Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить

Отзывы - ВУЗ Открытый международный университет развития человека Украина (ОМУРЧ)

243 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.12.15
Віка
Навчання в Університеті «Україна» − це маленьке, але дуже насичене життя; тут ми навчаємось не лише своїй професії, але й отримуємо цінний життєвий досвід, ми активно проводимо час разом, а яскравим відпочинком для всіх тут опікується студентське самоврядування.
24.12.15
Олена
Моє навчання в цьому закладі тільки починається, але є вже перші враження. Університет – новий, великий, компактний. Сподобалось те, що діє пропускна система. Тобто ніхто сторонній у приміщення не зайде і не завадить навчальному процесу. Уже з перших лекцій я переконалася, що тут викладають професіонали своєї справи. Отже, я сподіваюся, що отримаю достатньо корисних знань, аби опанувати свій фах. Сподобалось те, що університет надає вищу освіту студентам із особливими вадами. Мені приємно, що такі діти можуть повноцінно навчатися разом із іншими. Університет «Україна» спрямований розвивати студентів ще й творчо. За час навчання я уже побувала на одному з таких дійств – це ХІ Всеукраїнський студентський фестиваль творчості «Сяйво надій». Вразило те, що у фестивалі взяли участь студенти з особливими потребами. Що ж, моє навчання в Університеті «Україна» тільки розпочалося. Я сподіваюся, що цей університет дасть мені добру путівку в життя. Думаю, я не пошкодую, що обрала саме Університет «Україна».
24.12.15
Альона
Віддаю дань журналістиці, рокам навчання у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини "Україна"! Дякую всім викладачам, що допомагали і допомагають мені, навіть після закінчення ВМУРоЛ "Україна", у самовдосконаленні, за те, що відкривали в мені друге творче дихання! Ви внесли в моє світобачення і життя неймовірний і неоціненний вклад та життєвий орієнтир! Журналістика та поезія фореве! Колись таки в мені відізвуться всі літери сповна...
24.12.15
Nina
Учора одна студентка, яку, мабуть, теж подадуть на відрахування, розказувала все про свою роботу, родину, суди, складнощі життя, але нічого по суті запитання з дисципліни, яку складала втретє, так і не відповіла. Отакі горе-студенти, котрих трапляється по 1-3 в деяких групах, і пишуть дописи з Амстердаму чи Нідерландів. На такий "піар" орієнтуватися не варто. Приходьте на Дні відкритих дверей (ДВД) в університет, в інститут, на кафедру, спілкуйтеся з викладачами/студентами, їхніми батьками (окремі діти навчаються у супроводі батьків) - і складайте ОБ,ЄКТИВНЕ враження, а не те, яке замовили декільком "тролям". До речі, найближчий ДВД - 26 грудня, і програма його насичена, цікава - передноворічна![:hi:]
24.12.15
Николай Киев
Окончил экономический институт университета 2 года назад. Учебой доволен. Сейчас работаю в солидной компании в Киеве, получаю достойную зарплату. На сайте много заказного негатива по поводу Университета "Украина". Тексты этих отзывов, в большинстве случаев содержат грамматические ошибки (даже в написании своего имени), авторы их прочитали в жизни мало книжек. Такие дебилы не способны учиться. Чтобы получить диплом, пытаются платить. Отсюда и злоба на всех.
24.12.15
Люба
В Університеті "Україна" кожен зможе не лише отримати професію, а і знайти своє призначення. [:smile:] Так-так. Призначення, як би пафосно це не звучало. Під час навчання я змогла переконатись, що правильно обрала професію. І за це величезна подяка викладачам. А престижність чи модність - це такі скороминущі речі, що на них не варто витрачати дорогоцінне життя. Багато з того, що було модним чи престижним 100 років тому, зараз майже ніхто не згадує. Як казав Г. Сковорода - варто обирати "сродну" працю. Університет "Україна" мені в цьому допоміг.
24.12.15
Варвара
5 років в Університеті "Україна" змінили все моє життя. Я не просто отримала професію, хоч це теж важливо. Відбулися кардинальні зміни в світогляді. Я не просто "пересічна" громадянка, яких мільйони, і які часом самі не знають, чого хочуть від життя. Я знаю, чого хочу, яким я бачу своє майбутнє. І це найголовніше, що дав мені Університет "Україна".
24.12.15
Маруся
Я вчилася заочно і, скажу Вам, було весело. [:smile:] [:biggrin:]Найголовніше, чому я навчилася - це шукати. Шукати цікаві книги, фільми чи інші твори, людей. Так-так. Заочна форма навчання вимагає від студента деякої самостійності і, якщо ти ДІЙСНО хочеш навчатися - ти набудеш навичок самостійності, без цього - ніяк.[:smile:]
24.12.15
Svitlana Patra
Кожен, хто ХОЧЕ вчитися - БУДЕ! Я вчилася заочно. Так, були певні складнощі, пов'язані з моєю інвалідністю, але я мала найголовніше - бажання вчитися і чогось досягати! На мою думку, якщо людина не хоче, вона знайде тисячу причин і виправдань, чому саме не хоче. І тут не допоможуть престижність ВНЗ чи низька ціна за навчання. Той, хто хоче - матиме. Є таке прислів'я - "Хто хоче, шукає способи, хто не хоче - причини".
24.12.15
Валентина
Шановні Генадій та дописувачі! Велике прохання розміщувати тільки перевірену та правдиву інформацію, а не "брудні" замовлення. Я навчалась в Університеті "Україна" і нічого поганого, окрім слів вдячності, не можу сказати про цей ВУЗ. Для студентів які не лінуються, а бажають отримати реальні знання в університеті є все необхідне: професійні викладачі, лабораторії та комп'ютерні класи, бібліотека (100% забеспечення навчальною літературою), сучасні навчальні корпуси тощо. Шановні мої співвітчизники, прошу Вас бути толерантними та доброзичливими, а не політиканами.
24.12.15
Катя
Відгуки про Університет "Україна" від студентів і випускників Університету УКРАЇНА, які не мають стосунку до замовного "чорного піару" і зазначили свої імена під текстами.[:smile:]
24.12.15
Катя
А ще для обдарованої молоді в Університеті УКРАЇНА створено літстудію ГОРЛИЦЯ. Якщо у Вас є потяг до мистецтва слова - приєднуйтеся! Учасниками студії є не лише майбутні філологи, видавці, журналісти, перекладачі, а й соціальні працівники, туризмознавці, викладачі (!) Інституту комп.ютерних технологій та ін. Щороку видається збірка творів учасників студії. Для проведення майстер-класів запрошуються автори класичної та модерної школи. Читайте про нас на нашій сторінці на Фейсбук![:yes:]
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти