Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть магазинов часов Секунда

818 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

25.05.18
Nicolas Novak
Киев, Берковецкая улица, 6Академгородок
(Перекладено Google) Здійснював покупку вперше. Сподобалися годинник casio, по комфортної ціною. З оформленням замовлення не виникло проблем. Доставили в коробочці в зазначений період часу. По годинах нарікань немає. (Оригінал) Совершал покупку впервые. Понравились часы casio, по комфортной цене. С оформлением заказа не возникло проблем. Доставили в коробочке в указанный период времени. По часам нареканий нет.
25.05.18
Maksim Pavlov
Киев, Берковецкая улица, 6Академгородок
(Перекладено Google) Сестра відвела мене в цей магазин з метою підібрати шкатулку для мого годинника. Менеджер допомогла нам визначитися з вибором, взяв ROTHENSCHILD, сподобався дизайн, трохи незручний замок виявився, але це з лишком компенсується якісним виконанням. Обслужили нас дуже чемно. (Оригінал) Сестра отвела меня в этот магазин с целью подобрать шкатулку для моих часов. Менеджер помогла нам определиться с выбором, взял ROTHENSCHILD, понравился дизайн, немного неудобный замок оказался, но это с лихвой компенсируется качественным исполнением. Обслужили нас весьма учтиво.
25.05.18
Ян Кард
Киев, Берковецкая улица, 6Академгородок
(Перекладено Google) Купував кишеньковий годинник ROYAL LONDON з ланцюжком, в принципі недорога ціна на годинник з такими характеристиками. Радує міцність ланцюжка, вона у мене постійно за щось чіпляється, але не рветься. Доставка в термін. (Оригінал) Покупал карманные часы ROYAL LONDON с цепочкой, в принципе недорогая цена на часы с такими характеристиками. Радует прочность цепочки, она у меня постоянно за что-то цепляется, но не рвётся. Доставка в срок.
25.05.18
Alex Nevdachin
Киев, Берковецкая улица, 6Академгородок
Покупал в данном магазине часы и могу сказать, что в целом, я пока всем доволен. Очень порадовал ассортимент, он точно не разочарует. Сами часы я выбрал ROYAL LONDON и с ними за несколько дней использования проблем так же не возникло.
25.05.18
Serhii Ivanovich
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
Мережевий магазин. У продажу широкий спектр годинників середньої цінової категорії.
25.05.18
vovanprof7 vovanprof7
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
Хороший мережевий магазин. Можна замовити на сайті годинники та аксесуари. Великий вибір годинників відомих європейських та японських брендів. На будь-який смак. Також є сервіс із ремонту та обслуговування годинників. Персонал дуже фаховий.
25.05.18
Nadya Vetrova
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
(Перекладено Google) Купила годинник на подарунок, ціна майже 13000 через півтора місяці почала гальмувати батарейка. У магазині бачте батарейок немає, їдьте в сервісний центр. Чому не можна такий витратний матеріал зберігати в магазині? І потрібно море часу стояти в пробці, щоб потрапити на Володимирську. Але ще потрібно пройти квест - додзвонитися. (Оригінал) Купила часы на подарок, цена почти 13000 через полтора месяца начала тормозить батарейка. В магазине видите ли батареек нет, едьте в сервисный центр. Почему нельзя такой расходный материал хранить в магазине? И нужно море времени стоять в пробке, чтоб попасть на владимирскую. Но еще нужно пройти квест - дозвониться.
25.05.18
дима лич
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
(Перекладено Google) я довго хотів купити собі хороший годинник, то можливості не було часу. коли зважився, зайшов в магазин "секунда" продавець консультант допоміг мені у виборі. дуже сподобалися годинник Сеrtinа.дізайн просто супер і сам годинник мені дуже правляться. (Оригінал) я долго хотел купить себе хорошие часы, то возможности не было то времени. когда решился, зашел в магазин "секунда" продавец консультант помог мне в выборе. очень понравились часы Сеrtinа.дизайн просто супер и сами часы мне очень правятся.
25.05.18
Sergei Lopuhin
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
(Перекладено Google) Все-таки після роздумів я придбав тут непогані годинник "Tissot" Також я за цей час встиг придивитися до інших цінами на ці години в інших магазинах, тому тут придбати було навіть доцільно.  Доставка була швидкою, все було дуже надійно упаковано і дали гарантію. Я задоволений, тому і залишаю відгук. (Оригінал) Все-таки после раздумий я приобрел тут неплохие часики "Tissot" Также я за это время успел присмотреться к другим ценам на эти часы в других магазинах, поэтому здесь приобрести было даже целесообразно. Доставка была быстрой, все было очень надежно упаковано и дали гарантию. Я доволен, поэтому и оставляю отзыв.
25.05.18
артём пономарев
Киев, Антоновича улица, 176Лыбедская
(Перекладено Google) Всім привіт. У Києві я був проїздом і у мене порвався ремінець на годиннику. Зайшов в перший же магазин ним виявився "Секунда" купив годинник фірми "G-shock". Користуюся ними вже близько півроку, з плюсів можу відзначити точність і ударостійкість з мінусів слабке покриття, яке легко подряпати. (Оригінал) Всем привет. В Киеве я был проездом и у меня порвался ремешок на часах. Зашел в первый же магазин им оказался "Секунда" купил часы фирмы "G-shock". Пользуюсь ими уже около полугода, из плюсов могу отметить точность и ударостойкость из минусов слабое покрытие, которое легко поцарапать.
25.05.18
Iren Lotok
Запорожье, Соборный проспект, 147
(Перекладено Google) Купувала жіночі наручні годинники модельку Q & Q рожеві зі стильними метеликами на корпусі. Вони мене підходили під мою річну біжутерію. Але, виявилося, мені треба було вибрати інший годинник. У мене поганий зір, а ходжу я без окулярів, тому треба було вибрати модель Q & Q з срібним корпусом, але великими цифрами і великим циферблатом. Тоді не треба було б примружуватися, напружувати зір і виглядати час. Незручно. А так годинки хороші. (Оригінал) Покупала женские наручные часики модельку Q&Q розовые со стильными бабочками на корпусе. Они мне подходили под мою летнюю бижутерию. Но, оказалось, мне надо было выбрать другие часы. У меня плохое зрение, а хожу я без очков, поэтому надо было выбрать модель Q&Q с серебряным корпусом, но большими цифрами и большим циферблатом. Тогда не надо было бы прищуриваться, напрягать зрение и высматривать время. Неудобно. А так часики хорошие.
25.05.18
Екатерина Старонь
Запорожье, Соборный проспект, 147
(Перекладено Google) Невеликий магазин. Гарний вибір. (Оригінал) Небольшой магазин. Хороший выбор.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти