Ваш городДнепр (Днепропетровск)?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть магазинов подарков EMOZZI

280 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

16.07.19
Татяна
Жахливий! Жахливий сервіс в компанії "EMOZZI". Почну свою розповідь. Мені подарували сертифікат на день народження ще в 2017 році, на політ на пароплані в тендемі, я настільки хотіла саме цей політ, готова була використати його ще в той же день, але зателефонувавши, я отримала відповіть, шо немає погодних умов. Добре, я дочекалася весни, літа, але польоти не з'явилися, і мені постійно говорили, "вони з'являться, як тільки будуть умови". Пройшло два роки і мені кажу:"все, даної послуги немає, виберіть щось інше на суму 1100грн" вибачте, але на момент коли дарувався сертифікат два роки назад на цю суму(1100грн) я могла вибрати більше вражень, так як за ці роки всі ціни підросли. По вині компанії я так і не змогла втілити мрію політати, навіщо продавати враження, яке не можна використати. І чому я не змогла отримати ніякої знижки, за два роки мого очікування??? Я розчарована.
03.07.19
Светлана
Подарувала сертифікат чоловікові з набором із 10 "емоцій" на вибір. Коли активовував, доступно було лише 8. Отже, бажаний тайський масаж, він не зміг вибрати. Вибрав пивний сет на 4 особи з 12 келихами пива. Оскільки друзі в цей день не змогли прийти, ми пішли удвох. На 12 келихів пива нам принесли маленьку дощечку закусок 4 крильця, 4 кільця кальмара, 4 сирних кульки, 3 пекучих перця в клярі, посипаних сухариками. Кафе чудове, прекрасна атмосфера, але враження від подарованої емоції з неприємним осадом. І добре, що друзі не прийшли, бо було б якось не зручно. А мій відгук на офіційному сайті не захотіли публікувати. Значить публікують лише позитивні.
24.06.19
Степан Даниш
Киев, Притисско-Никольская улица, 9АКонтрактовая площадь
Жахливий сервіс та обман. Почну з того що отримав в подарунок сертифікат в якому вказано список послуг якими можу скористатися. Вибрав послугу, вирішив використати виявилось ця послуга уже недоступна і не надається. Натупна послуга стрибок з парашутом стала також недоступна, бо в момент покупки вона була в межах вартості сертифікату а потім подорожчала і вже не попадає в список указаний на сертифікаті. Вибрав третю послугу, її узгодили, прислали підтвердження. В день отримання послуги перед виходом з дому вирішив передзвонити і уточнити деталі і виявилось що в цей день мене ніхто не чекає і взагалі вони не працюють. В результаті спорчений вечір для моєї половинки і мене. Намагався додзвонитися до організаторів, та в вихідні жодної підтримки не надають. Залишив повідомлення на голосову пошту і на протязі 3х днів представники компанії звязатись не намагались. Обходьте стороною EMOZZI якщо не хочете спортити таким подарунком настій вашим друзям. Маю як доказ запис розмови з представниками послуги де мене ніхто не очікував та смс з підтвердженням дати та часу надання послуги.
15.06.19
Наталія Мороцька, адвокат
Киев, Притисско-Никольская улица, 9АКонтрактовая площадь
Компанія Emozzi відмовила мені надати 50% знижку, хоча вони: - своєчасно не доставили подарунок-сюрприз на емейл моєї сестрички в обумовлену годину; - зіпсували тим самим сюрприз, оскільки я запитала сестричку, чи отримала вона подарунок на емейл, і виявилося, що ні; - сказали, що вони не надсилають подарунок у неробочий час; - не попередили мене про це під час уточнення замовлення; - "порадували" мене, що менеджера, яка припустилася цієї помилки, звільнено, тобто визнали провину своєї компанії. Коли ж я заявила, що більше не замовлятиму в них, а піду до їхніх конкурентів, то почула: "Це Ваше право!". Штааа?! За 300 грн компанія посилає клієнта, від якого могла б отримати тисячі?! #компанія, #емоції, #клієнтоорієнтованість, #бізнес_по_українськи
09.06.19
Nataliia Morotska
Компанія Emozzi відмовила мені надати 50% знижку, хоча вони:
22.05.19
Надія
Кого кого, а цю компанію я ніяк не можу порадити. Затримки зп мінімум на 2 місяці, багатьом вже півроку винні. І якщо ви йдете на певну посаду, не очікуйте, що саме цю роботу і будете виконувати. Головна проблема цієї компанії - сімейство Батраків. Тетяна Батрак влаштувала туди всіх своїх родичів, яким в першу чергу виплачують зп і, які абсолютно не виконують своїх обов‘язків. Компанія в жахливому стані, боргів перед провайдерами величезні, доводиться постійно благати, щоб прийняли клієнтів. Зп також потрібно постійно вимолювати у директора, хоча б 500 грн. Але, якщо ви врешті захочете звільнитись, будьте готові до того, що вам дадуть пару штрафів з повітря і кинуть на гроші, тому що зп в конвертах. На відпускні можна навіть не розраховувати. Але, якщо ви врешті згодні там працювати, то Гарних вам емоцій!
21.03.19
Valya Nik
Не виправдав мої сподівання! Прописане не відповідає дійсності!
19.02.19
Юлия
Мне на день рождение был подарен сертификат на мастер-класс который очень давно хотела. Вся в приподнятом настроении активирую сертификат, записываюсь на определенный день и время, готовлюсь. Но... в назначенное время, у компании случился форс-мажор, через неделю еще один. А через две мне ответили необходимо подождать, но конкретного времени ожидания озвучено не было. А вот уже неделю пытаюсь вернуть средства, что-бы все же получить спустя два месяца свой мастер-класс . Но ни на этом сайте.
08.02.19
Анна
Никогда не заказывайте сертификаты Emozzi! Вместо сертификата на 1 час массажа мне сделали всего 30 минут и даже не извинились !
15.01.19
Інокентій Бест
Киев, Притисско-Никольская улица, 9АКонтрактовая площадь
Сервіс жахливий, скористатись "емоцією", тоді коли хочег, не вийде. Чекати довго....... Жах, нікому не раджу
15.01.19
Вадим Бурлаков
Киев, Притисско-Никольская улица, 9АКонтрактовая площадь
(Перекладено Google) Відмінне місце для придбання незвичайних подарунків. Дуже сподобалося як відповідала дівчина по телефону. Приємний голос і вдумливі поради щодо вибору подарунка. Правда я можу назвати як мінімум три види розважальних заходів, яких у них немає в асортименті. (Оригінал) Отличное место для приобретения необычных подарков. Очень понравилось как отвечала девушка по телефону. Приятный голос и вдумчивые советы по выбору подарка. Правда я могу назвать как минимум три вида развлекательных мероприятий, которых у них нет в ассортименте.
15.11.18
Ирина Бабенко
Киев, Притисско-Никольская улица, 9АКонтрактовая площадь
(Перекладено Google) Гарна компанія, якщо не знаю, що подарувати, купую у них сертифікат розваг з набором варіантів на вибір, за ціною різний є. Красива пакувальна коробочка, в загальному подарунок виходить оригінальний, зазвичай подобається. (Оригінал) Хорошая компания, если не знаю, что подарить, покупаю у них сертификат развлечений с набором вариантов на выбор, по цене разный есть . Красивая упаковочная коробочка, в общем подарок получается оригинальный, обычно нравится.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти