Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить

Отзывы - ВУЗ Открытый международный университет развития человека Украина (ОМУРЧ)

245 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.12.15
Марина
2011 року я стала студенткою Інституту філології та масових комунікацій. Своєю альма-матір’ю я обрала стіни Університету «Україна». Я не є особливим винятком серед типових студентів, які прагнуть до, здавалося б, непоєднуваного: гарно вчитися, заробити собі копійку, провести змістовно незабутній час із друзями та хоч трохи виспатися. Та, можливо, саме Університет «Україна» і є винятком серед інших завдяки співчутливим, доброзичливим викладачам, які, розуміючи такі життєві речі, дають можливість жити цікавим молодим життям, а разом із цим дарують шанс на отримання вищої оцінки. Саме наші дорогі викладачі є серцем усього університету! Вони й стали одним із головних позитивних моїх вражень про мій університет.
24.12.15
Богдан
У більшості людей склалися стереотипи про приватні вищі навчальні заклади: що навчання в них неякісне, викладачі корумповані, а після закінчення ваш диплом не буде авторитетним для будь-якого роботодавця. Навіть мої друзі переконували мене вступати в державні виші, але я все ж таки вирішив подати документи у Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». Я не можу відповідати за інші приватні ВНЗ, але в Університеті «Україна» викладачі, знову ж таки, я не можу сказати про всіх, але ті, кого я знаю, дуже освічені, уміють подати матеріал та не беруть навіть цукерок на день народження. А щодо диплому, то я знаю точно, що багато студентів успішно влаштувалися і працюють, маючи диплом Університету «Україна». Я назву тільки декілька недоліків: відсутність бюджетного навчання та те, що університет поки не добудований, і з цим пов’язано деякі незручності: відсутність спортивного комплексу та актової зали. Але ці недоліки компенсуються іншими позитивними моментами: якісною освітою, гарною практикою та цікавим дозвіллям. В університеті працюють: скаутська організація «СОУС», волонтерська організація, Імідж-центр, Студентський Медіа-центр, АВС «Талан-студіо» та театральна студія «Данко». За пів року я переконався, що студенти цього ВНЗ уміють гарно вчитися, плідно працювати і весело розважатися (як же без цього!). Тому я щасливий, що навчаюся саме тут, в Університеті «Україна».
24.12.15
Віка
Навчання в Університеті «Україна» − це маленьке, але дуже насичене життя; тут ми навчаємось не лише своїй професії, але й отримуємо цінний життєвий досвід, ми активно проводимо час разом, а яскравим відпочинком для всіх тут опікується студентське самоврядування.
24.12.15
Олена
Моє навчання в цьому закладі тільки починається, але є вже перші враження. Університет – новий, великий, компактний. Сподобалось те, що діє пропускна система. Тобто ніхто сторонній у приміщення не зайде і не завадить навчальному процесу. Уже з перших лекцій я переконалася, що тут викладають професіонали своєї справи. Отже, я сподіваюся, що отримаю достатньо корисних знань, аби опанувати свій фах. Сподобалось те, що університет надає вищу освіту студентам із особливими вадами. Мені приємно, що такі діти можуть повноцінно навчатися разом із іншими. Університет «Україна» спрямований розвивати студентів ще й творчо. За час навчання я уже побувала на одному з таких дійств – це ХІ Всеукраїнський студентський фестиваль творчості «Сяйво надій». Вразило те, що у фестивалі взяли участь студенти з особливими потребами. Що ж, моє навчання в Університеті «Україна» тільки розпочалося. Я сподіваюся, що цей університет дасть мені добру путівку в життя. Думаю, я не пошкодую, що обрала саме Університет «Україна».
24.12.15
Альона
Віддаю дань журналістиці, рокам навчання у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини "Україна"! Дякую всім викладачам, що допомагали і допомагають мені, навіть після закінчення ВМУРоЛ "Україна", у самовдосконаленні, за те, що відкривали в мені друге творче дихання! Ви внесли в моє світобачення і життя неймовірний і неоціненний вклад та життєвий орієнтир! Журналістика та поезія фореве! Колись таки в мені відізвуться всі літери сповна...
24.12.15
Nina
Учора одна студентка, яку, мабуть, теж подадуть на відрахування, розказувала все про свою роботу, родину, суди, складнощі життя, але нічого по суті запитання з дисципліни, яку складала втретє, так і не відповіла. Отакі горе-студенти, котрих трапляється по 1-3 в деяких групах, і пишуть дописи з Амстердаму чи Нідерландів. На такий "піар" орієнтуватися не варто. Приходьте на Дні відкритих дверей (ДВД) в університет, в інститут, на кафедру, спілкуйтеся з викладачами/студентами, їхніми батьками (окремі діти навчаються у супроводі батьків) - і складайте ОБ,ЄКТИВНЕ враження, а не те, яке замовили декільком "тролям". До речі, найближчий ДВД - 26 грудня, і програма його насичена, цікава - передноворічна![:hi:]
24.12.15
Николай Киев
Окончил экономический институт университета 2 года назад. Учебой доволен. Сейчас работаю в солидной компании в Киеве, получаю достойную зарплату. На сайте много заказного негатива по поводу Университета "Украина". Тексты этих отзывов, в большинстве случаев содержат грамматические ошибки (даже в написании своего имени), авторы их прочитали в жизни мало книжек. Такие дебилы не способны учиться. Чтобы получить диплом, пытаются платить. Отсюда и злоба на всех.
24.12.15
Люба
В Університеті "Україна" кожен зможе не лише отримати професію, а і знайти своє призначення. [:smile:] Так-так. Призначення, як би пафосно це не звучало. Під час навчання я змогла переконатись, що правильно обрала професію. І за це величезна подяка викладачам. А престижність чи модність - це такі скороминущі речі, що на них не варто витрачати дорогоцінне життя. Багато з того, що було модним чи престижним 100 років тому, зараз майже ніхто не згадує. Як казав Г. Сковорода - варто обирати "сродну" працю. Університет "Україна" мені в цьому допоміг.
24.12.15
Варвара
5 років в Університеті "Україна" змінили все моє життя. Я не просто отримала професію, хоч це теж важливо. Відбулися кардинальні зміни в світогляді. Я не просто "пересічна" громадянка, яких мільйони, і які часом самі не знають, чого хочуть від життя. Я знаю, чого хочу, яким я бачу своє майбутнє. І це найголовніше, що дав мені Університет "Україна".
24.12.15
Маруся
Я вчилася заочно і, скажу Вам, було весело. [:smile:] [:biggrin:]Найголовніше, чому я навчилася - це шукати. Шукати цікаві книги, фільми чи інші твори, людей. Так-так. Заочна форма навчання вимагає від студента деякої самостійності і, якщо ти ДІЙСНО хочеш навчатися - ти набудеш навичок самостійності, без цього - ніяк.[:smile:]
24.12.15
Svitlana Patra
Кожен, хто ХОЧЕ вчитися - БУДЕ! Я вчилася заочно. Так, були певні складнощі, пов'язані з моєю інвалідністю, але я мала найголовніше - бажання вчитися і чогось досягати! На мою думку, якщо людина не хоче, вона знайде тисячу причин і виправдань, чому саме не хоче. І тут не допоможуть престижність ВНЗ чи низька ціна за навчання. Той, хто хоче - матиме. Є таке прислів'я - "Хто хоче, шукає способи, хто не хоче - причини".
24.12.15
Валентина
Шановні Генадій та дописувачі! Велике прохання розміщувати тільки перевірену та правдиву інформацію, а не "брудні" замовлення. Я навчалась в Університеті "Україна" і нічого поганого, окрім слів вдячності, не можу сказати про цей ВУЗ. Для студентів які не лінуються, а бажають отримати реальні знання в університеті є все необхідне: професійні викладачі, лабораторії та комп'ютерні класи, бібліотека (100% забеспечення навчальною літературою), сучасні навчальні корпуси тощо. Шановні мої співвітчизники, прошу Вас бути толерантними та доброзичливими, а не політиканами.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти