Анфіса
Моя подруга тут навчається. На редактора. Такою розумною почувається. Та і насправді - дуже змінилася! І на краще! От тільки, бідненька, не може слухати рекламу по радіо - постійно помилки в ній знаходить. Ми регочемо, а їй не до сміху. :) Загалом, щойно зустрінемося - тільки і чути - "В Університеті таке відбулося..." "в універ прийшов таакий класний гість!" - і так далі. Я тут сиджу і заздрю їй трохи. Коли їй не подзвоню - вона то на конференції, то якусь рецензію пише, то щось читає. Словом, скоріше я покину свій нібито "крутий" вуз і перейду в "Україну".
06.05.16
Александр Верещагин
Знаю не понаслышке. Наиболее мощные факультеты (институты): право, экономический. Компьютерный-отстой. Учат нормально. Первый проректор мало читал книжки (скудная речь).
06.05.16
Гость
Нормальный Универ: писали ЗНО. Современное здание, лифты, охрана, просторно, чисто. Буду подавать документы и сюда[:smile:]
06.05.16
Макс
ОДНИ ВЗЯТКИ. Вот откуда взять деньги студенту? А никого не волнует…
04.05.16
Катя
Завтра пишу в Универе УКРАИНА ЗНО. Говорят, крутой ВУЗ, современный. Посмотрим! Удачи всем!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти